claudiu lupu Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Salut băieți.A făcut cineva traseul asta?Îmi poate da si mie cineva informații,rute,condiții de traseu etc? Va multumesc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov traseul vara este fff usor.....iarna in schimb nu...mai ales din cauza zapezii mari troienite de vant.....cel putin noi il gasim mereu neumblat in zona pasului Predelut....iar acolo zapada in aprilie avea cam 80 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov Am înțeles,as vrea sa fac o expediție diseară cu niste nebuni si nu am detalii despre traseu.altceva îmi poți spune?distanta?etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov In capat spre Brasov posibil sa fie bariera inchisa, la vara sper sa fac si eu traseul asta adica prin iulie sa fiu sigur ca se topeste zapada. Claudiule vezi sa nu te vedem pe la televizor poti sa mai incerci si Valea Azugii dar nu stiu detalii. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) Re: valea doftanei-brasov dacă te referi la DJ 1021, comuna Valea Doftanei - Săcele, e practicabil mai tot timpul anului e adevărat, e o porțiune mai grea de traseu, dar dacă au trecut utilajele forestiere pe acolo e practicabil pentru anumite mașini oricum, dacă vii dinspre Săcele treci pe lingă un canton forestier și poți intreba acolo, dacă vii dinspre Valea Doftanei, la Trăisteni iar poți întreba cum e drumul 45 de kilometri de la barajul paltinu la coada lacului la săcele Editat Ianuarie 12, 2015 de dacuBurebista http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov Poate ar fi bine sa ai in vedere si acest topic: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?68148-Risc-maxim-spre-pasul-Predelus&highlight=predelut http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov uite track la ce am zis eu, ca să nu fie confuzii de orientare :)paltinu-comarnic.kmz http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov drumul e practicabil si iarna...doar la capete...partea dinspre pasul Predelut de obicei nu prea este umblata...daca mergeti sa aveti la voi drujbe...antigel fiert de doua ori...mancare si haine mai groase...in rest va descurcati voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: valea doftanei-brasov Pe timpul verii drumul nu pune probleme nici macar pentru turisme cu o garda la sol cat de cat decenta. In aceasta perioada zona dificila este cateva sute de metri inainte si dupa pasul Predelus, desi acum nu cred sa fie zapada mai mare de 30 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 12, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 (editat) S-a amânat pt weekend cred,oricum drujba am,țuică am deci e bine :)) ms pr sfaturi băieții,o sa revin cu poze ,detalii când o sa merg pe acolo Ps: Daca ma vezi la stiri si sunt supărat înseamnă k nu mai am țuică :)):ha: uite track la ce am zis eu, ca să nu fie confuzii de orientare :) Cum il deschid? Nu am mai folosit si stiu ca mi-ar fi de folos... Editat Ianuarie 12, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov il poți deschide pe calculator în google earth merge și pe alte dispozitive, in functie de ce softuri ai instalate http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Poti anunta pentru ce zi te hotarasti, daca sunt liber poate dau si eu o fuga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Daca merge si cu AT-uri si iesi duminica, poate ma bag si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Pe zapada (in special pe acest drum) nu-i mare diferenta intre AT-uri, MT-uri si Simex, in multe cazuri AT-urile chiar sunt in avantaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Ianuarie 13, 2015 Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov L-am facut simbata impreuna cu un L200.O singura portiune a fost mai dificila unde L-ul a ramas suspendat,dar s-a rezolvat cu sufa.Singura problema a fost vintul care nu prea ne-a lasat sa iesim din masini sa ne bucuram de peisaj. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Eu nu am cine știe ce cauciucuri,dar am tupeu :)): Va anunț!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov asteptam poze Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov se face sambata? la ora 11 in valea doftanei? doua samuraie bine echipate de scandal s-au plictisit in parcare. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Fratilor am fost eu azi,nu am ajuns la serpentinele alea,zăpadă mare,nici urma de animal macar,o sa pun si poze cred ca mâine,deci daca vreți o drumeție mica bagati,o sa îmi vedeți urmele,dar faceți cale întoarsă,Pana acolo drum acoperit total cu gheata,macar am încercat dar când ne.am dat jos am intrat in zăpadă pana la 00 :)) pe jumatea "drumului". DECI NU.Sa zic ca am mers 6-8 km de unde se termina asfaltul,pe acolo unde sunt locuri amenajate etc...Cel târziu mâine seara pun poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov deci...inseamna ca am avut dreptate vis a vis de zapada de pe drum :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Fratilor am fost eu azi,... din ce directie ai fost, și până unde? http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Am auzit niște vorbe cum ca vor sa-l asfalteze și pe asta ca o alternativa la Valea Prahovei........deci grabiti-va ca se duce și asta și asta... Editat Ianuarie 16, 2015 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov din pacate e cam adevarat....se duce naibii si zona asta daca-l asfalteaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Nu prea cred eu ca-l asfalteaza cineva.......la cati km de drumuri facem intr-un an !! Nu-i chiar un drum simplu, ar necesita ceva munca si investitii. Asa ca stati linistiti, ne vom mai da pe acolo ceva vreme. ps: iese cineva in we pana la urma ?? Editat Ianuarie 16, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov eu as iesi duminica, daca se leaga ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate