Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iarna pe ulita...la Seciu!

spike

Postări Recomandate

Re: Iarna pe ulita...la Seciu!

Nu stiu cand.

A mea e demontata, data jos cutia de transfer. E in plin proces de transplant.

Intrucat nu am fost pregatit, nu m-a invatat nimeni, o fac prin incercari si pe bajbaite. Asa ca va dura putin.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Masina e inaltata sau e standard? A mea are un kit OME de 1.5 " insa nu prea cred ca incap rotile tale fara sa muste din aripi. Am comandat oricum si un kit de aripi Bushwacker care ma va obliga sa tai din aripi insa tot nu mi-e clar daca incap roti de 32" la inaltarea mea, iar un kit de 4" serios e al naibii de scump, peste pretul masinii

Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata
Link spre comentariu

Salut,

Masina e inaltata sau e standard? A mea are un kit OME de 1.5 " insa nu prea cred ca incap rotile tale fara sa muste din aripi. Am comandat oricum si un kit de aripi Bushwacker care ma va obliga sa tai din aripi insa tot nu mi-e clar daca incap roti de 32" la inaltarea mea, iar un kit de 4" serios e al naibii de scump, peste pretul masinii

Cu 1000-1200 euro iti iei lift kit de 4"

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Salut,

E inaltata cu 2''(arcuri si amortizoare),rotile sunt 31,6'' MT.

Link spre comentariu

Merci Spike, judecand dupa masina ta se pare ca as putea schimba si eu rotile inante de liftarea la 4.5". Pe sosea ae comporta diferit, e mai lenta, cresteri semnificative de consum? Intreb intrucat masina mea face f multa sosea si abia secundar joaca in namol in masura dotarilor.

Frumoasa iesire, frumoase poze.

@hdragos: Nu orice dama bine pe tocuri inalte poate alerga sprintena si gratioasa. Ideea ca faci o liftare functionala si durabila cu 1000 euro nu o mai cred. La GC crapa cardanul fata la lift, ca atare devine piesa indispensabila. Momentan am comandat, executat pe comanda si montat un IRO cu cruci duble. Apoi pivotii, Synergy dar nici aia nu sunt eterni, au crapat la 35k. Bara Panhard reglabila trebuie de asemenea inclusa in kit.

Un lift corect ar trebui sa ofere posibilitatea reglarii lungimii tendoanelor atat pe fata cat si spate. Sunt putine lituri bune si complete, inclin inca spre Clayton long arm kit. Cea mai corecta descriere a dat-o pe acest site hd_dragos, din pacate scriu de pe telefon si e mai incomoda cautarea linkului.

Pretul unei liftari de anduranta si corecta geometric din pacate depaseste pretul de achizitie al acestor masini, mi s-a confirmat pe proprie experienta.

Jeep Grand Cherokee Overland 2004 - OME +4cm+1cm distantier, BFG AT, Jante Goss ET+10, Addco SwayBar spate, JKS Quick Disconnects fata
Link spre comentariu

Merci Spike, judecand dupa masina ta se pare ca as putea schimba si eu rotile inante de liftarea la 4.5". Pe sosea ae comporta diferit, e mai lenta, cresteri semnificative de consum? Intreb intrucat masina mea face f multa sosea si abia secundar joaca in namol in masura dotarilor.

Frumoasa iesire, frumoase poze.

Merci,inainte de liftare tot cu cauciucurile astea mergeam,insa cu jantele originale,acum am et-10 parca.Pe sosea e putin mai lenta jantele fiind mai grele cu 3kg/buc si cauciucurile MT.Consumul nu pot decat sa-l estimez,cam 23% sosea,teren+soseacam 35%(gpl).20150111_170629.thumb.jpg.79248763bf1c5c96f99b514cc82a4cc0.jpgDin pacate nu pot poza in actiune.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare