pit ciprian Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Salutare prieteni:h5 organizam o noua iesire in Apuseni intre 20.02-22.02, momentan nu stiu exact locatia, depindem mult de cum o fi vremea atunci dar stim sigur ca daca nu e multa zapada o sa mergem in zona Arieseni sau Padis iar daca a nins mai mult o sa megem in zona Remeti-Coada Lacului:wink: Costurile de cazare o sa fie de maxim 100 roni iar mancarea la comun, doua cine, maxim 35 roni pe cap de ..offroader furajat:ha: iar despre apa, suc sau alte lichide:be fiecare isi aduce ce-si pofteste inimioara. Recomandarea mea este ca doritorii sa aiba minim mt-uri, bune, iar un troliu este si mai grozav. Am sa revin cu detalii mai concrete, pentru orice alte detalii va rog sa ma intrebati:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 De data asta asa sa facem sa ne intersectam la Pietrele Albe sau Cascada Valul-Miresei si de acolo sa mergem la Padis..ar fi un traseu fain, aduc eu palinca numa sa veniti incoace!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 Ar fi o varianta foarte buna, de mult vreau sa trec mai sus de Voalul Miresei, sa vedem cum o fi cu zapada, ieri a nins din belsug in zona Remeti, in mod sigur o fi nins si mai sus daca la 800m era in 3 ore era zapada de 20cm:wink: Tinem legatura Marius:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 Puneti-ma pe lista .Nu pot sa mai lipsesc . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 5, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 Esti notat:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 tinem legatura..eu ma duc duminica sa iau pulsul zapezi dar pote peste doua saptamani a fi primavara!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 19, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: Iesire in Apuseni, 20.02-22.02 Din lipsa de cvorum:cr1 trebuie sa amanam aceasta iesire pe o data inca nestabilita, revin cu detalii cand stiu ceva exact, multumesc de intelegere.:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate