giorgel Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 As vrea sa ii duc, sa le dau foc, sambata sau duminica (10 sau 11.01.2015), la Calugareni. Ma ajuta cineva? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emp Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... daca sunt europaleti mai bine i-ai vinde fiindca sunt destule firme care se ocupa cu asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti... @emp= esti foarte tare. Ia sa vad ce sfat imi dai la urmatoarea afirmatie: am vreo 10 kile de coaste de porc si vreau sa le "ard" pe paletii lui Giorgel! :2dr @Giorgel: ai o dedicatie din partea mea mai jos: Editat Ianuarie 3, 2015 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Rectific: am cativa europaleti, pe care nu vreau sa-i vand, vreau doar sa le dau foc la Calugareni, pe 10 sau 11.01.2015, iar Vetu vine cu coastele de porc pentru a le "arde" pe paletii mei. Pun pariu ca vine si GPScu cu 2-3 europaleti, nici el nu vrea sa-i vanda.:ha: Se mai "combina" cineva?:wink: @emp: nu-i suparare, cauta pe forum "calugareni":h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Prezent si eu cu cativa euro paleti pe care vreau sa-i ard, nu sa-i vand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Noroc ca-i mare Calugareniul , ca altfel va asteptau organele statului ca sa va amendeze pentru poluarea premeditata a atmosferei si distrugere deliberata de bunuri :ha:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 2, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti... Noroc ca-i mare Calugareniul , ca altfel va asteptau organele statului ca sa va amendeze pentru poluarea premeditata a atmosferei si distrugere deliberata de bunuri :ha:. Ai vrea sa vii si mata, sau doar bagi batul prin gard? E si asta o meserie. Editat Ianuarie 2, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emp Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti... radem si glumim dar eu n-as manca ceva la gratar facut dintr-un lemn pe care nu stiu ce substante au cazut de-a lungul vremii.uscaturi cred ca sunt destule prin padure pentru gratarit.daca odata voi veni la calugareniul vostru oi da o tuica buna de la cluj Editat Ianuarie 2, 2015 de emp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti... Propun sa mergem la groapa !! Vad ca nu s-au inscris prea multi din zona Calugareni !! La groapa poate organizam si un pic de trial !! Pt mine e ff aproape la groapa , la Calugareni e ceva distanta sa car nissanutul si remorca cu paleti a lui VETU!! :h5:2dr Ceaoanele si gratarele le facem direct in groapa , e adapost si spatiu suficient!! Pt cei cu masini pe platforma , parcarea o puteti face la mine !! Pt cei care servesc ceva mai mult la masa :x:x:2dr, parcarea masini ,cu paza o puteti face la mine ...de pe camp de la groapa in 10 minute daca e uscat sau 30 min daca e zapada sau noroi!! :x Ce zici Giorgele ? Editat Ianuarie 2, 2015 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti... Daca e pe 11 vin si eu ! Cu vinul . Pardon! Cu motorina pentru întreținut focul...:x Editat Ianuarie 2, 2015 de nenea1973 DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Sa inteleg ca asta este topicul oficial cu intalnirea traditionala pe 2015? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Giorgele, vin si eu, ca poate e nevoie sa ma impingi iar cu sufa aia :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 2, 2015 Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Re: Am cativa paleti... Ai vrea sa vii si mata, sau doar bagi batul prin gard? E si asta o meserie. Giorgele , in runda Calugareni nu ma bag , pentru ca este departe de mine si doar pentru niste coaste de porc mort nu merita. Dar , daca ajungi prin Brasov , te chem la un gratar cu foc facut cu lemn de fag ( uscatura de padure ) , eco' , si cu diverse pe deasupra ( gratarul iese mai bun daca amesteci carnurile si aromele ). Acum doar am bagat batul :grin: . Prin gard :ha:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti... Sa inteleg ca asta este topicul oficial cu intalnirea traditionala pe 2015? :cl Asta este intentia mea. Sa vedem ce zic si "ai batrani":wink: @FordRanger: accept invitatia. Fara bete prin gard.:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI 2015 Ceaunul este doar pentru Calugareni in data de 11 duminica, am si mere :) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti......CALUGARENI 2015 Duminica 11 sa fie, conform traditiei. Se vor gasi substante pentru umplut ceaunul:ha: @GPScu: eu n-am nimic impotriva intalnirii la Groapa, dar nu s-ar mai numi "traditionala iesire de inceput de an, de la Calugareni". Repet, sa vedem ce zic cei mai vechi. Nu'sh cum sa fac, sa pun aici poza lui Astral cu Beluga, emblema acestei manifestari:h5 Editat Ianuarie 3, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti... Propun sa mergem la groapa !! io cred că GPScu vrea să niveleze groapa... :) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI 2015 prezent si eu ! gps-cu ,anu asta ce mai comitem :)))))??? anu trecut am facut baitza :))) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI 2015 Anul aceste patinaj artistic ca o sa fie inghetat! Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI, 11 IANUARIE 2015 Cred ca ar fi mai potrivit la Calugareni,este si zona mai ferita de vant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI, 11 IANUARIE 2015 Ma inscriu si eu cu Batrinul IMS . La gropaniada am lipsit . Sper sa fiu prezent este foarte aproape de mine Gratarul poate il facem la mine la curte la Adunatii poti sa faci foc cit vrei . Ne mai auzim pina atunci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI, 11 IANUARIE 2015 Eu am propus , fiecare cum ii e mai usor sa ajunga :ha: pt ca eu chiar servesc :x Babule , sa pregatesti sufa , redresor , baterii !! Sa vedem pe cine le punem anul asta !! :h5 Babule ai promis ca anul asta ne pregatesti ceva :shrk:shrk:ti:fr2:fh:4079862908::jp1:Gr!!!! Vin cu nissanutul !!!!! Asi mai sublinia ceva ...daca tot vedeti anuntul pe :cl , baieti de la ARO , ar fi frumos sa veniti la gratar cu noi ...prieteni stiu de ce !!!:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Simt in analize ca vin . Acum nu stiu daca ala mic si ..... vrea sa vin,, GIORGEL.:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: P.S. Daca vin nu vin cu mana goala, vin si eu cu ceva piz......lici . Cine stie cunoaste. Zi ceva Georgele !!!!!:old:old:old Editat Ianuarie 3, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 3, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 (editat) Re: Am cativa paleti......CALUGARENI, 11 IANUARIE 2015 Simt in analize ca vin . Acum nu stiu daca ala mic si ..... vrea sa vin,, GIORGEL.:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Nea Fane, pai cum sa nu vii? Da' doar pentru mata, eu nu pot sa VIN, pot doar sa... Jack...:h5 Numa' ca pe Jack, saracu', anu' asta teribil l-a transformat.... taman la Maramu', in secret, ... intr-o horinca veritabila, mai smekera decat orice zeama de plosnitze:x Eu merg pe Ciuc, tzipla.:h5 Nike, zi o vorba:h5 :2dr NU PUNE NIMENI EMBLEMA? :old Editat Ianuarie 3, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 3, 2015 Partajează Postat Ianuarie 3, 2015 Re: Am cativa paleti......CALUGARENI, 11 IANUARIE 2015 Asa a fost in 2014 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?82268-Iesirea-traditionala-de-inceput-de-an-CALUGARENI-FOREVER-! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate