Vizitator mao Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Rasti, orice ai fumat tu vreau si eu..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 Eu cred ca lucrurile bune se fac la rece nu la cald, ar trebui lasat un timp de acomodare noul presedinte Fras, timp în care vicepres Crinu sa ii prezinte problema si astfel vor gasi o solutie care ulterior va fi buna sau nu, timpul o va dovedi. Agitații de genul de mai sus, ma duce doar la gândul ca exista o motivații puternice care generează astfel de reacții dure si chiar de neînțeles. Si eu sunt de acord ca doua comisii ale aceluiași sport nu pot fi incadrul Federatiei. Ca la ora asta regulamentul si programul nu e afișat, se datorează doar activitatilor electorale în care federația s-a aflat. Se stie ca intotdeauna luna Februarie este destinată amendarilor eventuale de regulament si stabilirea etapelor de campionat. Luna Februarie inca nu a trecut, suntem in grafic si astfel asteptam cu totii răbdători știrile bune. Pana una alta, cred ca la Fras s-a ales o echipa buna si dornica de lucru, hai sa ii vedem in exercitiu cum se descurca. Eu imi doresc ca aceasta stare de incertitudine sa dispară, astfel ca noi sportivii de rand șa putem sa ne planificam cu grija programul pentru a participa la cat mai multe manifestări sportive. O saptamana buna si mult succes echipei FRAS, Crinu, nu uita de clubul tau care te sustine. Editat Februarie 23, 2015 de emicos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Am participat la FRAS la sedinta generala alaturi de prieteni vechi si noi si trebuie sa va marturisesc faptul ca ma bucur cel mai mult ca am fost si am ramas o ECHIPA :banana:banana:banana. Am votat ca la carte. CA LA CARTE!! Si mai mult si cel mai important: Nu a existat niciodata o clipa de indoiala ca unul dintre noi ar face altfel. inainte de turul 2 l-am felicitat pe Norris ca viitor presedinte si am fost sigur de asta. El s-a convins in urmatoarele 5 minute, definitiv! :wink: Calculul meu a fost simplu: 33 de voturi la care se adauga cele ale offroadului rezulta PRESEDINTE FRAS. Zis si facut!!! Am fost 78 in sala. Schimbarea s-a facut in aplauze! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 in loc sa faceti etapele simbata/duminica, ca sa poate veni cit mai multa lume din considerente de timp/bani (la iesirile de weekend nu pleaca nimeni de joi, da? ) + trasee mai tehnice si mai scurte, voi va balacariti public, astfel incit sa scirbiti orice eventual participant inca din faza de "as vrea sa merg si eu la etape..." ok, 100tracks se putea face lejer sub orice comisie/federatie/privat etc (mai ales ca iddea e buna! ). pe principiul ca la etapa mea, astea sint conditiile. si bagai in regulament navigarea dupa track si gata... nu se accepta modificarea regulamentului, strigere de mina, pareri de rau si fiecare pe drumul lui. asa, a iesit o super cocina in care oameni care isi stringeau mina par acum sa se scuipe in fata. politica romaneasca de 2 bani, pentru ca in teren se vor ajuta oricind, deci e doar de fatada, ca intre psd si pnl si oricare partid de la noi. dar, ca in orice loc unde este mai mult de 1 roman, trebuie sa fie unul mai destept ca altul si sa incerce sa se futa constant si reciproc. Editat Februarie 23, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Rasti, orice ai fumat tu vreau si eu..... No, amu vorbiti de fumat?! Ai zis ca nu mai fumezi de 7 ani. Ce sa mai inteleg eu de la tine? Sau vrei sa fumezi pipa pacii cu Rasty ? :wink: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 No, amu vorbiti de fumat?! Ai zis ca nu mai fumezi de 7 ani. Ce sa mai inteleg eu de la tine? Sau vrei sa fumezi pipa pacii cu Rasty ? :wink: De 11 ani, dar vad ca Rasty fumează chestii de calitate care te cam naucesc de cap :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 air_wolf, in principiu ai dreptate 99 la suta. Unde-s doi romani cam asa se intimpla, dar fara discutii si polemici progresul se lasa mai greu asteptat. treaba e ca ar fi bine sa le facem mai civilizat. In ceea ce priveste organizarea etapelor pe weekend, se poate face propunerea, asta si altele, catre cluburi. La Sibiu s-a discutat foarte mult pe seama comunicarii intre sportivi-cluburi, cluburi - CNOR. Daca vrei o parere personala, cred ca s-au facut citiva pasi foarte importanti anul acesta la Sibiu. Vom vedea rezultatele. PS noi romanii in general, nici rabdare nu prea avem si vrem totul, imediat si neconditionat. Citeodata, uitam ca nu sintem singuri si dorim totul pentru noi ca indivizi, nu pentru Noi ca grup. Si de aici incepe dansul! 1 Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 De 11 ani, dar vad ca Rasty fumează chestii de calitate care te cam naucesc de cap :))) Si nu poti sa-i spui cum te-ai lasat tu , acum 11 ani ? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Karcsi stai in banca ta si nu vorbi in numele meu al lui Vari, Gigi si Razvan trebuie sa ai tupeu sa faci asaceva. Pentru informatia ta si a altora, colegii de club din Mures au renuntat la participare si organizarea unor competitii aberante cu regulamente la fel de aberante dar aprobate de o comisie din care si eu am facut parte. Aprobarea unui calendar in care se introducea o etapa noua organizata de clubul lui CRINU peste Mures si Odorhei astfel fiind intr-o luna TREI etape. Lipsa de respect pentru un club care era la al 13 lea an de organizare a unei etape de campionat(din 13 la 8 avand ce-a mai numeroasa participare) a dus la retragerea din activitatea competitionala. Daca vorbesti cu ODORHEIUL cred ca vei primi acelasi raspuns, dar nu pot sa ma pronunt in numele lor. Tot aceasta comisie a blocat orice tentativa de a introduce ceva nou. Propunerile de regulament inaintate de ARBITRI, propunera mea pentru un nou format de campionat de trial si multe alte greseli pe care nu s-a vrut a le recunoaste. Karcsi sincer sper sa inveti sa gandesti inainte sa scrii si sa nu te lasi dus de val, astea trec si ramane OFF-ROAD-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 Liviu nu pot sa cred ce ai scris aici,nu TU ai spus cu gura ta dupa etapa de la Mures ca nu mai vrei asa de unul singur,pana si in ultima clipa de a da publicitatii 100 tracks am vorbit cu tine la telefon sa ne intelegem cu privire la etapele de la Mures si Baia Mare din cauza datei din iunie ca atunci aveam noi libera pensiunea lui Florin,cum poti sa negi aceste lucruri,ok EU mintesc si nu m-ati "mandatat " m-a luat gura pe dinainte imi cer scuze public pentru aceasta,chiar il astept pe Vari Feri sa ma sune si sa ma faca troaca de porci pt ce am indraznit sa scriu eu aici,de Gigi Gavrila nu am scris nimic rau iar Razvan Cirap sa scrie aici daca nu este adevarat ce am scris eu aici,imediat dupa ce s-a terminat sedinta de la Sibiu am stat la o cafea in holul hotelului cu multi la masa si acolo a spuns ce am scris eu aici. Daca cineva din cei pe care i-am amintit aici au ceva de spus sa SPUNA nu sa ne ascundem in spatele tastaturii si sa fim baieti frumosi in fata multimii ,si sa ne asumam raspunderea pt ceea ce spunem,scriem Editat Februarie 23, 2015 de blavenstein tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Dintii de lapte mi-au aparut cu mult inaintea "lu' matale". Este adevarat ca atunci cand te-ai murdarit cu off-road la gura, eu deja schimbam dintii de lapte. Eu vreau regulamentul CNOR 2015 ca sa ma pot da in campionatul de off-road. Sunt sportiv care vrea sa concureze in CNOR E vreo problema cu asta? Va invit si pe voi la TOT Teren (nu rally raid). Prima etapa e la BRASOV. La CNOR unde e prima etapa, sa venim cat mai multi, sa fie concurenti, e ceva rau in asta? te salut Rasty Rasty, Asa se comunica, acesta e tonul si deschiderea spre comuniunea sporturilor pe care ai fi promovat-o cu echipa ta de la FRAS ? Nu pot sa cred asa ceva si consider ca starea asta aplecata spre partea beligeranta se datoreaza faptului ca anumite planuri nu au decurs asa cum te asteptai, dar chiar si asa, nu ar trebui sa dam friu liber unor gesturi si afirmatii necugetate sau sa comunicam pe tonul celui care nu accepta si alta parere, chiar contrara. Putem face o gluma, eventual daca si cel cu care comunicam este de acord, dar un asa ton al discutiei nu va produce niciodata senzatia ca si celalalt are ceva de spus. Consider ca nu conteaza momentul in care ai inceput sa faci offroad pentru a avea dreptul sa-ti expui un punct de vedere referitor la sportul pe care il practici, ba dimpotriva, pentru a crea un climat de coeziune de grup, ai nevoie de parerile tuturor celor implicati, indiferent de modul in care se implica. Te astept la Slanic Moldova - Oituz. E aproape de Brasov! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 Citeodata, uitam ca nu sintem singuri si dorim totul pentru noi ca indivizi, nu pentru Noi ca grup. Si de aici incepe dansul! iar o chestie care nu e inteleasa de romani. daca ii merge bine comunitatii, automat imi merge bine si mie. da, poate nu o sa am ferrari, dar sigur o sa am porsche. ce imi pare mie bine: Norris stie situatia masinilor si sper sa actioneze in directia legalizarii lor dar in mod cert va avea nevoie de ajutorul cluburilor. acolo ar trebui sa fie toti uniti deoarece galeata e comuna si toti sintem in ea. 100tracks si cnor pot merge linistite in paralel. fiecare cu bucataria lor iar daca Norris reuseste descentralizarea, atunci chiar o s-o duca fiecare asa cum merita, dupa buget :grin: ce as face eu in locul lor: as incerca sa nu suprapun etapele, din respect pentru concurenti. poate sint oameni care vor sa mearga in ambele concursuri si care n-au nici o treaba cu politica de federatie. cale de mijloc exista, doar ca trebuie sa nu se mai balacareasca ci sa gaseasca rezolvari. lucrurile sint facute si trebuie mers inainte. :rsp Editat Februarie 23, 2015 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 @Liviu Ciao Liviu, cu tine doresc o discutia mai calma si fara sa fac misto. Crezi ca am fost tot timpu de acord cu deciziile Comisie? Crezi ca nu stiu cu ce sa mănâncă offroad-ul si ca am fost un sustinător pasiv si fara critici la discutii in cadrul CNOR? Lasa-ma sa iti spun că nu este asa. Iti dau doua exemple clarificatoare: 1- De ani bun sustin ca ar fi necesara, exact ca in toate sporturile cu motor, reintroducerea prologului. A fost insa evident ca punctul meu de vedere, din diverse motive, nu fost împărtit nici de comisia nici de marea partea a cluburilor. Ar trebui sa fac bagajele si sa plec? 2-Am fost si sunt contra folosirea trackului in concurs. Este denaturata complet esenta a sportului de echipa. Ti se pare ca am reusit sa imi impun punctul de vedere? Ar trebui sa fac bagajele si sa plec? Daca ai citit PV de la Sibiu care "prietena" noastra Alina ( personajul B din povestea noastra de sâmbătă) s-a grăbit să îl depună la FRAS vei vedea ca aceste două pozitii de mai sus de ale mele sunt raportate. Asa ca te intreb: crezi ca cineva a avut vreun interes sa iti respingă propunerea pentru un nou format de campionat de trial? Nu t-ai gandit ca , poate, propunerea ta nu a fost de interes general (asta se urmareste, interesul general si nu particular). Nu t-ai gandit ca , poate , nu ai fost destul de convingător ca propunerea ta este buna pentru offroad? ...dar ai luat bagajele si ai plecat...si unde ai plecat? Unde trialul nu sa tine deloc!!! Mare păcat, zic eu pentru ca aveai inca foarte multe de spus in cadrul CNOR-ului si pentru ca personal am apreciat tot timpul foarte mult "traditionalismul " tau. Se pare, totusi, ca traditionalismul nu mai este la moda si ca trebuie sa "progresam" la oricare pret. Nu stiu daca comparatia tine dar Dakarul nu evolueaza cat evoluăm noi...si uitete unde nea adus , pe noi, evolutia cand in spate sunt interesele personale. Ciao -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Domnule Mageanu ați început mandatul cu STÂNGUL . Intrând in mocirla OFF-ROAD-ului fără sa aveți mașina pregătită s-ar putea sa va împotmoliți. Mișcare de OFF-ROAD este compusă din concurenți,organizatori,arbitri,mecanici,medici si "ȘEFII" in total vreo 400 - 500 de oameni. Discutand negociind cu o categorie(ȘEFII) citind pe FORUM părerea celor 10-15 persoane care au scris ați luat o hotarâre ca 100TRACKS este o STRUȚO-CĂMILA. Din punctul meu de vedere ca nou președinte al federației nu ar trebuii sa va permiteți sa catalogați munca unor oameni fără sa aveți informații complete. Daca vreți sa aflați realitatea despre OFF-ROAD mai povestiți cu cei care nu sunt implicați direct. Faptul ca RASTY nu este o persoana Prea plăcuta la discuții este folosită de unii pentru a-i pune in umbra capacității de munca, care Deranjează. Domnule Mageanu daca Dvs considerați ca dezvoltarea FEDERATIEI se face desființând un campionat cu CALENDAR, REGULAMENT,PLATFORMA ON LINE, FUNCȚIONALĂ si toată infrastructura necesară in favoarea unor POVESTI FRUMOASE SPUSE DE NIȘTE PERSOANE FOARTE PLĂCUTE LA VORBA va rog sa acționați in consecință. In România sunt autorități care așteaptă cu brațele deschise o astfel de oferta. Sper din suflet pentru binele MOTOR SPORT-ului sa va acomodați din mers cu aceasta funcție si sa nu aplecați urechea la toate vorbele. Cu respect LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 [video=youtube;yamr-fTqU-I] Recunoasteti personajele si primiti participare gratuita la operatiunea off-tracks 2015 P.S.: Mao, min 0:35 Editat Februarie 23, 2015 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 @Liviu Ciao Liviu, cu tine doresc o discutia mai calma si fara sa fac misto. Crezi ca am fost tot timpu de acord cu deciziile Comisie? Crezi ca nu stiu cu ce sa mănâncă offroad-ul si ca am fost un sustinător pasiv si fara critici la discutii in cadrul CNOR? Lasa-ma sa iti spun că nu este asa. Iti dau doua exemple clarificatoare: 1- De ani bun sustin ca ar fi necesara, exact ca in toate sporturile cu motor, reintroducerea prologului. A fost insa evident ca punctul meu de vedere, din diverse motive, nu fost împărtit nici de comisia nici de marea partea a cluburilor. Ar trebui sa fac bagajele si sa plec? 2-Am fost si sunt contra folosirea trackului in concurs. Este denaturata complet esenta a sportului de echipa. Ti se pare ca am reusit sa imi impun punctul de vedere? Ar trebui sa fac bagajele si sa plec? Daca ai citit PV de la Sibiu care "prietena" noastra Alina ( personajul B din povestea noastra de sâmbătă) s-a grăbit să îl depună la FRAS vei vedea ca aceste două pozitii de mai sus de ale mele sunt raportate. Asa ca te intreb: crezi ca cineva a avut vreun interes sa iti respingă propunerea pentru un nou format de campionat de trial? Nu t-ai gandit ca , poate, propunerea ta nu a fost de interes general (asta se urmareste, interesul general si nu particular). Nu t-ai gandit ca , poate , nu ai fost destul de convingător ca propunerea ta este buna pentru offroad? ...dar ai luat bagajele si ai plecat...si unde ai plecat? Unde trialul nu sa tine deloc!!! Mare păcat, zic eu pentru ca aveai inca foarte multe de spus in cadrul CNOR-ului si pentru ca personal am apreciat tot timpul foarte mult "traditionalismul " tau. Se pare, totusi, ca traditionalismul nu mai este la moda si ca trebuie sa "progresam" la oricare pret. Nu stiu daca comparatia tine dar Dakarul nu evolueaza cat evoluăm noi...si uitete unde nea adus , pe noi, evolutia cand in spate sunt interesele personale. Ciao -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jiminy Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Felicitari Norris! Acum asteptam livrabilele la promisiunile din campanie! Intru rar pe forum din motive care acum, dupa ultimele 6-7 pagini, sunt si mai evidente. Yountz m-a certat un particular acum ceva timp pentru o pozitie mai ferma fata de unii forumisti. Vad insa ca regulile s-au schimbat. Vad ca e liber la jugulara, mama si alte neamuri. Vad ca s-a dat liber la amenintari, persiflari, jigniri, datu' cu parerea despre ciorba din farfuria altuia. Vad ca unii care sustin sus si tare ca nu-i cheama Maria si ca aia de pe capul lor nu e palarie au liber la sectiunea "offroad" a formului. Pai ce facem Max&Co? Dreptul unora e mai egal decat al altora? As zice ca fiecare sa-si vada de campionatul lui, sa isi organizeze etapele pe FORMATUL ANUNTAT si sa mai lasam din canibalism deoparte. In rest, poate ar fi civilizat ca orice intra aici sa poarte respectul cuvenit oricarui interlocutor. Iar celor cu taratza prea umflata poate li se mai taie din avant! In rest, cu respect, astept cu nerabdare un nou an competitional. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 [b]Liviu, Te rog sa nu cataloghezi interventia mea aici ca fiind una cu tupeu, ci sa analizezi daca ceea ce spun sau intreb este pertinent sau nu sau daca fac erori de informare. Stim cu totii meritul tau pentru miscare offroadistica in Romania [/b] Karcsi stai in banca ta si nu vorbi in numele meu al lui Vari, Gigi si Razvan trebuie sa ai tupeu sa faci asaceva. [b]Dupa parearea mea Karcsi a preluat informatiile primite si le-a postat pe forum. Nu e nimic rau in asta. Personal confirm 2 dintre cele doua pozitii exprimate: 1. la Odorhei s-a facut anunt public cu privire ca anul in 2013 va fi ultima etapa organizata de Siculus. Nu a pus Carol nici o vorba in gura nimanui. Cel putin asa am inteles si eu. 2. Razvan Cirap a afirmat clar ca organizarea concursurilor a produs pentru el pierderi financiare si asta nu e o noutate. Cu mai multa sau mai putina experienta acest fapt poate fi confirmat de majoritatea celor care au organizat concursuri de offroad. Acest considerent la care se mai adauga si alte aspecte pe care Razvan le-a prezentat la Sibiu, atit in sedinta cit si in pauze a stat la baza abtinerii de la a-si rezerva o data la care sa organizeze etapa de campionat de offroad. Prin urmare Razvan nu a primit vorbe puse in gura de Carol. 3. Gigi Gavrila si-a expus sigur si singur optiunea de a participa la 100trks. Eu personal am vazut acest lucru la Sinaia, la Gala Campionilor. 4. in ceea ce priveste Tg Mures, Liviu, ati vorbit si v-ati lamurit, cel putin aici pe forum Repet, nu vreau sa intervin in discutie pentru vreo polemica anume, desi nu mi-e teama in nici un fel de asa ceva, dar consider ca este normal sa punctez faptul ca informatiile postate de Carol sint verificabile. [/b] Pentru informatia ta si a altora, colegii de club din Mures au renuntat la participare si organizarea unor competitii aberante cu regulamente la fel de aberante dar aprobate de o comisie din care si eu am facut parte. Aprobarea unui calendar in care se introducea o etapa noua organizata de clubul lui CRINU peste Mures si Odorhei astfel fiind intr-o luna TREI etape. Lipsa de respect pentru un club care era la al 13 lea an de organizare a unei etape de campionat(din 13 la 8 avand ce-a mai numeroasa participare) a dus la retragerea din activitatea competitionala. Daca vorbesti cu ODORHEIUL cred ca vei primi acelasi raspuns, dar nu pot sa ma pronunt in numele lor. Tot aceasta comisie a blocat orice tentativa de a introduce ceva nou. Propunerile de regulament inaintate de ARBITRI, propunera mea pentru un nou format de campionat de trial si multe alte greseli pe care nu s-a vrut a le recunoaste. Liviu, am fost in sala cind ai propus un nou format pentru campionatul de trial, dar nu am vazut treaba asta prezentata de la un cap la altul intr-un mod profesionist. Nu ma refer aici la faptul ca trebuia facuta o prezentare power point, dar o foiaie cu regulamet si cu calcule , chiar si un mic studiu de impact bazat pe cifre ar fi putut convinge comisia si cluburile, la urma urmei , adica votantii. Asa cum ai stiut ca la Odorhei au fost 8 cele mai bune prezente la etapele de CN de offroad, ai fi putut fundamenta pe prezente si pe asteptari impactul noului regulament de Trial. Fara ofensa, dar Liviu , hai sa fim profesionisti si sa incercam sa ne prezentam ideile si propunerile cit mai elaborat, nu ceva de genul - hai sa propun modificarea regulamentului ca mi se pare mie, din intuintia mea ca va fi bine. Mie perosnal, atunci mi s-a parut doar ca vrei tu asta Karcsi sincer sper sa inveti sa gandesti inainte sa scrii si sa nu te lasi dus de val, astea trec si ramane OFF-ROAD-ul. Asta ii spun si eu de o bucata de vreme. E prea iute la minie si asta e o treaba de moldovean, nu de ardelean. No, sper sa asculte macar de le cineva cu mai multa experienta! Editat Februarie 23, 2015 de dac Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Scuze pentru duplicarea mesajului, nu stiu cum am reusit dar nu a fost voit! -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 [b]Liviu, Te rog sa nu cataloghezi interventia mea aici ca fiind una cu tupeu, ci sa analizezi daca ceea ce spun sau intreb este pertinent sau nu sau daca fac erori de informare. Stim cu totii meritul tau pentru miscare offroadistica in Romania [/b] Asta ii spun si eu de o bucata de vreme. E prea iute la minie si asta e o treaba de moldovean, nu de ardelean. No, sper sa asculte macar de le cineva cu mai multa experienta! Sunt de acord cu tine ca expunerea mea pentru noul format de trial nu a fost profesinala si aici am fost invins de abilitatile MENEGERIALE ale lui CRINU. Dar sti foarte bine ca nu am fost lasat de Crinu sa arat formatul in intregime,BUCUR a incercat sa-i explice ca DEMOCRATIA inseamna dreptul la DEZBATERE dar fara rost. Mauri sincer am vrut sa plec atunci dar am mai incercat un an, chiar nu cred ca cineva pote sa spuna ca dau bir cu fugiti la greu. Faptul ca am decis sa fac parte din echipa 100 TRACKS nu vad de ce deranjeaza pe uni atata timp cat nu a mai fost nevoie de cunostintele mele in comisie (si subiectul asta chiar nu vreau sa-l dezvolt) Ma deranjeaza ca am ajuns sa ORGANIZAM OFF-ROAD-ul pe ORGOLI, SENTIMENTE PERSONALE si sa aruncam cu noroi in oameni care muncesc si au muncit pentru OFF-ROAD. Timpul va fi judecatorul cel mai corect al situatiei actuale. Sunt de acord cu colegul Jiminy pe care nu il cunosc "As zice ca fiecare sa-si vada de campionatul lui,sa isi organizeze etapele pe FORMATUL ANUNTAT si sa mai lasam din canibalism deoparte". Sper sa terminam cu aceste discutii LIVU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 As vrea sa las scris aici o propozitie pentru cine vrea sa vada / auda (adica in mod demonstrat >>nu echipa adversa<< ci restul lumii care inca mai are o sansa sa isi formeze o parere): Cum vad eu istoria recenta cu formatul 100tracks si Comisia de Tot Teren: Pasul 1: a fost identificat un format de competitie de offroad care difera de 'actualul' / 'clasicul' format prin modul de transmitere a indicatiilor de parcurs traseul de la organizator la concurent Pasul 2: in loc sa fie organizate o serie de competitii de offroad in cadrul calendarului de offroad, iar rezultatele lor sa "dea" Campionul National 100tracks, s-a ales sa se creeze o comisie (si de fapt o 'disciplina sportiva') diferita. Motivele sunt evidente printre randurile mesajelor: persoanele cu ideea 100tracks nu doresc sa nu fie avizate concursurile de comisia de offroad, deoarece nu le place de persoanele care o compun. Pasul 3: multa politica pe forum si in umbra. Printre mesajele importante: "de ce NU RAMANEM UNITI, ce e cu SCINDAREA asta" (desi ea este creata prin actiunea de la Pasul 2 de mai sus). La intalnirea dintre membrii comisiilor se afirma "important e sa conducem noi", masurile implementate de CF in ultima seara de mandat sustin teoria. Pasul 4 (in paralel): comisia de offroad (CNOR) propune cluburilor de offroad singurul mod efectiv de a evita scindarea: permiterea prin regulamentul CN de offroad ca si concursurile in care navigatia se face SI altfel decat doar prin roadbook, permiterea ca acest tip de concursuri sa faca parte din CN de offroad. In felul acesta, concursurile organizate dupa conceptul 100tracks nu doar ca pot genera un Campion National 100tracks in cadrul calendarului de offroad, dar si pot face parte din Campionatul National de Offroad. Aceasta propunere de a deschide usa pentru rezolvarea scindarii a fost votata de cluburile participante la adunarea generala, in semn de acceptare a atitudinii de deschidere catre nou. Pasul 5: mesajele din partea organizatorilor 100tracks nu doar ca nu accepta solutia care sa evite scindarea, ci dimpotriva, sustin orice altceva, aruncand multe cuvinte otravite :no Cel mai recent exemplu este intrebarea "de ce se suprapun etapele de CN Offroad 2015 cu etapele de la >>alta disciplina sportiva<< ? Solutia este evidenta, simpla, si la indemana tuturor, daca se doreste: organizarea tuturor concursurilor de offroad intr-un singur calendar oficial de offroad, indiferent de modul de transmitere a indicatiilor (roadbook, roadbook plus track, track, puncte gps, etc). In felul acesta s-ar putea incerca aranjarea calendarului intr-un fel in care sa reduca suprapunerile dintre evenimente. Trebuie cu totii sa fim consitienti ca nu ne mai putem propune sa lasam 3 saptamani intre etape, caci nu este loc in calendar, si se poate sa fie din nou concursuri la fiecare saptamana (fiecare organizator are intelegeri / restrictii locale, etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Norris Mageanu Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Domnule Mageanu ați început mandatul cu STÂNGUL . Intrând in mocirla OFF-ROAD-ului fără sa aveți mașina pregătită s-ar putea sa va împotmoliți. Mișcare de OFF-ROAD este compusă din concurenți,organizatori,arbitri,mecanici,medici si "ȘEFII" in total vreo 400 - 500 de oameni. Discutand negociind cu o categorie(ȘEFII) citind pe FORUM părerea celor 10-15 persoane care au scris ați luat o hotarâre ca 100TRACKS este o STRUȚO-CĂMILA. Din punctul meu de vedere ca nou președinte al federației nu ar trebuii sa va permiteți sa catalogați munca unor oameni fără sa aveți informații complete. Daca vreți sa aflați realitatea despre OFF-ROAD mai povestiți cu cei care nu sunt implicați direct. Faptul ca RASTY nu este o persoana Prea plăcuta la discuții este folosită de unii pentru a-i pune in umbra capacității de munca, care Deranjează. Domnule Mageanu daca Dvs considerați ca dezvoltarea FEDERATIEI se face desființând un campionat cu CALENDAR, REGULAMENT,PLATFORMA ON LINE, FUNCȚIONALĂ si toată infrastructura necesară in favoarea unor POVESTI FRUMOASE SPUSE DE NIȘTE PERSOANE FOARTE PLĂCUTE LA VORBA va rog sa acționați in consecință. In România sunt autorități care așteaptă cu brațele deschise o astfel de oferta. Sper din suflet pentru binele MOTOR SPORT-ului sa va acomodați din mers cu aceasta funcție si sa nu aplecați urechea la toate vorbele. Cu respect LIVIU În unele privințe aveți dreptate, în altele, nu...Nu aveți dreptate când spuneți că voi rămâne împotmolit(dacă mașina nu e pregătită, am sigur lopată). Nu aveți dreptate când spuneți că vreau să desființez vreun campionat. Și nici când spuneți că sunt autorități care așteaptă cu brațele deschise. Dar aveți dreptate că nu sunt cel mai bine informat la momentul actual și vă asigur că în fiecare zi capăt noi informații. Vă salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emicos Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 Seara buna Norris, Fenomenul offroad (ca si celelalte sporturi pe 4 roti )este susținut de oameni dedicați, serioși si desigur pătimași, asta e si frumusetea acestuia. Studiul si analiza acestor teze ce se perinda acum prin federatie este absolut necesar, iar dialogul cu membrii stafului dvs probabil va aduce un plus de claritate a acestor false probleme cu care offroadul românesc se confrunta. Noi avem așteptări de la dvs si desigur de la staff-ul dvs. Noi sportivii vrem sa ne dam in campionat, sa acumulam experienta si de ce nu sa ne si distram. Toate măsurile ce le veti lua vor trebui sa țină cont de aceste simple dorințe ale noastre ale sportivilor de rand. Bafta si succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Alegeri FRAS 2015 Pasul 5: mesajele din partea organizatorilor 100tracks nu doar ca nu accepta solutia care sa evite scindarea, ci dimpotriva, sustin orice altceva, aruncand multe cuvinte otravite :no Cel mai recent exemplu este intrebarea "de ce se suprapun etapele de CN Offroad 2015 cu etapele de la >>alta disciplina sportiva<< ? @Watcher Imi cer scuze insa nu am inteles aceasta parte a dizertatiei dumneavoastra domnule. Poate exemplificati putin intru luminarea noastra a celor de rand. Ca sa aflam despre cine este vorba si sa luam atitudine(asa ceva nu este permis). De altfel nu vad nici o discutie constructiva pe aici, numai injurii, invective si exprimari deplasate care vin din partea unor "oameni", pardon, persoane, care se considera vezi doamne...cu "intelect". Se pare de asemenea ca avem un spirit foarte razboinic cand vine vorba de "sportul" aruncatul cu cacat (cer scuze insa nu am gasit o exprimare mai academica), insa eu nu inteleg de unde avem acest spirit razboinic, caci noi in toata istoria noastra nu am fost in stare sa cucerim pe nimeni, insa la discutii se pare ca suntem mari maestri (cu faptele stam un pic mai nashpa). In scurt timp se aude ca ne vor incalta la arme...asa ca atunci sa vezi inghesuiala...la emigrat prin Europa. Prin urmare revin la solicitarea de mai sus. O seara buna tuturor. Editat Februarie 24, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: Alegeri FRAS 2015 As vrea sa las scris aici o propozitie pentru cine vrea sa vada / auda (adica in mod demonstrat >>nu echipa adversa<< ci restul lumii care inca mai are o sansa sa isi formeze o parere): Cum vad eu istoria recenta cu formatul 100tracks si Comisia de Tot Teren: Pasul 1: a fost identificat un format de competitie de offroad care difera de 'actualul' / 'clasicul' format prin modul de transmitere a indicatiilor de parcurs traseul de la organizator la concurent Pasul 2: in loc sa fie organizate o serie de competitii de offroad in cadrul calendarului de offroad, iar rezultatele lor sa "dea" Campionul National 100tracks, s-a ales sa se creeze o comisie (si de fapt o 'disciplina sportiva') diferita. Motivele sunt evidente printre randurile mesajelor: persoanele cu ideea 100tracks nu doresc sa nu fie avizate concursurile de comisia de offroad, deoarece nu le place de persoanele care o compun. Pasul 3: multa politica pe forum si in umbra. Printre mesajele importante: "de ce NU RAMANEM UNITI, ce e cu SCINDAREA asta" (desi ea este creata prin actiunea de la Pasul 2 de mai sus). La intalnirea dintre membrii comisiilor se afirma "important e sa conducem noi", masurile implementate de CF in ultima seara de mandat sustin teoria. Pasul 4 (in paralel): comisia de offroad (CNOR) propune cluburilor de offroad singurul mod efectiv de a evita scindarea: permiterea prin regulamentul CN de offroad ca si concursurile in care navigatia se face SI altfel decat doar prin roadbook, permiterea ca acest tip de concursuri sa faca parte din CN de offroad. In felul acesta, concursurile organizate dupa conceptul 100tracks nu doar ca pot genera un Campion National 100tracks in cadrul calendarului de offroad, dar si pot face parte din Campionatul National de Offroad. Aceasta propunere de a deschide usa pentru rezolvarea scindarii a fost votata de cluburile participante la adunarea generala, in semn de acceptare a atitudinii de deschidere catre nou. Pasul 5: mesajele din partea organizatorilor 100tracks nu doar ca nu accepta solutia care sa evite scindarea, ci dimpotriva, sustin orice altceva, aruncand multe cuvinte otravite :no Cel mai recent exemplu este intrebarea "de ce se suprapun etapele de CN Offroad 2015 cu etapele de la >>alta disciplina sportiva<< ? Solutia este evidenta, simpla, si la indemana tuturor, daca se doreste: organizarea tuturor concursurilor de offroad intr-un singur calendar oficial de offroad, indiferent de modul de transmitere a indicatiilor (roadbook, roadbook plus track, track, puncte gps, etc). In felul acesta s-ar putea incerca aranjarea calendarului intr-un fel in care sa reduca suprapunerile dintre evenimente. Trebuie cu totii sa fim consitienti ca nu ne mai putem propune sa lasam 3 saptamani intre etape, caci nu este loc in calendar, si se poate sa fie din nou concursuri la fiecare saptamana (fiecare organizator are intelegeri / restrictii locale, etc) Dragă Domnule Watcher, Imi permit sa va citez putin, pentru clarificare... Pasul 1: a fost identificat un format de competitie de offroad care difera de 'actualul' / 'clasicul' format prin modul de transmitere a indicatiilor de parcurs traseul de la organizator la concurent, datorita semnalelor primite de la concurenți, în special ”șoferi”, care se saturaseră de competiția între navigatori pe banii lor. Citind minuta sedintei CNOR, am observat că încă există domni care refuză să creadă că această doleanță a piloților există... From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate