Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire CNOR si CNTT

100tracks
 Share

Recommended Posts

Re: Intalnire CNOR si CNTT

Oameni buni :)

eu vreau sa stiu cand sunt etapele, sa stiu cand sa ma organizez si eu ca timp si alte cele :)

vreau sa stiu cand sunt etapele de campionat,vreau sa stiu cand sunt cursele de la 100 de trasee.pentru ca EU ca platitor de taxe si de licente decid la cine merg si de cate ori si unde,atata timp cat respect conditiile ambilor

daca prin cele doua formate se imbunatateste si popularizeaza mai mult acest sport/pasiune a noastra si altora atunci asa sa fie si fiecare din noi vom merge unde vrem ,vom da banul cui vrem si celui care ne va oferi ce ni se potriveste noua mai bine...pana una alta ce ma enerveaza pe mine este ca imi pare a fi o lupta pe niste participanti putini dar constanti in campionat care cu mari eforturi unii dintre ei vor sa participe.

e legea firii si cu siguranta multi vor incerca si noul format,macar si de curiozitate,da parere personale e ca se cam duce sportul asta la garla aiurea,eu imi amintesc de acum 3-4 ani de etapa de la Bucovina,de TAT, de Deva de Curtea de Arges

de cupa BGS de la Brasov...etc unde parca erau oamenii mai zambitori ,mai amabili mai BUNI,acum ce vad e numai ura,rautate,cainie,injectii,atacuri...Sau oare am inceput eu sa vad si lucrurile astea? sau ele nu erau?

EU vreau sa ma simt iarasi ca atunci cand se dadeau diplome pentru fairplay,cand erai macar apreciat cu o strangere de mana si rasplatit cu o bere uneori premiat chiar unde concurenti de la clase diferite se ajutau reciproc,nu cum am intalnit in ultimii 2 ani ,sa nu opreasca nici macar sa te intrebe daca ai nevoie de ceva,o apa un surub...etc basca mai te si claxoneaza si te injura te stropesc cu noroi aruncat de cauciuc ca ai avut tupeul ordinar de a face pana drept pe urcare pe ravena intre copaci si nu te-ai urcat in copac sa ii faci lui loc sa treaca,sau cum ai avut tupeul sa ti se strice masina chiar in drum si el e obligat sa te ocoleasca prin padure...incepe sa ma scarbeasca atitudinea unora si personal consider ca unii dau dovada de o lipsa de caracter care se agraveaza din ce in ce mai mult.

scuze de off topic,daca e cineva deranjat de cele scrise ...sterge-ti mesajul.

multumesc

• Like 2

Oameni buni :)

eu vreau sa stiu cand sunt etapele, sa stiu cand sa ma organizez si eu ca timp si alte cele :)

vreau sa stiu cand sunt etapele de campionat,vreau sa stiu cand sunt cursele de la 100 de trasee.pentru ca EU ca platitor de taxe si de licente decid la cine merg si de cate ori si unde,atata timp cat respect conditiile ambilor

daca prin cele doua formate se imbunatateste si popularizeaza mai mult acest sport/pasiune a noastra si altora atunci asa sa fie si fiecare din noi vom merge unde vrem ,vom da banul cui vrem si celui care ne va oferi ce ni se potriveste noua mai bine...pana una alta ce ma enerveaza pe mine este ca imi pare a fi o lupta pe niste participanti putini dar constanti in campionat care cu mari eforturi unii dintre ei vor sa participe.

e legea firii si cu siguranta multi vor incerca si noul format,macar si de curiozitate,da parere personale e ca se cam duce sportul asta la garla aiurea,eu imi amintesc de acum 3-4 ani de etapa de la Bucovina,de TAT, de Deva de Curtea de Arges

de cupa BGS de la Brasov...etc unde parca erau oamenii mai zambitori ,mai amabili mai BUNI,acum ce vad e numai ura,rautate,cainie,injectii,atacuri...Sau oare am inceput eu sa vad si lucrurile astea? sau ele nu erau?

EU vreau sa ma simt iarasi ca atunci cand se dadeau diplome pentru fairplay,cand erai macar apreciat cu o strangere de mana si rasplatit cu o bere uneori premiat chiar unde concurenti de la clase diferite se ajutau reciproc,nu cum am intalnit in ultimii 2 ani ,sa nu opreasca nici macar sa te intrebe daca ai nevoie de ceva,o apa un surub...etc basca mai te si claxoneaza si te injura te stropesc cu noroi aruncat de cauciuc ca ai avut tupeul ordinar de a face pana drept pe urcare pe ravena intre copaci si nu te-ai urcat in copac sa ii faci lui loc sa treaca,sau cum ai avut tupeul sa ti se strice masina chiar in drum si el e obligat sa te ocoleasca prin padure...incepe sa ma scarbeasca atitudinea unora si personal consider ca unii dau dovada de o lipsa de caracter care se agraveaza din ce in ce mai mult.

scuze de off topic,daca e cineva deranjat de cele scrise ...sterge-ti mesajul.

multumesc

.

.

Hai la ONE-TRACK-EVERY-MONTH..! e gratis, ( sau un 30lei de echipaj pentru roadbook), participarea fara licenta si doar cu masini inmatriculate dotate cu orice tip de caucucuri

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?88026-quot-ONE-TRACK-EVERY-MONTH-quot-by-Piede&p=1001630#post1001630

Edited by piede

Karol, am reusit sa identific in mesajul tau 2 intrebari la care eu am ceva de raspuns :)

Astfel:

Q1) "Care e calendarul competitiilor din 2015?"

Raspuns: In fiecare an, cluburile de offroad se intalnesc cat mai aproape de inceputul anului, astfel incat sa poata indeplini functiunile alocate "adunarii generale ale cluburilor". Printre ele se afla definitivarea propunerii de calendar competitional, care ulterior este finalizata prin publicarea pe site FRAS.

Anul acesta adunarea cluburilor a fost convocata pentru data de 14 februarie 2015.

Astfel, in jurul datei de 15 februarie, daca totul merge bine, vom cunoaste varianta provizorie a calendarului, iar la publicarea lui pe site FRAS va deveni "FINAL" sau altfel spus "OFICIAL".

Totul este similar cu anii anteriori, cand tot in jurul lunii februarie s-a intamplat AGA, s-a stabilit calendarul, etc.

Tinand cont ca FRASul este preocupat cu alegeri, publicarea pe site ma gandesc ca va fi un proces mai greoi decat in alti ani.

Toate cele spunse mai sus se refera la disciplina sportiva offroad (atributia comisiei nationale de offroad din cadrul fras) - unde am avut activitate sportiva deci stiu cum se intampla lucrurile. Tinand cont de regulamentul FRAS, situatia concursurilor de tip 100Tracks IMI IMAGINEZ ca este una similara - calendarul va fi cunoscut in mod oficial cand va fi publicat pe site FRAS.

Q2) "Cand am fost la primele concursuri nu am sesizat problemele de politica din spate. Existau sau nu?"

Raspuns: au existat mereu, aceleasi probleme generale.

Nici eu nu le-am perceput la primele concursuri, caci (in mod normal), emotiile noastre erau legate de activitatea sportiva.

Am aflat ulterior 'povestile din spate' si iti spun ca intotdeauna au existat tensiuni, probleme, etc.

Organizatorii au un stres deosebit in timpul concursurilor, ulterior concurentii au reprosuri, trebuie aritrate probleme, se propaga pe forum, etc,

In ultimii 3 ani a fost mai liniste in perioada de 'politica' (noiembrie - mai), dar, dupa cum vezi, problemele nu au 'disparut' :)

Depinde ce vrei sa vezi la un moment dat :)

Wacher :) merci fain de raspunsuri :)

intradevar am imbatranit cu cativa ani si asa e imi dau seama ca ele au existat mereu.problemele:) dar totusi parca oamenii erau altfel,sau ii vedeam si percepeam eu altfel

eu personal am inceput cu mersul prin araturi in cadru organizat prin 2010 dar tot pot spune cu toata lipsa mea de experienta ca in anii aia sa nu se opreasca baietii de pe la open sa ne ajute sa punem masina pe roti sau sa ne intrebe daca vrem vreo piesa ceva...desigur si la randul meu am ajutat pe altii care concurau la extrem sau open pe care intamplator ii intalneam in traseu si aveau probleme,amintesc de mures,de TAT de etapa de la iasi 2012 etc

la mures cel putin sunt filmulete pe net cu noi la sufa de care au ras toti dar ne-au si ajutat multi fara nici o treaba unde pot sa spun ca pe drumul respectiv am mers la sufa mai tare decat mergeam eu cu motorul masinii :):):) era ALTFEL.

unde cand aveam pana si puneam high-lift-ul se opreau baietii ne ajutau sa punem roata cand altu strangea suruburile iar copilotul punea pana in portbagaj,unde noi le spuneam sa mearga ca ne descurcam sa nu piarda timp si noi nu trageam la podium si ei spuneau ca nu conteaza inca 5 minute ca au tot timpul sa le recupereze iar daca trolil nostru a cedat baietii de la BGS pe care ii tineam in spate nu au depasit au stat cu noi ne-au asigurat la coborare cu troliul lor iar noi le-am dat toata apa noastra distilata,si toata apa de baut sa isi puna in motor ca nu mai aveau racire ca au rupt furtunul radiatorului si uite asa ne-am ajutat reciproc si am iesit ambele echipaje dupa 4 ore de balareala pe 150 de metri de coborare in drum :)

stiu sunt nostalgic dar mie asa imi place offroadul asa il vad eu :) si eu asa vreau sa il practic si sa ma bucur de el.

nu voi fi niciodata campion probabil pentru ca am atitudinea asta,dar sigur ma voi simti mai bine si mai implinit as putea spune sa stiu ca am facut un bine ca am ajutat pe cineva,chiar daca poate voi trai cu frustrari ca altii nu raspund in acceasi masura si ca poate nu ma vor ajuta asa cum i-am ajutat eumsau sa aud,"dai nu mai sta ca noi tragem la podium,nu avem timp sa desfacem trusa sa va dam o cheie fixa" ca e legata in spate cu sufe de rollcage...

Miscarea de offroad incepe sa semene tot mai mult cu cea politica ...jocuri, intelegeri, misculatiuni ... Chiar nu se poate ajunge la un punct de vedere comun?

Unde domneste dezbinarea ...nu se va dezvolta niciodata nimic, ba chiar mai mult decat atat...se poate surpa usor tot ce s-a construit pana acum!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Miscarea de offroad incepe sa semene tot mai mult cu cea politica ...jocuri, intelegeri, misculatiuni ... Chiar nu se poate ajunge la un punct de vedere comun?

Unde domneste dezbinarea ...nu se va dezvolta niciodata nimic, ba chiar mai mult decat atat

Textul acesta este corect: in prezent ne confruntam cu un astfel de mediu.

Singura chestie PE care cred eu ca trebuie sa o avem in vedere este cum am ajuns astazi sa avem acest mediu, versus acum 6 luni. Ce noutati au aparut, ce lucruri s-au intamplat in ultimele 6 luni care au condus ca astazi sa avem un astfel de mediu? Cu alte cuvinte "de ce este ASTAZI nevoie sa se ajunga la un punct de vedere comun?" (care sunt partile care trebuie sa ajunga la punct de vedere comun?)

Avand raspunsul la intrebarea asta, cred ca ne poate ajuta sa intelegem mai bine jocurile, misculatiile, politica, etc.

Edited by Astral

Karol, nu te cunosc sau cel putin nu te identific cu numele asta de pe la etapele din campionat. Nu stiu probabil nu ai mai fost in ultima perioada, dar crede-ma ca si acu este la fel. Cel putin la open noi am fost ajutati foarte mult si la rândul nostru am ajutat. Adevarat este ca sunt concurenti care trec pe langa tine fara sa clipească, Watcher poate confirma ca eram răsturnării si noi si ei in aceasi ravena, a treia masina(nu dam nume ca nu ii frumos:p) ne-a depasit catarandu-se pe pereti ravenei fara nici o ezitare sau vreun semn ca ar fi vrut sa ne ajute....

Omenie inca exista, dar nu despre asta este vorba in acest topic. Padure fara uscături nu prea exista, de unde si povestile :)

Mao :)ultima oara la open am fost prin 2011 :) in rest din cand in cand pe la standard si in rest grataragiu si bagator de seama pe la organizari,cronometrari arbitraj :) incepe sa imi placa partea asta tocmai din ceea ce spuneam mai sus :)

a nu se intelege ca vreau sa acuz pe cineva anume,ma refer doar la ideea in sine,si nu sunt situatii,cum bine spui aiurea ipotetice ci traite chiar si de tine :)

asa este sunt oameni si oameni si din pacate se ajunge la astfel de certuri,pacat.

am editat ultimul paragraf sa nu sune a reclama la etape si la bautura :)

Edited by KAROLOKW

Mao,da si a patra masina a trecut pe langa voi fara sa va ajute?

Pai daca nu erati voi ne cam chinuiam acolo ceva vreme, nu mai zic de ultimi 3 sau 4 km din traseu :))) cand ne-ai dus la shufa inclusiv in azimut :). Multumim, stii bine ca nu o zic nici prima nici ultima data :p

Salut, faptul ca cei implicati in CNTT nu intra in discutii si polemici nu inseamna ca tot ce se scrie este adevarat. S-a decis sa lasam MOCIRLA pentru competitii si sa nu intram in mocirla campaniei electorale care spre surprinderea mea a inviat unele persoane care erau satule de OFF ROAD, cel putin din afirmatiile lor. Regret ca nu am talentul unor colegi de a scrie frumos dar experienta imi spune ca in final chiar daca nu este scris frumos adevarul iese la iveala. Daca va fi nevoie voi apela la un coleg care scrie frumos, sa facem o informare despre partea nevazuta a OFF ROAD-ului din 2002 pana in 2015. Horatiu voi megeti la Bulgari, noi mergem la Unguri si daca nu vrea sa-i opreasca cineva si pe ei, putem sa alegem si noi unde si cum vrem sa facem OFF ROAD,sunt de acord cu tine HAI ROMANIA!

Succes in tot ce faceti

LIVIU

Liviu ...nu stiu cu ce te-am deranjat si crede-ma ca imi pare rau.

Nu am nimic cu noua miscare, din partea mea sa mai apara inca 20 si...sa am eu bani si timp sa merg peste tot.

Eu imi permit sa glumesc aici pt ca am prieteni in ambele tabere, pt ca mie imi convine ca s-a mai inventat ceva, ca a aparut 100 Tracuri, pt ca unele dintre noile voastre reguli sunt pe placul meu.

Eu ca si consumator de offroad, nu pot decat sa ma distrez, voi avea vreo 16 etape la care sa ma duc anul asta + bulgarii...si ungurii mai nou:).

Nu uita insa ca si eu ma joc cu masina prin noroi de ceva vreme si stiu ca in ambele tabere exista oameni minunati...insa si cativa nemernici. Acum este o lupta pt putere..politica....mizerie....

Asadar indiferent ce se va intampla......nu sunt partizanul niciunei tabere, am sa ma duc unde vreau, cand vreau...desi stiu ca unii se vor supara pe mine.

Si cum ziceam....hai Romania !!!

Today. Tomorrow. Land Rover.

Liviu ...nu stiu cu ce te-am deranjat si crede-ma ca imi pare rau.

Nu am nimic cu noua miscare, din partea mea sa mai apara inca 20 si...sa am eu bani si timp sa merg peste tot.

Eu imi permit sa glumesc aici pt ca am prieteni in ambele tabere, pt ca mie imi convine ca s-a mai inventat ceva, ca a aparut 100 Tracuri, pt ca unele dintre noile voastre reguli sunt pe placul meu.

Eu ca si consumator de offroad, nu pot decat sa ma distrez, voi avea vreo 16 etape la care sa ma duc anul asta + bulgarii...si ungurii mai nou:).

Nu uita insa ca si eu ma joc cu masina prin noroi de ceva vreme si stiu ca in ambele tabere exista oameni minunati...insa si cativa nemernici. Acum este o lupta pt putere..politica....mizerie....

Asadar indiferent ce se va intampla......nu sunt partizanul niciunei tabere, am sa ma duc unde vreau, cand vreau...desi stiu ca unii se vor supara pe mine.

Si cum ziceam....hai Romania !!!

Horatiu nu mai deranjat cu nimic si ce am scris nu a vrut sa fie o punere la punct la adresa ta, chiar ma bucur sa aud pareri pro si contra despre noul format din partea unor cunoscatori fara a avea interese directe. Cat priveste lupta politica chiar nu ne intereseaza nici functi nici interese atata timp cat suntem lasati sa facem ce n-eam propus.

Dupa cum se vede sa asternut praful peste intrebarile adresate CNOR-ului. Asta e. :)

Avand in vedere ca se doreste de catre toata lumea o nedezbinare a familiei Off-Road. Dar totusi membrii CNOR-ului actual au stabilit sedinta cluburilor de off-road fix peste data primei cupe 100Tracks adica 14 februarie 2015 la Sibiu. Si prin asta membrii 100Tracks considera ca s-a stabilit premeditat aceasta data, astfel incat cluburile care activeaza in 100Tracks sa nu se poata prezenta la aceasta sedinta tocmai la Sibiu.

Toti membrii 100Tracks fac o propunere catre CNOR si toate cluburile care activeaza in CNOR, de a se tine sedinta cluburilor de off-road tot in data de 14 Februarie 2015 dar la Targu Mures in locatia unde va avea loc si Cupa Trainning days.

Organizatorii cupei 100Tracks ofera cazare si masa GRATUITA pentru toti reprezentanti cluburilor de off-road prezenti la acesta sedinta. La locatie este si o sala foarte mare pentru sedinte.

Macar atat sa putem face pentru reprezentantii cluburilor de off-road care bat tara pentru aceasta sedinta.

Daca CNOR-ul si cluburile de off-road sunt de acord cu aceasta propunere, va rugam sa ne comunicati prin orice mijloace si oprim inscrierile la cupa 100Tracks, pentru a ramane camerele libere, sa putem caza reprezentantii cluburilor de off-road.

Tinem si cursa cu cei inscrisi pana acum si stam impreuna toti ca o familie unita sa facem aceasta sedinta a cluburilor de off-road.

Daca membrii actuali CNOR doresc sa inregistreze sedinta, nu se impotriveste nimeni, avand in vedere ca ulterior s-a aflat ca intalnirea si CNOR-CNTT a fost inregistrata de un membru CNOR fara sa spuna asta. Repet nu este nimic de ascuns, se poate inregistra fara "dispozitive de spioni" :)

Va salut si asteptam cat mai repede un raspuns.

Rasty

Edited by mongli
  • Like 1

In postura de forumist las si eu posteritatii niste idei:

in primul rand: conform regulament CNOR convocatorul pentru adunarea generala se publica cu minim 15 zile inainte de data desfasurarii adunarii, iar convocatorul contine locul si data adunarii generale.

Cu alte cuvinte, data si locul de 14 februarie, sibiu, nu mai poate fi modificat dupa 30 ianuarie, *no matter what*.

Desi asta ar trebui sa fie 'end of discussion' pe tema asta, mai listez niste intrebari pe care mi le-am pus citind mesajul anterior:

a) ce legatura are adunarea cluburilor cu participarea sportivilor la o competitie? mai mult, o competitie dintr-o "cu totul alta disciplina sportiva" (din moment ce este *imperativ necesara* existenta unei alte comisii care sa gestioneze aceasta noua disciplina sportiva) ...

Pe de o parte e acelasi lucru ca si cum am spune "sa nu ne programam adunarea generala in acelasi timp cu un eveniment de karting".

Pe de alta parte, este usor de presupus ca fiecare club desemneaza dintre membrii sai pentru a participa la adunarea generala pe acei membri care (printre alte criterii indeplinesc si pe acela ca) nu doresc sa faca altceva in ziua respectiva (sa sarbatoreasca ziua de nastere a copilului, sa plece in concediu in africa, sa alerge la triatlon sau sa participe la un concurs de drift, etc).

Cu alte cuvinte, faptul ca niste membri (sportivi) ai unor cluburi de offroad ar dori sa participe la un eveniment sportiv dintr-o *alta disciplina* nu are legatura cu prezenta unui club la adunarea generala.

Spre exemplu, clubul T44 (aici am o experienta si inteleg problematica) a delegat pentru participarea la adunarea cluburilor un sportiv care sigur nu dorea sa participe la niciun alt eveniment sportiv in sambata respectiva.

b) mi se pare ca dimpotriva, ar fi un efort / o pretentie nedreapta plasata asupra unor organizatori de eveniment ca, pe de o parte sa isi diminueze posibilitatile de cazare pentru concurentii platitori, pastrand camere pentru persoane care nu au nicio treaba cu evenimentul, iar pe de alta parte, efortul de a participa la un eveniment de tip administrativ in timp ce au de organizat un eveniment sportiv (cine mai are grija de concurenti in traseu, de securitatea concursului?)

c) succesiunea de mesaje : "este alt sport, e nevoie de formalizarea ca disciplina separata" si ulterior "de ce sporturile X,Y si Z isi fac bucataria interna cand sportul T are eveniment sportiv" nu poate sa stea in picioare :(

Asa cum spunea domnul Iernean, sunt multe cuvinte maiastru alese ca sane astearna un voal pe ochi :(

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use