Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Superkarpata 2015

Postări Recomandate

intre 9 si 17 mai se desfasoara iar Superkarpata. Cu o cautare pe forum m-am prins ca nu e un eveniment chiar legal si ca ar fi o multime de plangeri.... Mi-a atras atentia ca in cei 3000 de euro pe masina sunt incluse toate taxele si aprobarile din partea autoritatilor . Aprobari care bag seama la editiile trecute au fost rezolvate la fata locului cu ,,plicul´´ Nici macar nu spun pe site-ul lor unde vor merge in Romania ci doar ca va fi acelasi traseu ca in 2013. Deci posibil o sa ploua iar cu plangeri :) Mie mi se pare o afacere de 150.000 euro pe barba Romaniei ( max 50 masini X 3000 euro basca 900 e ptr fiecare insotitor).............. La start vor fi 26 echipe cu 56 de masini din Austria ,Germania,Elvetia, Belgia,Olanda Editat de diverOne
Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Superkarpata 2015

Poate nu opriti, ci macar fortati sa plateasca ceva . Pe site-ul lor spun ca sunt in cooperare si sprijiniti de ministerul turismului.......doar ca in programul ministerul turismului nu apare nimic despre asta precum alte evenimente. Folosesc si logo-ul lui Udrea ilegal, la deruta probabil http://www.rumaenien-info.at/......

Link spre comentariu

nu stiu ce au facut ei ani trecuti da poate ar trebui sa ne vedem noi de treaba si sa nu avem cine stie ce spirit civic in asemenea chestiuni , nu care cumva sa ne trezim si noi astia autohtonii cu vreo pravila peste practicarea off roadului pe drumurile si padurile tarii. Legiuitorul din Romania este f periculos prin prostia-I caracteristica, si un gest frumos poate atrage dupa sine reactii paradoxal adverse. Pe scurt eu cred ca apele nu trebuie tulburate.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

oricum am cautat pe linkul ce l-ai pus si la ,,suche,, apare asta :

,,Keine Ergebnisse zu diesem Suchbegriff,, asa ca nu stiu unde ai gasit informatia pe pagina respectiva

Natura si aventura

Link spre comentariu

in acest caz are dreptate Irod...la cat sunt de cretini astia ai nostrii nu m-ar mira sa ne trezim si noi cu barierele puse...iar ei...cu plicul...sa mearga in continuare ...iar noi sa ne uitam la ei.....

Link spre comentariu

oricum am cautat pe linkul ce l-ai pus si la ,,suche,, apare asta :

,,Keine Ergebnisse zu diesem Suchbegriff,, asa ca nu stiu unde ai gasit informatia pe pagina respectiva

http://www.superkarpata.com/de/rumaenien/information aiai e informatia sau mergi pe http://www.superkarpata.com/aktuelles si te uiti pe rubrica Rumänien.

Link spre comentariu

Acum problema unora este ca se organizeaza sau ca nu da bani ? Daca ar fi sa dea , carei entitati ?

Adica va iau banii dar petrecerea o facem la vecinu ´ ca la mine nu e voie sa dau muzica tare......spalatu´ vaselor si paharelor eventual voma le strange el dupa ce plecam acasa........cam asa vad eu treaba. Eu nu cred ca organizatori romani de evenimente ( campionate etc) merg cu plicul la primarie sau plateste cu 10 euro gaina care a avut curajul sa nu se afle in cotez la ora cand trec agregatele......Se face o cerere, se plateste o taxa si ti se explica ce nu ai voie sa faci . Incalci intelegerea - platesti! Cel putin asa este la ei.

Acum nu sunt eu in masura sa spun ce e de facut, cui sa plateasca eu am dat o informatie ptr ca pe alt topic am inteles ca au avut sute de plangeri. Eu cred ca de-alde astia va strica voua, pasionatii de natura , reputatia... Stii ce spune austriacul cand nu rupe un copac in gradina lui ? - Scheiss drauf!

Link spre comentariu

Adica va iau banii dar petrecerea o facem la vecinu ´ ca la mine nu e voie sa dau muzica tare......spalatu´ vaselor si paharelor eventual voma le strange el dupa ce plecam acasa........cam asa vad eu treaba. Eu nu cred ca organizatori romani de evenimente ( campionate etc) merg cu plicul la primarie sau plateste cu 10 euro gaina care a avut curajul sa nu se afle in cotez la ora cand trec agregatele......Se face o cerere, se plateste o taxa si ti se explica ce nu ai voie sa faci . Incalci intelegerea - platesti! Cel putin asa este la ei.

Acum nu sunt eu in masura sa spun ce e de facut, cui sa plateasca eu am dat o informatie ptr ca pe alt topic am inteles ca au avut sute de plangeri. Eu cred ca de-alde astia va strica voua, pasionatii de natura , reputatia... Stii ce spune austriacul cand nu rupe un copac in gradina lui ? - Scheiss drauf!

Stii din experienta propie sau din povestiri ce se intampla la acest eveniment?

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Stii din experienta propie sau din povestiri ce se intampla la acest eveniment?

Pune pe cautare superkarpata si ai sa vezi ce spun altii . Stiu din experienta cum se comporta austriecii si nemtii in curtea altuia..

Link spre comentariu

astfel de afirmatii imi ridica un semn de intrebare in sensul ca stiu ceva germani ( prin germani a se citi aus Deutschland und Oesterreich zusammen) si nu sunt asa cum zici tu.

Natura si aventura

Link spre comentariu

Stai linistit ...am participat la editia din 2013 si surprinzator au un comportament mult mai civilizat decat multi dintre conationalii nostrii , care isi pun filmari pe toate canalele posibile.

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

astfel de afirmatii imi ridica un semn de intrebare in sensul ca stiu ceva germani ( prin germani a se citi aus Deutschland und Oesterreich zusammen) si nu sunt asa cum zici tu.

Ma rog...ma rezum la cativa colegi din clubul care fac parte:grin:....dar nu asta e scopul postarii. Ideea este ca au fost probleme in anii trecuti cu localnicii si ma gandeam cat le legal si acoperiti de autorizatii sunt ei.

Link spre comentariu

Vizitator mao

nu stiu ce au facut ei ani trecuti da poate ar trebui sa ne vedem noi de treaba si sa nu avem cine stie ce spirit civic in asemenea chestiuni , nu care cumva sa ne trezim si noi astia autohtonii cu vreo pravila peste practicarea off roadului pe drumurile si padurile tarii. Legiuitorul din Romania este f periculos prin prostia-I caracteristica, si un gest frumos poate atrage dupa sine reactii paradoxal adverse. Pe scurt eu cred ca apele nu trebuie tulburate.

fara sa jignesc, dar as putea spune: tipic romanesc

un ex f simplu: trec astia printr-o zona, calca pe pamantul cuiva, ei nestiind, sunt in concurs etc.

Mergi tu tot pe acolo peste o luna si sare ditai mocanu cu furca la tine ca ai mai fost si acu o luna....

Link spre comentariu

un ex f simplu: trec astia printr-o zona, calca pe pamantul cuiva, ei nestiind, sunt in concurs etc.

Mergi tu tot pe acolo peste o luna si sare ditai mocanu cu furca la tine ca ai mai fost si acu o luna....

Mao in sfarsit suntem de acord si noi cu ceva, glumeam dar sa sti ca in 2012 din cauza lor ca au calcat niste puieti linga Sovata ne-au retras noua autorizatiile.Dupa ce am alergat dupa ei si iam gasit la o benzinarie am anuntat GARDA DE MEDIU care au spus ca nu are rost sa vina ca nu pot decat sa le dea o amenda de 30 lei.Ulterior s-a facut o plangere la ambasada Austriei" SI CE".

Mao cum zici tu si Horatiu HAI ROMANIA.

Link spre comentariu

Vizitator mao

Liviu, exact despre asta vorbeam...

Vin toti pe la noi, ne "dripalesc" padurile si pasunile si pana la urma tot aia de la offroad is de vina. Cine sunt aia de la offroad? NOI.

Hai Romania! :)

Link spre comentariu

Cam la asta ma gandeam si eu. Dupa ce pleaca ei,voi trageti ponoasele. Banuiesc ca avand o autorizatie, ar sti pe unde sa-si bage masinile. Doamne fereste, nu am nimic impotriva lor, a concurentilor chiar am sa merg sa-i vad la start, organizatorii trebuies f...ti. Deci dupa o socoteala sumara 56 masini ori 3000 euro banii de start egal 168 000 euro din care probabil 68.ooo raman in tara prin cheltuielile organizatorului..... Sa zicem ca Ministerul turismului ar trebui sa le ia un 30 la suta ,bani sa ajunga la Romsilva care sa.i folosesca in scopuri constructive ( in cazul fericit in care nu ajunge prin buzunarele vre unui politruc). Cum spuneam mai sus,evenimentul nu apare in programa ministerului turismului deci trag concluzia ca logo lui Udrea e folosit ilegal la deruta. Apropo stiiti cat am luat amenda ca m-am incapatanat sa intru intr-o padure aici cu masina? 760 euro . Nici macar nu era bariera sau vreo tabla! Nici macar nu m-a oprit nimeni, am vazut pozele la tribunal!

Sunt convins ca sunt pe aici si oameni cu oua care sa faca o intrebare la minister.

Link spre comentariu

Mao si Liviu,

Nu mai bine luati legatura cu organizatorii si sa le cereti veva concret, in asa fel incat ca ceea ce stiti ca s-a intamplat sa nu se mai intample.

LA noi e mai complicat, sarbii ar sti ce sa le faca !

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare