Roskat Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Re: distantiere roti/inaltare cercei Si piticul de ce apare? Go big or go home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahdi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Re: distantiere roti/inaltare cercei Revenind la titlu eu am flanse de 32mm si cercei de 12cm, nu am simtit nici o diferenta de comportament la masina dupa ce le-am montat, au trebuit schimbate si amortizoarele spate cu unele de lada niva dar masina se comporta bine deocamdata, acum sunt interesat de autodeblocant dar ...studiez inca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uadi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Re: distantiere roti/inaltare cercei Si piticul de ce apare? Este un zgomot care se diminueaza cu timpul si cu un ulei mai gros gen 85w140. Poate vede si Ionut topicul si ne spune cum mai e acum cu piticul. Samurai 1.3i '98 mic da' rau, insa turbo special track 195/80/15, difflock spartan locker, troliu 6800lbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Re: distantiere roti/inaltare cercei ce grosime sa folosesc la confectionarea unor cercei? ajunge de 6 mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts