Mugur Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Inca asteptam, clasamente, poze, alea, alea !... :grin: :no11 :ft :clb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 o poza cu oamenii din umbra fara de care nu s-ar putea organiza ca lumea o astfel de cursa - oamenii de la relee/repetitoate/saucumsecheamaele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 inca 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 a fost un vis. Felicitari organizatorilor. Si prima mea cupa. Si felicitari lui Gogo care a pilotat 40 km de traseu de offroad fara pedala de ambreiaj. Incredibil. Si am terminat ziua pe locul doi. Incredibil. A si am uitat tot la masina lui 20 de km fara tractiune fata ca s-a spart diferentialul. Cei care au vazut traseul stiu ce inseamna asta. Felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Mare zgarcenie cu pozele, clasamente nop....incredibil ... Felicitari premiantilor ...da' sa-i stim si noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Multumesc tuturor in numele echipei de organizare si al lui Gigi in special. Iaca si clasamentele. Abia ieri noapte am revenit in Bucuresti dupa o zi de "linistire la creieri"... Felicitari tuturor celor care au terminat traseele, felicitari premiantilor, dar si celor cre au tras din greu sa termine dar nu i-a lasat fieru'! Poate la anu' vor avea mai multa bafta. CLASAMENT AUTO EXTREM 1 CRAIU / RASTY 2 DOCZI / EIGNER (UNGARIA) 3 BOGDAN CORD / ANDI VISOIU 4 ADI LOZINCA / ANDI DAMIRI 5 FRATII ARMBRUSTER 6 FANE GRIGORESCU / CLAUDIU NICOLAE 7 BOGDAN OPREA / RAZVAN CONSTANTINESCU DESCALIFICAT ROBERT COPACINSCHI / RADU PITIGOI DESCALIFICAT VASILACHE/ DASCALU ABANDON CLAUDIU UGRAN / RAVASZ BARNA ABANDON ANDREI NAGY-GALACSI / MAGOR BENCZEDY ABANDON ISTVAN FIKO / BOTOND KEREKES AUTO OPEN 1 SORIN PARVULESCU / GYULA KIRKOSA + TITI MARZA / PAUL CIOBAN 2 ADY MARES / DAN COROAMA + TUTUIANU ROBERT / CARMEN HOGEA 3 MARIUS STEFANESCU / GIGEL MAZARACHE + RADU GOSNEA / MARINA DOBRESCU 4 RAZVAN CIRAP / MIHAI RAUTA + RADU CHELARU / CRISTIAN MAZILU 5 OCTAVIAN GANEA / OCTAV ONU + CINEL DICA / CRISTIAN IDITA 6 ALEXANDRU GHEORGHIU / LAVINIA DINESCU + ADRIAN HERISANU / CATALIN BALTAC 7 GEORGE ARDELEANU / ZOLTAN KISS + EMIL NICULESCU / LILI NICULESCU ABANDON ANDREI MUSETEANU / BOGDAN DIACONESCU ABANDON SANDOR KACSO / CSONGOR VARRO ABANDON SILVIU BULUGIOIU / VALENTIN DUTU ABANDON ADRIAN GEORGESCU / ANCUTA GEORGESCU ABANDON IULIAN DONA / MOTEI SORIN ATV - Mishi Szabo este singurul care a reusit sa termine. Restul concurentilor au fost fie descalificati (depasire viteza) fie au abandonat. MOTO OPEN 1 PENU / RACHIERU 2 COSTACHE / TOADER 3 OANCEA / RADU 4 GHINEA / GEMES MOTO EXTREM 1 SECAREANU / ROSTAMI 2 CHEFANI / COSOR DESCALIFICAT MITACHESCU / NEAGA ABANDON CHEBAC / RUSU ABANDON BABES / CASUNEANU Toate descalificarile au fost din cauza vitezei. :1 castigatorilor si :bravo tuturor celor care s-au luptat sa termine. Pozele sunt pe drum. Echipa de organizare a concursului Muscel Adventure 2008 multumeste tuturor si va asteptam la anul (si la multi ani) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Vrem poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Pentru moment gasiti poze la http://www.promotor.ro/sport-offroad Promitem sa mai punem si altele, cat de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Septembrie 10, 2008 Partajează Postat Septembrie 10, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 rectificare: www.promotor.ro/muscel2008 :hi in curand si video (da' nu prea am timp!) P.S. pe site-ul competitiei o sa fie mult mai multe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 M-am uitat pe promotor si am observat ori lipsa de profesionalism ori rea intentie. Se vorbeste doar de clasa extrem si atv. Este o negare totala a clasei open care la urma urmei a avut cei mai multi participanti. Fara clasa open concursul nu exista. Nu am nimic cu clasa extrem care chiar mi se pare spectaculoasa. Dar a nu pomeni de clasa open la un concurs la care am muncit pe trsee grele doua zile mi se pare de rahat. Inseamna ca Gigi Gavrila si echipa lui au muncit degeaba. Oricum noi ii multumim. A fost fantastic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 :hi Sunt 1000% convins ca nu e rea intentie pur si simplu cred ca e greu sa te clonezi ! Off topic - Ce alte reviste 'de profil' mai vin la etapele astea ??? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 De Teren (adica eu din partea lor), dar de data asta a trebuit sa raman acasa... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Trial: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Am avut placerea ca in sfarsit sa termin si eu un concurs anul acest datorita lui George Ardelean . A fost foarte frumos Multumesc!!! Data viitoare sper ca revin la volan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2008 Partajează Postat Septembrie 11, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 Felicitari organizatorilor si participantilor. Din cate am inteles a fost un concurs organizat cu mult bun simt dupa regulile "old school", ceea ce e foarte bine dupa parerea mea. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: MUSCEL ADVENTURE 4-7 SEPTEMBRIE 2008 inca cateva: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate