claudiu lupu Postat Ianuarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov din ce directie ai fost, și până unde? Am plecat din v.doft. spre BV,si daca te uiți pe track.ul ala( si pe gps pe iphne îmi arata drumul) mergi ce mergi si e o porțiune cu 2-3 șerpuiri,serpentine,eu mai aveam cam 2 km pana acolo,daca nu mai bine.Calare cred ca se poate ajunge :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Si daca-l asfalteaza ce? Banuiesc ca nu vor asfalta si toate intrarile pe stinga spre Baiului si nici cele de pe dreapta spre Grohotis!!:h5 Sau voi considerati forestierul asta actual traseu de off-road??!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Eu o sa ies duminica prin zona, traseul se va hotari la fata locului in functie de grosimea stratului de zapada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov marius, iesi cu Samurica sau cu patrolul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Ies cu Patrolul daca vrei sa vi vorbim la telefon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov eu am fost plecat zilele astea cu ceva treaba si m-am intors acu, drept pt care sunt un pic nehotarat. ce zici, Cataline, sa dam o tura? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Pozele sunt prea mari sa le pot urca,aveti aici un link unde e si un filmulet mic,unde ne gandeam cum sa scoatem masina din sant :)).Mai gasiti pe acolo o sticla de sprite care era cu tuica,cum am promis,etc...in principiu ne-am distrat chiar daca eram suparati ca nu am ajuns la BV. http://we.tl/pSISq1ehDX PS: daca mergeti maine puneti si voi poze aici ;) Drumuri "rele" va doresc!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Il asfalteaza pe hartie cum au asfaltat si Transbaiului. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov eu am fost plecat zilele astea cu ceva treaba si m-am intors acu' date=' drept pt care sunt un pic nehotarat. ce zici, Cataline, sa dam o tura?[/quote'] As fi tentat...... Edit: Chiar am sa merg, tocmai am vorbit cu Marius la telefon. Editat Ianuarie 17, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov perfect. ne vedem maine :) vii cu jucaria cea noua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Din nefericire nu pot veni cu jucaria cea noua. Este in rodaj si nu am nici cauciucuri adecvate, am un set Insa Turbo profil simex ce nu merg pe zapada, si un set de cauciucuri de strada (uzate tare) cu care circul acum. Voi veni cu Reange Rover-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Ne auzim la telefon in jur de ora 9.30 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov ok. pe maine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Am mers astazi patru masini pana la aprox. 1000 - 1500 m de urcarea spre pasul Predelus dinspre V. Doftanei. Pe ultimi km. de drum nu era nici un fel de urma nici macar de sanie sau caruta iar grosimea stratului de zapada varia 50 pana la 80 cm. erau portiuni de zeci de metri in care zapada se mentinea aproape cat roata de 33. Problema cea mare nu era marimea zapezii ci faptul ca aceasta era inghetata in partea de jos ( in mers piciorul nu se afunda mai mult de 10 - 15 cm.). Nu era imposibil de mers mai departe dar este destul de costisitor pentru prima masina care trebuie sa rupa zapada, asa ca ne-am intors si am gasit alte " locuri de joaca "mai jos. Poze eu nu prea am facut, am fost mai ocupat cu "partia", incet - incet speram ca se va ajunge la Sacele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Iesirea a fost intr-un mare fel !! Ne-am distrat in zapada.....trolieri......drifturi.....tot tacamul !! pacat ca n-am putut trece spre Sacele. Era imposibil, zapada mare si inghetata. Colegii de tavaleala sa puna poze si filmulete. Eu inca n-am descoperit cum sa pun filmulete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 18, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Ultimele urme erau ale mele,pana in dreptul la casa aia,apoi la picior vreo 50 m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Am trecut de ultimele urme cred mai bine de 1 km. am renuntat ca se inainta foarte greu, cel putin eu fiind cu prima masina care spargea zapada am mers numai in viteza 1 pe reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Aseara am facut un gratar la secaria,dar cred ca v,ati dus pe campina...nu v,am vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov cateva imagini de la mine, ii astept cu interes si pe ceilalti :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Foarte frumos... Bravo! Vreau sa ii intreb pe cei care stau in zona daca Puscaria Doftana mai este in picioare? Am fost acum multi ani si am vizitat-o si tare as mai face o plimbare. Ultima data cand am mai vb cu cineva zicea ca nu se poate vizita si ca este in paragina... :uameni https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu lupu Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Au fost prietenii mei,o sa.i intreb si iti spun.Erau cam cu chef dar ceva detalii aflu :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Foarte frumos... Bravo! Vreau sa ii intreb pe cei care stau in zona daca Puscaria Doftana mai este in picioare? Am fost acum multi ani si am vizitat-o si tare as mai face o plimbare. Ultima data cand am mai vb cu cineva zicea ca nu se poate vizita si ca este in paragina... :uameni Constructia este in picioare dar intr-o stare jalnica. Tocmai de aceea nu se mai poate vizita,existand riscul prabusirii. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Constructia este in picioare dar intr-o stare jalnica. Tocmai de aceea nu se mai poate vizita,existand riscul prabusirii. Multumesc frumos. :uameni Ce pacat... :( https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov Ne poate spune cineva in ce stare se afla drumul? Nu a mai trecut nimeni pe acolo din ianuarie sau nu se mai deranjeaza nimeni sa scrie pe aici? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov S-a mai discutat despre asta, drumul se poate face cu turisme numai garda la sol sa nu fie prea mica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate