pit ciprian Postat Ianuarie 15, 2015 Partajează Postat Ianuarie 15, 2015 Salutare dragi prieteni:h5 Incepem 2015 cu o iesire de doua zile in Apuseni, de asta data in zona Remeti-Lacul Les-Dragan-Stana de Vale, cazarea se va face in localitatea Remeti la pensiunea Wild Apuseni, 100 roni camera cu mic dejun inclus:wink: Incepem de vineri dupa masa cand putem da o tura scurta prin zona, zona este ideala pentru jucariile noastre:tr,seara:mici::be, sambata toata ziua:dr1 , seara din nou:mici::dr4:B iar Duminica , cine mai poate, o luam de la inceput:grin: Oricine doreste sa dezmorteasca putin, sa socializeze, sa-si rupa oleaca masina este mai mult decat binevenit:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Deja sunt rezervate 9 camere si un apartament, se anunta o ieseala trasnet.:wink::gr1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Noroi si piatra la poale de munte:dr1, apoi urcam si o sa dam si de zapada:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Ciprian, daca nu era asa departe mi-ar fi placut sa mai ies cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Oricand esti binevenit in grupul nostru, alaturi de noi:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Peste cateva luni o sa mai ajung sigur in Apuseni, poate ne-ntalnim atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Da un semn, te asteptam Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Am avea 2 trasee unul spre Stana de Vale iar celalalt spre Padis. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Salutare oradeni, Daca nu e prea mult, poate cineva sa dezvolte subiectul ? Ce fel de trasee planuiti ( cauciucuri+dotari recomandate), ce fel de socializare se intentioneaza ( adica se vine cu nevasta/prietena, cu dulaul, cu damigeana sau cu toate cele mentionate) ? Rezervarile se fac direct la pensiune sau prin voi, organizatorii? Sper sa mai ramana deschisa invitatia dupa atatea intrebari :))) Multumesc, Chris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Incerc sa raspund eu:wink: -se vine cu nevasta, cine are:grin: sau cine doreste sa vina cu ea..:grin: fara mt-uri bune nu prea ar fi de venit, a plouat trei zile asa ca cel putin in zona de poale sigur o sa fie noroi mult, dupa ce urcam sigur o sa dam si de zapada, un troliu ar fine binevenit dar daca nu este ne descurcam cu ce avem. -Camera este cu mic dejun inclus, masa de miazazi o aduce fiecare in traista propie, pt cinele festive:mici::dr de vineri si sambata seara se cumpara la comun, vineri muuulte gratare, udate bineinteles iar sambata un mare ceaun de gulas, de restul lichidelor este fiecare responsabil:grin: Rezervari se fac la noi organizatorii, nr 0744614131 , dacian, sau la mine 0753798792. poti sa ne suni pt orice alte detalii:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Ciprian , multumesc pentru detalii. Abia astept sa va cunosc si sa chefuim/offroadim impreuna :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Doamne de cand nu am mai intrat nu mai stiam parola:) Salutare tuturor , mr. Pit Ciprian am o singura intrebare: bolnavii au voie la acasta iesire? Tratamentul da liber la gretosenii atat in pahar cat si in farfurie:)) deci???:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 20, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Doamne de cand nu am mai intrat nu mai stiam parola:) Salutare tuturor , mr. Pit Ciprian am o singura intrebare: bolnavii au voie la acasta iesire? Tratamentul da liber la gretosenii atat in pahar cat si in farfurie:)) deci???:banana Pt tine:old, in mod absolut special aducem patul langa ceaun iar de alimentatul perfuziei tale promit sa ma ocup personal:dr4:B Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Va multumesc tuturor pentru ospitalitate. Mi s-a intamplat rar sa intalnesc atatia oameni faini laolalta. Chris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Haideti cu pozele de la iesire colegilor ;). @Cipri ai fost in 2 sau 3 ianuarie prin Arieseni ? ca ti-am vaut mk2 ul. ti-am dat prin statie dar poate o aveai inchisa pe a ta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Haideti cu pozele de la iesire colegilor ;). @Cipri ai fost in 2 sau 3 ianuarie prin Arieseni ? ca ti-am vaut mk2 ul. ti-am dat prin statie dar poate o aveai inchisa pe a ta. Salutare, nu am fost eu, mai e unul rosu cu nr de bh, doar ca e putin mai micut:grin: vine imediat si filmuletul, ne-am miscat repede de data asta:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Iata a venit si clipuletul,a fost o iesire faina,unde am avut cam de toate.Noul venitul alaturi de noi Chronos s-a integrat perfect in gasca si mai mult de atat,a plecat inapoi la Timisoara fara masajul promis :ha: Mai organizam o iesire cam peste o luna,o sa revin cu detalii Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les A fost o iesire super din toate punctele de vedere, de abia astept urmatoarea :tk:h5:br:gr1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les Pt. poze vad ca e mai complicat si nu am rabdare. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate