Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008

Vizitator stef

Postări Recomandate

Vizitator stef

Off Road Adventure Romania

cu sprijinul Primariei Campulung Muscel

va invita la

MUSCEL ADVENTURE 2008 in perioada 04-07 SEPTEMBRIE 2008

CLASE:

Auto extreme – pe echipe

Auto open – pe echipe

Moto extreme – pe echipe

Moto open – pe echipe

ATV / Quad (o singura clasa) – pe echipe

O echipa este formata din doua echipaje pilot / copilot (clasa auto) sau pilot / pilot (moto si ATV)

PROGRAM

JOI – 04 SEPTEMBRIE 2008

14:00 – 21:00 – Verificari administrative – inscrieri, cazare

17:00 – 21:00 – Verificari tehnice

21:30 – 22:00 – Sedinta tehnica

VINERI – 05 SEPTEMBRIE 2008

07:00 – 08:00 – Mic dejun

08:30 - 09:00 – Turul orasului – convoi

09:00 - Start

20:00 - Sosire bivuac, cina

SAMBATA – 06 SEPTEMBRIE 2008

08:30 - Start

20:00 - Sosire Campulung, cazare

21:00 - Cina

DUMINICA – 07 SEPTEMBRIE 2008

08:45 - Plecare trial – convoi

16:00 - Festivitate premiere

Inscriere:

Anuntati intentia de participare prin email la muscel.adventure@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; si veti primi formularul de inscriere pentru clasa solicitata.

Taxa de inscriere

500 ron / persoana – pana la 30 august 2008 in contul RO85BRDE445SV29123674450, BRD SG, Suc. Dorobanti

600 ron / persoana – la verificarea administrativa din data de 04 septembrie 2008.

Obligatorii:

Dotari autovehicule:

• Clasa auto extrem – conform Regulamentului 2008 si anexei A

• Clasa auto open – conform Regulamentului 2008

• Clasele moto extreme si open si ATV – conform reglementarilor FRM

Echipament de campare – corturi, saci de dormit, etc. – deoarece in noaptea de 5 spre 6 septembrie va fi organizat bivuac. Pentru concurentii care nu au echipe de asistenta organizatorul va transporta echipamentul in bivuac. Fiecarea concurent trebuie sa isi predea bagajul, cat mai compact si etichetat, in dimineata de 5 septembrie.

Echipament de protectie

• Sufe

• Manusi

• Prelata / folie pentru protectia solului

Director concurs: Gigi Gavrila 0751 649 662

Email: muscel.adventure@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Va asteptam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stef

Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008

De preferat da, dar se pot forma echipe si la fata locului. Pe masura ce avem inscrieri voi anunta echipajele fara coechipier.

Link spre comentariu

ca de obicei, carcotesc si zic: la ce mai zice-ti de folie?

Si la Buzau ar fi trebuit si nu a avut nimeni ( in afara de noi... :banana )

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

:hi Vine baiatu', am chiar si folie sunt asigurat!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator stef

ca de obicei, carcotesc si zic: la ce mai zice-ti de folie?

Si la Buzau ar fi trebuit si nu a avut nimeni ( in afara de noi... :banana )

Zice-m si noi asa, for fun...

Majoritatea concurentilor de moto si auto extrem a avut folie...si cei care au avut nevoie au si folosit-o.

In plus, Gigi mustaciosu' senior in ale off-road-ului tine foarte mult la acest amanunt. Cred ca ii place sa se tavaleasca pe folie cand repara de zor Gladiatoru'... :P

Link spre comentariu

Vizitator sonyk

:ypu Incercam sa venim si noi, dar lucram la maxim la Lada Niva. Poate cu ajutorul lui Dumnezeu terminam de data asta :ha:

Link spre comentariu

Ma ofer navigator indiferent de clasa (extrem sau open) auto , suport toate costurile mele.Din pacate masina mea este inca bucatele si decit sa stau acasa inca odata trag de sufe la noroi

Hai la mai bine

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Caut coechipier pentru C-Lung - auto open.

Adrian 0722383844

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator stef

S-au finalizat pregatirile pentru concurs.

Traseele sunt verificate, road-book-urile sunt tiparite, vremea va fi super si anul acesta sigur nu vom mai avea inghet :banana

Sunteti :W la Campulung!

Link spre comentariu

Mult succes participantilor si organizatorilor!

In atentia organizatorilor: Stiti bine ca Club4x4 va sprijina prin promovarea competitiei pe forum. Asteptam sa va faceti si voi datoria de onoare de a pune aici clasamente, poze si alte informatii. Nu sa ne tot rugam noi de unii sau de altii.

Multumim. :h5

Link spre comentariu

Vizitator stef

Dom' Max, chiar nu inteleg....cine de cine s-a rugat si cu ce?

Am pus informatiile pe cre le avem...program, formular...altfel ce sa pun? Harta, traseu - cred ca toata lumea cunoaste zona, s-au fact multe concursuri acolo. Practic acolo a inceput totul acum multi ani.

Cat despre impresii, le asteptam de la cei care vor veni, ca daca punem noi, organizatorii, s-ar putea sa fie partinitoare.

Inteleg ca nu vii sa vezi cum e si un concurs al Off Road Adventure Romania? Oricum, multumim pentru sprijin si dam o :x cand om reusi sa ne vedem!

Link spre comentariu

Dom' Max, chiar nu inteleg....cine de cine s-a rugat si cu ce?

Am pus informatiile pe cre le avem...program, formular...altfel ce sa pun? Harta, traseu - cred ca toata lumea cunoaste zona, s-au fact multe concursuri acolo. Practic acolo a inceput totul acum multi ani.

Cat despre impresii, le asteptam de la cei care vor veni, ca daca punem noi, organizatorii, s-ar putea sa fie partinitoare.

Inteleg ca nu vii sa vezi cum e si un concurs al Off Road Adventure Romania? Oricum, multumim pentru sprijin si dam o :x cand om reusi sa ne vedem!

1. Vorbind la modul general , sa intamplat de mai multe ori ca organizatorii anumitor evenimente sa nu revina cu informatiile de interes de dupa competitie. Daca imi aduc aminte bine, chiar la Buzau eu am pus niste informatii legate de clasament, informatii pe care le-am luat de pe site-ul OffroadAdventure Romania.

2. Impresiile , bineinteles ca participantii sunt cei care trebuie sa le scrie dar clasamente si poze ar trebui sa puna organizatorii. Participantii sunt prea ocupati cu competitia ca sa mai faca poze. :ft :ft :ft iar seara dupa ce :2dr :2dr si comenteaza traseul :bl , nu mai face nimeni poze ci se duc la culcare :sl

3. Din pacate nu pot sa ajung la Campulung pentru ca am un program extrem de incarcat cu Maramures Offroad Fest. Ca altfel eram prezent. :sr . Dar ne vedem anul viitor cu siguranta. :h5

Link spre comentariu

S-au finalizat pregatirile pentru concurs.

Traseele sunt verificate, road-book-urile sunt tiparite, vremea va fi super si anul acesta sigur nu vom mai avea inghet :banana

Sunteti :W la Campulung!

Ioi ioi ioi ,,ce pacat ca-i fara gheata si zapada!!

Pajero
Link spre comentariu

M-am intors de la Campulung. Am avut placerea sa merg la un concurs cu trasee de exceptie.

Cum a spus Gigi la briefing, "traseul este o speciala continua" si asa a fost.

Foarte frumoase traseele si foarte tehnice. A fost uscat peste tot si s-au putut face aproape 90 Km pe zi.

In rest un concursc de week-end foarte placut cu tot ce trebe la organizare si cu timp ramas pt o mica betie :).

Nu am poze dar probabil vin si ele.

:wink:

Link spre comentariu

Un concurs de exceptie, eu personal nu am mai fost pe un traseu atat de bine echilibrat si un road bock asa de perfect ptr nivelul de extrem la care am participat, cu un program care s-a respectat 90%, exceptand prima zi de start. Pacat de lipsa de paricipanti, la clasa extrem, ca au avut mult de pierdut.

Bravo Gigi Gavrila, felicitari celor care au facut parte din organizare.

Link spre comentariu

si din partea unui motociclist - BRAVO GIGI SI ECHIPA!

din pacate eu nu am putut sa ajung la cursa ... DAR ... am venit sambata cu motorul pe la c-lung. Gigi mi-a zis "daca tot ai venit hai sa-ti incarc un track sa te dai". Numai ca baiatul cu GPS-ul mi-a incarcat un track de auto in loc de moto si nu parea prea fun. La un moment dat am hotarat sa iesim din traseu, am alimentat si de la voinea am intrat in traseu. ne-a luat in primire Tony, baiatul care a ajutat la traseele de moto si a inceput distractia. Am mers pe o bucata diin traseele din a doua si din prima zi - absolut superbe si perfect echilibrate. Mi-au placut mai mult decat traseele de la cursele de enduro. Si erau si marcate din loc in loc - asa cum ne place noua ca sa nu stam numai cu ochii la GPS.

FELICITARI! :bravo La anu, motociclistu care mai rateaza c-lung e sucker :P

Link spre comentariu

: :dr3 :fr2 :ps A fost a treia oara consecutiv cand rup ceva la masina, de data asta iremediabil loco (placa de presiune?!).

:ce nu am facut decat vreo 75km de traseu :hm asa ca ca nu mai zic nimic ...

Un singur lucru - RESPECT pentru Fam. Niculescu :1

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare