Irod Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Am o problema cu usa spate de la Panzer IV ! Nu se inchide prea bine si imi ramane senzorulnde usa deschisa aprins pe bord. Consecinta , nu se inchide masina pe centralizata , nu se mai stinge becu in cabina si in concluzie nu e bine :(. Se poate face ceva la fata locului in vf. de munte unde ma aflu? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Ajutor yala usa spate y61 Salut, daca inteleg bine e vb de usile de la portbagaj? ai incercat sa o inchizi si sa o blochezi prin interior? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Ajutor yala usa spate y61 de alea e vorba, ele stau inchise da nu 100% numa 90% adica martorul e aprins cu ele inchise. daca le dau un pumn martorul se stinge si pot inchide cu centralizata. Daca apoi incerc sa deschid usa inchisa de pe exterior ea se deschide doar primul pas si apoi ramane blocata. Stiti voi cum se poate inchide orice usa in 2 trepte semi (usa are un mic joc) si complet (usa vine perfect) . No usa mea din spate (fara pumn) se inchide numa asa semi). Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dnn Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Ajutor yala usa spate y61 Eu vad doua solutii asa la botul calului: - scoti intrerupatorul de pe caroserie, scoti firul din el ca sa nu se mai inchida contactul, si fie pui intrerupatorul la locul lui, fie il pui in torpedou pina rezolvi problema -a doua solutie, o banda adeziva puternica (gen duct tape) aplicata peste intrerupator ca sa-l mentina in pozitia deschis (pozitia normala cu usile inchise). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Ajutor yala usa spate y61 pt urgente, ia o moneda de 50 bani si lipeste-0 pe caroseria in dreptul contactului intre intrerupator si rama usii mici. Sunt sigur ca stii ca switch-ul se afla pe usa mica, in partea sa inferioara. Ai avantajul unei solutii rapide si nu in ultimul rand ... ai asigurata moneda ptr carutul de la supermarket, ceea ce nu e de neglijat .. :). PS stiu ca suna a tziganie dar sa stii ca functioneaza ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danynissanhd Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Re: Ajutor yala usa spate y61 Salut Incearca sa bati spre interior cremalierele usilor dupa care faci proba cu usile daca este bine atunci strange suruburile care tin cemalierele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Ajutor yala usa spate y61 Ai avut apa n cheder? si a inghetat? !!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate