mufasa Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Salut tuturor. Ma bate gandul unui Y61. La bugetul pe care-l am de 10-12K gasesc in tara un 2004-2005 cu 200K km +,-. Cat de fiabila este masina ca model ? Cat duce un motor exploatat corect ? Care ar putea fi bolile cronice acestei varste ? Orice alte informatii sunt binevenite. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 23, 2015 Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) Re: achizitie Y61 Arunca un ochi aici. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80755-Un-alt-fel-de-Y61 Cu adaugiri: - are si anularea de bujii facuta - a primit intre timp un chip (ChipExpress) - are review-uri bune - a primit un racitor de motorina. Mai mult decat am scris acolo, nu as putea adauga. Bafta ! Editat Ianuarie 23, 2015 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate