terrano_3000 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Salutare la toti. Am o problema legata de functionarea telecomenzii de pe chei la Terrano 2 din 2005.Nu mai pot inchide sau deschide usile din telecomanda ci numai mecanic.In rest totul functioneaza normal.Am fost la reprezentanta si una au reusit sa o faca sa functioneze.Acum a picat iarasi,functionand numai o saptamana.Initial am crezut ca e din cauza bateriilor din chei si le-am inlocuit.A mai intalnit cineva problema asta sau stiti cum se poate remedia?Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: Probleme la telecomanda cheilor O solutie pe care am adoptat-o si eu a fost sa pun un modul de centralizata cu telecomanda. Se interfereaza modulul pe intrerupatorul usii soferului si se lasa centralizata originala. Eu am optat pentru un PNI 288 luat de la emag , dar se gasesc si pe la Altex , domo si altele . Smecheria consta in faptul ca telecomenzile vor comanda usa soferului ca si cum ai deschide/ inchide din cheie . O telecomanda originala care mai trebuie si programata costa de 3-4 ori . Pana acum nu ma pot plange. functioneaza impecabil si telecomenzile sunt Ok calitativ . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate