Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Detalii traseu Valea doftanei-Brasov

claudiu lupu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: valea doftanei-brasov

traseul vara este fff usor.....iarna in schimb nu...mai ales din cauza zapezii mari troienite de vant.....cel putin noi il gasim mereu neumblat in zona pasului Predelut....iar acolo zapada in aprilie avea cam 80 cm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In capat spre Brasov posibil sa fie bariera inchisa, la vara sper sa fac si eu traseul asta adica prin iulie sa fiu sigur ca se topeste zapada.

Claudiule vezi sa nu te vedem pe la televizor poti sa mai incerci si Valea Azugii dar nu stiu detalii.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

dacă te referi la DJ 1021, comuna Valea Doftanei - Săcele, e practicabil mai tot timpul anului

e adevărat, e o porțiune mai grea de traseu, dar dacă au trecut utilajele forestiere pe acolo e practicabil pentru anumite mașini

oricum, dacă vii dinspre Săcele treci pe lingă un canton forestier și poți intreba acolo, dacă vii dinspre Valea Doftanei, la Trăisteni iar poți întreba cum e drumul

45 de kilometri de la barajul paltinu la coada lacului la săcele

Editat de dacuBurebista
Link spre comentariu

drumul e practicabil si iarna...doar la capete...partea dinspre pasul Predelut de obicei nu prea este umblata...daca mergeti sa aveti la voi drujbe...antigel fiert de doua ori...mancare si haine mai groase...in rest va descurcati voi

Link spre comentariu

Pe timpul verii drumul nu pune probleme nici macar pentru turisme cu o garda la sol cat de cat decenta. In aceasta perioada zona dificila este cateva sute de metri inainte si dupa pasul Predelus, desi acum nu cred sa fie zapada mai mare de 30 cm.

Link spre comentariu

S-a amânat pt weekend cred,oricum drujba am,țuică am deci e bine :)) ms pr sfaturi băieții,o sa revin cu poze ,detalii când o sa merg pe acolo

Ps: Daca ma vezi la stiri si sunt supărat înseamnă k nu mai am țuică :)):ha:

uite track la ce am zis eu, ca să nu fie confuzii de orientare :)

Cum il deschid? Nu am mai folosit si stiu ca mi-ar fi de folos...

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov

L-am facut simbata impreuna cu un L200.O singura portiune a fost mai dificila unde L-ul a ramas suspendat,dar s-a rezolvat cu sufa.Singura problema a fost vintul care nu prea ne-a lasat sa iesim din masini sa ne bucuram de peisaj.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Fratilor am fost eu azi,nu am ajuns la serpentinele alea,zăpadă mare,nici urma de animal macar,o sa pun si poze cred ca mâine,deci daca vreți o drumeție mica bagati,o sa îmi vedeți urmele,dar faceți cale întoarsă,Pana acolo drum acoperit total cu gheata,macar am încercat dar când ne.am dat jos am intrat in zăpadă pana la 00 :)) pe jumatea "drumului". DECI NU.Sa zic ca am mers 6-8 km de unde se termina asfaltul,pe acolo unde sunt locuri amenajate etc...Cel târziu mâine seara pun poze.

Link spre comentariu

Nu prea cred eu ca-l asfalteaza cineva.......la cati km de drumuri facem intr-un an !! Nu-i chiar un drum simplu, ar necesita ceva munca si investitii. Asa ca stati linistiti, ne vom mai da pe acolo ceva vreme.

ps: iese cineva in we pana la urma ??

Editat de Catalin40A
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare