Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Detalii traseu Valea doftanei-Brasov

claudiu lupu

Postări Recomandate

Re: Detalii traseu Valea doftanei-Brasov

din ce directie ai fost, și până unde?

Am plecat din v.doft. spre BV,si daca te uiți pe track.ul ala( si pe gps pe iphne îmi arata drumul) mergi ce mergi si e o porțiune cu 2-3 șerpuiri,serpentine,eu mai aveam cam 2 km pana acolo,daca nu mai bine.Calare cred ca se poate ajunge :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si daca-l asfalteaza ce? Banuiesc ca nu vor asfalta si toate intrarile pe stinga spre Baiului si nici cele de pe dreapta spre Grohotis!!:h5 Sau voi considerati forestierul asta actual traseu de off-road??!!

Link spre comentariu

eu am fost plecat zilele astea cu ceva treaba si m-am intors acu, drept pt care sunt un pic nehotarat. ce zici, Cataline, sa dam o tura?

Link spre comentariu

Pozele sunt prea mari sa le pot urca,aveti aici un link unde e si un filmulet mic,unde ne gandeam cum sa scoatem masina din sant :)).Mai gasiti pe acolo o sticla de sprite care era cu tuica,cum am promis,etc...in principiu ne-am distrat chiar daca eram suparati ca nu am ajuns la BV.

http://we.tl/pSISq1ehDX

PS: daca mergeti maine puneti si voi poze aici ;) Drumuri "rele" va doresc!!!

Link spre comentariu

eu am fost plecat zilele astea cu ceva treaba si m-am intors acu' date=' drept pt care sunt un pic nehotarat. ce zici, Cataline, sa dam o tura?[/quote']

As fi tentat......

Edit: Chiar am sa merg, tocmai am vorbit cu Marius la telefon.

Editat de Catalin40A
Link spre comentariu

Din nefericire nu pot veni cu jucaria cea noua. Este in rodaj si nu am nici cauciucuri adecvate, am un set Insa Turbo profil simex ce nu merg pe zapada, si un set de cauciucuri de strada (uzate tare) cu care circul acum.

Voi veni cu Reange Rover-ul.

Link spre comentariu

Am mers astazi patru masini pana la aprox. 1000 - 1500 m de urcarea spre pasul Predelus dinspre V. Doftanei. Pe ultimi km. de drum nu era nici un fel de urma nici macar de sanie sau caruta iar grosimea stratului de zapada varia 50 pana la 80 cm. erau portiuni de zeci de metri in care zapada se mentinea aproape cat roata de 33. Problema cea mare nu era marimea zapezii ci faptul ca aceasta era inghetata in partea de jos ( in mers piciorul nu se afunda mai mult de 10 - 15 cm.). Nu era imposibil de mers mai departe dar este destul de costisitor pentru prima masina care trebuie sa rupa zapada, asa ca ne-am intors si am gasit alte " locuri de joaca "mai jos.

Poze eu nu prea am facut, am fost mai ocupat cu "partia", incet - incet speram ca se va ajunge la Sacele.

Link spre comentariu

Iesirea a fost intr-un mare fel !! Ne-am distrat in zapada.....trolieri......drifturi.....tot tacamul !! pacat ca n-am putut trece spre Sacele. Era imposibil, zapada mare si inghetata. Colegii de tavaleala sa puna poze si filmulete. Eu inca n-am descoperit cum sa pun filmulete.

Link spre comentariu

Foarte frumos... Bravo!

Vreau sa ii intreb pe cei care stau in zona daca Puscaria Doftana mai este in picioare?

Am fost acum multi ani si am vizitat-o si tare as mai face o plimbare. Ultima data cand am mai vb cu cineva zicea ca nu se poate vizita si ca este in paragina... :uameni

Link spre comentariu

Foarte frumos... Bravo!

Vreau sa ii intreb pe cei care stau in zona daca Puscaria Doftana mai este in picioare?

Am fost acum multi ani si am vizitat-o si tare as mai face o plimbare. Ultima data cand am mai vb cu cineva zicea ca nu se poate vizita si ca este in paragina... :uameni

Constructia este in picioare dar intr-o stare jalnica.

Tocmai de aceea nu se mai poate vizita,existand riscul prabusirii.

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare