ctinu Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Sambata am urcat de la Paltinis spre vf. Tomnatic. Zapada virgina, soare, caprioare in haine de iarna. Singur fiind, nestiind cum va fi zapada mai sus si neavand unde intoarce in caz de..., m-am oprit cam la 1/3 varf. Am urcat apoi la releul de pe Oncesti, am atins vf. Oncesti, per pedes si in final am urcat la statia meteo. Duminica am facut traseul manastirilor (Rasinari, Orlat, Sibiel) in drum spre vf. Crint. Acolo, o zona de vis: zapada imaculata, doar urme de iepuri, cerb si jder. Am incercat sa ajung in varf, dar AT-urile si-au aratat limitele. Am luat-o pe jos pana in varf,acolo unde am fost si in septembrie (vezi postul "Sureanu"). https://drive.google.com/file/d/0Bzm_10w5jobsVjZ0d0VUNkxwQzQ/view?usp=sharing Sper sa adaug curand si al doilea jurnal. 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Decembrie 19, 2014 Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Re: Weekend in jurul Sibiului Bravo suzuku :h5 Frumoasa zona, plina de animalute (deocamdata :sc). Un track se poate? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 (editat) Re: Weekend in jurul Sibiului Un track se poate? :grin: Uite-le aici pt. orientare. Tomnaticul: un loc de intalnire/plecare pt cateva trasee frumoase, cu grade diferite de dificultate Paltinis-trasee.kmz Crintul, la fel. Rasinari-Crint.kmz Editat Decembrie 20, 2014 de ctinu 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Decembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2014 Re: Weekend in jurul Sibiului Adaug jurnalul celei de a doua iesiri din weekendul trecut https://drive.google.com/file/d/0Bzm_10w5jobsQnlNOHVKWnprRTQ/view?usp=sharing 1 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Decembrie 21, 2014 Partajează Postat Decembrie 21, 2014 Re: Weekend in jurul Sibiului Multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Cu ce aplicatie sau device se pot deschide aceste fisiere (.kmz) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Cu ce aplicatie sau device se pot deschide aceste fisiere (.kmz) Google mi-a gasit asta : https://cumsedeschide.com/extension/kmz :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florian3 Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Merci!:h5 In subsidiar mi-as fi dorit ca autorul sa ne spuna ce aplicatie a folosit pentru a ma alinia si eu la trend in calitate de novice! Recunosc, intrebarea a fost simplificata pe modelul secolului supervitezei. Mea culpa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate