Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les

pit ciprian

Postări Recomandate

Salutare dragi prieteni:h5

Incepem 2015 cu o iesire de doua zile in Apuseni, de asta data in zona Remeti-Lacul Les-Dragan-Stana de Vale, cazarea se va face in localitatea Remeti la pensiunea Wild Apuseni, 100 roni camera cu mic dejun inclus:wink:

Incepem de vineri dupa masa cand putem da o tura scurta prin zona, zona este ideala pentru jucariile noastre:tr,seara:mici::be, sambata toata ziua:dr1 , seara din nou:mici::dr4:B iar Duminica , cine mai poate, o luam de la inceput:grin:

Oricine doreste sa dezmorteasca putin, sa socializeze, sa-si rupa oleaca masina este mai mult decat binevenit:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire intre 23.01-25.01 in Apuseni, zona Remeti- Lacul Les

Salutare oradeni,

Daca nu e prea mult, poate cineva sa dezvolte subiectul ?

Ce fel de trasee planuiti ( cauciucuri+dotari recomandate), ce fel de socializare se intentioneaza ( adica se vine cu nevasta/prietena, cu dulaul, cu damigeana sau cu toate cele mentionate) ?

Rezervarile se fac direct la pensiune sau prin voi, organizatorii?

Sper sa mai ramana deschisa invitatia dupa atatea intrebari :)))

Multumesc,

Chris

Link spre comentariu

Incerc sa raspund eu:wink: -se vine cu nevasta, cine are:grin: sau cine doreste sa vina cu ea..:grin:

fara mt-uri bune nu prea ar fi de venit, a plouat trei zile asa ca cel putin in zona de poale sigur o sa

fie noroi mult, dupa ce urcam sigur o sa dam si de zapada, un troliu ar fine binevenit dar daca nu

este ne descurcam cu ce avem.

-Camera este cu mic dejun inclus, masa de miazazi o aduce fiecare in traista propie, pt cinele

festive:mici::dr de vineri si sambata seara se cumpara la comun, vineri muuulte gratare, udate

bineinteles iar sambata un mare ceaun de gulas, de restul lichidelor este fiecare responsabil:grin:

Rezervari se fac la noi organizatorii, nr 0744614131 , dacian, sau la mine 0753798792. poti sa ne suni

pt orice alte detalii:h5

Link spre comentariu

Doamne de cand nu am mai intrat nu mai stiam parola:)

Salutare tuturor , mr. Pit Ciprian am o singura intrebare: bolnavii au voie la acasta iesire? Tratamentul da liber la gretosenii atat in pahar cat si in farfurie:)) deci???:banana

Link spre comentariu

Doamne de cand nu am mai intrat nu mai stiam parola:)

Salutare tuturor , mr. Pit Ciprian am o singura intrebare: bolnavii au voie la acasta iesire? Tratamentul da liber la gretosenii atat in pahar cat si in farfurie:)) deci???:banana

Pt tine:old, in mod absolut special aducem patul langa ceaun iar de alimentatul perfuziei tale promit sa ma ocup personal:dr4:B

Link spre comentariu

Haideti cu pozele de la iesire colegilor ;).

@Cipri ai fost in 2 sau 3 ianuarie prin Arieseni ? ca ti-am vaut mk2 ul. ti-am dat prin statie dar poate o aveai inchisa pe a ta.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Haideti cu pozele de la iesire colegilor ;).

@Cipri ai fost in 2 sau 3 ianuarie prin Arieseni ? ca ti-am vaut mk2 ul. ti-am dat prin statie dar poate o aveai inchisa pe a ta.

Salutare, nu am fost eu, mai e unul rosu cu nr de bh, doar ca e putin mai micut:grin: vine imediat si filmuletul, ne-am miscat repede de data asta:h5

Link spre comentariu

Iata a venit si clipuletul,a fost o iesire faina,unde am avut cam de toate.Noul venitul alaturi de noi Chronos s-a integrat perfect in gasca si mai mult de atat,a plecat inapoi la Timisoara fara masajul promis :ha:

Mai organizam o iesire cam peste o luna,o sa revin cu detalii

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare