Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegeri FRAS 2015

Postări Recomandate

Re: Alegeri FRAS 2015

intrebare: de ce sa bag 1000eur+ in echipamente de navigatie inutile (terratrip, 3 tablete, 4 telefoane, gps 1+gps 2 ca poate se strica gps 1) cind pot da 250eur pe un gps cu baliza si sa ajung tot acolo?

din punctul asta de vedere 100tracks e "user friendly" si nu trebuie sa bag bani si echipament inutil intr-o masina care vede cheia de 10 ori/an, cel mult.

cred ca din cele 2 formate ar putea iesi un supercampionat in care fiecare sa-i gaseasca locul.

mai ales ca unii mergem doar pentru distractie, ca de nervi si incrincenare si stres sintem satui, avem parte in fiecare zi, fie ca angajati, fie ca angajatori (mai putin aia care lucreaza la stat si n-au furat nimic - aia sint panselute).

• Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

......

datorita semnalelor primite de la concurenți, în special ”șoferi”, care se saturaseră de competiția între navigatori pe banii lor.

......

Relatia pilot - copilot e un pic mai complexa de atat. E vorba de crearea si coeziunea unei echipe, iar asta poate dura destul de mult timp. Cam toti cei care au avut rezultate notabile in ultima vreme, au mers in aceeasi echipa cu mult timp inainte de a incepe sa de rezultate. Imi amintesc destule cazuri, de exemplu Viorel Vlad si George Croitoru, care acum 3-4 ani erau oriunde, numai pe traseu nu. Acum cei doi fac o echipa cu rezultate foarte bune, fiind niste concurenti redutabili. Si asa mai sunt si altii, inclusiv campionii de la Open din 2014 care pana la acest rezultat s-au dat mult timp si au rupt multe fiare impreuna.

Exista si situatii cand un pilot bun se da prima oara cu un copilot bun si totul merge prost. Tot din cauza lipsei de coeziune. Majoritatea practicantilor acestui sport, inca nu sunt la nivel de profesionisti, ca sa poata obtine rezultate bune din prima.

Am vazut multe cazuri (inclusiv la mine) de oameni care s-au dat pentru prima data impreuna, lucrurile au mers prost, iar apoi fiecare spunea despre celalalt ca este un copilot slab, respectiv un pilot slab.

Secretul succesului cred ca este longevitatea unei echipe si experienta pe care cei doi o castiga impreuna, INDIFERENT de formatul de navigare. Cred ca cei doi membrii ai echipei trebuie sa poata fi si prieteni, sa provina cam din acelasi mediu, sa aiba cam aceleasi valori. Mai cred ca trebuie sa poata petrece timp impreuna fara sa isi scoata ochii sau sa se gandeasca ca ar fi avut altceva mai bun de facut in timpul acela, trebuie sa poata sa faca IMPREUNA inclusiv drumul dus/intors cu platforma pana la o etapa aflata mai departe. Nici unul nu este mai "domn" sau mai "argat" atunci cand mergi impreuna la un concurs.

Am mai zis-o si ma repet, mie personal imi lipseste formatul de concurs clasic "Trophy", in care o echipa era compusa din 2 masini si 4 oameni. Poate este din cauza ca in acel tip de format "am deschis eu ochii" in acest sport. Dar daca in prezent este greu sa te intelegi in 2 oameni, va intreb pe cei care doriti sa obtineti un loc pe podium pocnind din degete, cum ar fi fost sa trebuiasca sa te intelegi in 4 ? Cred ca ar iesi cu bataie.

• Like 2
alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Eddie, comparatia pe care o faci este incorecta :)

Spui asa:

de ce sa bag 1000eur+ in echipamente de navigatie inutile (terratrip, 3 tablete, 4 telefoane, gps 1+gps 2 ca poate se strica gps 1) cind pot da 250eur pe un gps cu baliza si sa ajung tot acolo?

Asta presupune ca undeva in regulamentul CNOR (campionatul) iti cere cineva sa iti iei 3 tablete plus 4 telefoane plus 2 GPSuri. Mai presupune si ca la 100tracks tu iti vei incarca trackul direct intr-un singur garmin, si acela (spre deosebire de cel pe care ti-l iei pentru CNOR) va functiona.

Fa comparatia corect si vei descoperi ca singura diferenta reala este teratripul. In rest ai atatea tablete si garminuri cate vrei tu, cate crezi ca te ajuta, etc. Poti sa dai la sfarsitul fiecarei zile de CNOR si trackul de pe iphone-ul tau pe care il aveai deja ca sa vorbesti la telefon (sau de pe androidul pe care il aveai, etc) in format GPX (garmin) si gata.

Revenind la teratrip, acesta te ajuta sa mergi mult mai repede decat GPSul fiindca iti da informatia in timp real, mecanic, cu o precizie de genul 50 cm.

Dar, foarte important: discutia despre formate ar trebui sa fie deja inchisa: in prezent exista posibilitati multiple ca un organizator sa aleaga modul de transmis informatia, si deci concurentii sa aleaga la care concursuri merg. Din punctul de vedere al concurentului, discutiile despre "care comisie supervizeaza concursul" sunt nerelevante (cred eu).

Dl Mihail:

Eu unul sunt convins ca , daca dvs afirmati ca dvs vi se pare ca exista o competitie in care navigatorul dvs concureaza cu altii pe banii dvs, atunci dvs chiar credeti asta, si nu o afirmati de dragul discutiei pe forum.

Sunt convins ca ar putea sa existe si alte persoane care sa va impartaseasca opinia. Nu cred ca este o problema faptul ca exista opinii diverse.

Este posibil ca alte persoane (in afara de dvs si cei de la care ati mai auzit aceasta afirmati), tot din mediul acesta de offroad, sa aiba o parere diferita de asta. Eu unul ma incadrez in multimea pilotilor care la un moment dat au decis ca nu isi mai permit sa intretina masina si am trecut in multimea navigatorilor. In aceasta multime ma incadrez intre cei care si-au platit mereu singuri taxa de participare, si am incercat sa construiesc alaturi de pilotul cu care am concurat un echipaj unit, in care cele 3 elemente (pilot, navigator si masina) sa conteze si sa influenteze la fel de mult rezultatul final. De aceea, eu unul nu va impartasesc opinia ca CNOR (campionatul) este un campionat de navigatori sponsorizati de piloti. Este o opinie pe care o pot argumenta, dar nu incerc sa o IMPUN cuiva.

Aceasta parte a dezbaterii cred insa ca se potriveste pe topicul "pilot versus copilot" ce aparuse acum cateva luni aici pe forum.

Link spre comentariu

Ps. 1 ......Tin minte ca la un momendat aveam in masina si DETECTOR DE RADAR,..( talpa grea nene..!), pe linga 3 tablete 2 gps-uri 4 telefoane....!

PS..2 George si Viorel nu mai formeaza un cuplu in 2015

Editat de piede
Link spre comentariu

Domnilor,

Scriu tot din pozitia din care v-am mai scris in acest topic - cea din care explic reguli si regulamente scrise.

Trecem peste faptul ca, se vede treaba, ca nu cunoasteti ca regulamentul Tot Teren a fost depus la FRAS inca din octombrie anul trecut (2014), ca fostul Consiliul Federal a adoptat mai multe regulamente in utlima sedinta …(sa le desfiinteze pe toate zic pt acest motiv), trecem si peste faptul ca in sedinta din Consilul Federal la care faceti referire Regulamentele sportive au fost adoptate cu UNANIMITATE a sapte oameni - tot Consiliul Federal adica…si trecand peste toate acestea vin sa explic de ce (cred eu, juridic vorbind) ca s-au respins cererile alea ale CNOR-ului:

(in paranteza fie spus acum fac treaba Comisiei CNOR, care trebuia sa va explice, numai ca explicand trebuia sa-si asume greseli)

1. Licenta de 49 de euro …

Domnilor stiu ca toti vrem democratie, cum am mai aratat, numai ca asta vine cu reguli la pachet.

In data de 28 ian, cu 10 zile inainte de data primei convocari de Adunare Generala la FRAS (programata pt 7 febr), asadar in 28 ianuarie FRAS-ul a trimis TUTUROR cluburilor afiliate documentele aferente Sedintei FRAS la care majoritatea ati venit si ati votat. Nu stiu cati dintre voi le-ati citit, DAR in documentele acelea erau si Normele Financiare – Stiti cat era trecuta licenta de Offroad? 75 de euro. Stiti de ce? pentru ca FRAS-ul nu primise alta propunere de la CNOR pana la acea data !

In 14 februarie, cand in cadrul AG de la CNOR vi s-a propus sa votati licenta de 49 de euro NU se mai puteau modifica Normele Financiare trimise pentru AG de la FRAS (chiar daca Adunarea a avut loc ulterior), pentru ca intre doua convocari de AG, juridic vorbind, aceste documente NU pot fi modificate.

Ceea ce insa puteati face la sedinta FRAS de sambata, era sa supuneti la VOT in cadrul AG propunerea cu 49 de euro.

Prin urmare, Consiliul Federal FRAS NU avea cum legal sa admita o astfel de cerere – exista un statut FRAS si niste reguli. De aici si unanimitatea deciziei Consiliului.

2. Suma suplimentara pentru arbitri

Suma suplimentara pentru arbitri a fost decisa in AG a lui CNOR in sedinta din 1 februarie 2014!!!!!!! Adica cu 1 an si 19 zile INAINTE de data Consiliului Federal care a decis respingerea.

Presedintele CNOR, dupa ce s-a luat aceasta decizie la 1 februarie 2014, trebuia sa solicite Consiliului Federal alocarea de buget in 2014 pentru aceasta suplimentare pentru arbitri. Nu se putea aloca din bugetul din 2013, pentru ca exercitiul financiar 2013 era inchis in februarie 2014 cand s-a luat aceasta decizie.

ASA cum nu se putea si nu s-a putut admite nici in Consiliul Federal din 2015 plata pentru 2014 (pentru arbitri), in contextul in care anul financiar 2014 este inchis.

Astea sunt norme contabile.

Ce putea sa faca Presedintele CNOR era ca dupa sedinta din 1 februarie 2014 (acum un an si 19 zile) sa ceara IN CURSUL ANULUI FINANCIAR 2014, alocarea acestor sume.

Cam atat….trageti singuri concluziile

Pentru pct 1. vă atrag atenția asupra articolului 29 litera n) din Statul FRAS:

”Art. 29.Consiliu Federal reprezintă Federația in perioada dintre doua ședințe consecutive ale Adunării Generale. Consiliul Federal are următoarele atribuții principale:

....

n) supune AG, in scopul ratificări Normele Financiare ale FRAS, prin care se stabilește nivelul maxim sau după caz, nivelul minim al taxelor, al contribuțiilor financiare, al penalizărilor, ș.a.m.d. Normele financiare se supun ratificării AG numai in cazul măririi plafonului acestora. Consiliul Federal poate dispune reașezarea unor taxe, cu condiția ca niciuna din acestea să nu depășească plafonul aprobat.

Aceasta este dovada că există și cadrul legal pentru modificarea cuantumului taxei, DACĂ exista bunavoință din partea membrilor Consiliului Federal .

Pentru pct. 2 vă atrag atenția asupra unui alt articol al Statului FRAS Art. 44 lit. g)

Art.44.

Sursele de finanțare a activității F.R.A.S. provin din:

a) sume destinate finanțării programelor sportive proprii si înscrise în contractele încheiate cu organe ale

administrației publice centrale si/sau locale, după caz.

STATUT

23

b) venituri obținute din activități economice directe, legate de obiectul principal de activitate.

c) cotizații, taxe, contribuții, penalități potrivit prevederilor prezentului Statut, regulamentelor si normelor proprii;

d) donații si sponsorizări.

e) dobânzile si dividendele rezultate din plasarea sumelor disponibile, în condițiile legii.

f) venituri obținute din drepturi de televiziune, reclama si publicitate, ori din valorificarea bunurilor din patrimoniul

propriu.

g) sume ramase din exercițiul financiar precedent.

Adică se puteau corecta aceste erori, dacă se dorea și din nou, exista bunăvoință.

Vă las să trageți singuri concluziile

PS:Art.28.

(1) Consiliul Federal este format dintr-un număr de nouă persoane, din care opt sunt aleși prin vot de Adunarea Generala. Al nouălea membru al Consiliului Federal este Secretarul General al F.R.A.S.

UNANIMITATE înseamnă 9 oameni, conform Statutului FRAS, nu șapte.

Editat de LauraAiki
Link spre comentariu

@Mihail

Cred ca nu am inteles bine afirmatia ta.

Daca ai citit minuta sedintei CNOR (minuta care in mod neobisnuit de iute d-na Alina Stegaru a depus-o la FRAS fara ca aceasta sa fie vazuta, aprobata si semnata de Comisie CNOR!!! dar asta este o alta poveste...) cred ca ai sesizat ca doleanta pilotilor a fost chiar la ordinea de zi (Pasul 1 descries de Watcher). Consecinta directa a fost faptul ca s-a adoptat posibilitatea de a merge si numai pe track.

Eu, in calitate de copilot, bineinteles, nu am fost deloc in favoare acestei soluti (daca subiectul te pasioneaza mai departe, iti voi povesti si de ce cred acest lucru).

Ce nu inteleg este daca esti contrariat pentru ca ar fi trebuit sa avem toti aceaasi opinie care, in cazul de spete, trebuie sa coincida cu opinia ta?

Daca imi scapa ceva sau nu am inteles bine te rog sa imi spui.

Ciao

--
Link spre comentariu

Se pare ca noua conducere nu poate sa lucreze din cauza greșelilor făcute de vechea conducere.

De 25 de ani auzim asta in politica ROMÂNEASCA si se vede ca este buna explicația.

Din moment ce Cristi a început sa explice tuturor unde greșesc totul reintra in normal. Pe mine m-a scuzați dar am alte treburi si nu voi mai scrie atâta timp cât nu voi fi atacat cu minciuni.

Va doresc spor la treaba

Liviu

Link spre comentariu

Domnu' Watcher,

Respectuos inca, astept un raspuns din partea dumneavoastra ,referitor la una din afirmatiile de mai devreme.

Sau sa inteleg ca nu va puteti cobori intr atat incat sa catadicsiti sa-mi raspundeti?

Va rog...numai de dragul de a clarifica acest lucru.

Nu de alta,dar am sa raman cu sentimentul ca a fost doar o afirmatie neadevarata si cu iz vadit partinitor(neacademic vorbind 'mincinoasa').

Prin urmare daca puteti am sa va rog cu subiect si predicat sa ne aratati care sunt acei organizatori la care va referiti.(si daca puteti dovedi ca au facut acele lucruri de care faceati vorbire).

In caz ca nu ve ti raspunde, voi ramane cu un gust amar, vazand ca o persoana ca dumneavoastra cu un intelect peste medie, foloseste acest lucru intru a face niste lucruri atat de........imi cer scuze nu imi gasesc cuvintele.

Seara buna.

Link spre comentariu

Mai copii, dragilor, offroad-ul este un hobby, nu un job. Aduceti-va aminte, fiecare, cum ati inceput si de unde ati plecat...

Citesc si ma crucesc. Va aprindeti, va jigniti, va-ati plezni daca ati fi laolalta. Pentru voi asta e competitia?

Iertati-ma, dar eu ma simt mult mai bine decat voi, cu acelasi hobby, si in mod sigur fac mult mai multi kilometri prin paraie si paduri, decat faceti voi in concursuri.

Ii respect pe toti "greii" offroad-ului, dar ce am citit aici ma ingrijoreaza si ma revolta. Nu mai sunteti ce-ati fost...

Parerea mea...

LE: Vad toate astea din exterior si cer iertare daca nu le vad bine...

Editat de yo2bt
  • Like 1

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

@Watcher

Imi cer scuze insa nu am inteles aceasta parte a dizertatiei dumneavoastra domnule.

Poate exemplificati putin intru luminarea noastra a celor de rand.

Ca sa aflam despre cine este vorba si sa luam atitudine(asa ceva nu este permis).

......

........

Prin urmare daca puteti am sa va rog cu subiect si predicat sa ne aratati care sunt acei organizatori la care va referiti

.....

Pai este destul de clar, zic eu, mai mult decat atat, este si public si este suficient sa recititi toate postarile din cele cateva topicuri pe tema 100 tracks si veti vedea cine ce a scris. Nu este niciun mister.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Pai este destul de clar, zic eu, mai mult decat atat, este si public si este suficient sa recititi toate postarile din cele cateva topicuri pe tema 100 tracks si veti vedea cine ce a scris. Nu este niciun mister.

Atunci poate faceti dimneavoastra acest lucru pentru mine..adica sa imi spicuiti din acele posturi la care va referiti si sa le puneti aici sa vada toata lumea.

O seara buna.

Link spre comentariu

Mai copii, dragilor, offroad-ul este un hobby, nu un job. Aduceti-va aminte, fiecare, cum ati inceput si de unde ati plecat...

Citesc si ma crucesc. Va aprindeti, va jigniti, va-ati plezni daca ati fi laolalta. Pentru voi asta e competitia?

Iertati-ma, dar eu ma simt mult mai bine decat voi, cu acelasi hobby, si in mod sigur fac mult mai multi kilometri prin paraie si paduri, decat faceti voi in concursuri.

Ii respect pe toti "greii" offroad-ului, dar ce am citit aici ma ingrijoreaza si ma revolta. Nu mai sunteti ce-ati fost...

Parerea mea...

LE: Vad toate astea din exterior si cer iertare daca nu le vad bine...

Felicitari,

Mai bine de atat nu putea fi exprimat.

Din pacate si pe aici ca si prin alte parti e plin de onanisti.

In urma acestei afirmatii ii vei vedea care sunt, dupa inaltimea la care vor sari de cur in sus.

Link spre comentariu

Ca sa aflam despre cine este vorba si sa luam atitudine(asa ceva nu este permis).

Salut Florin, sa mor eu daca am inteles ce "nu este permis"...

-Ca Organizatorii 100tracks nu acceptă solutia care se evite scindarea?

-Ca s-au aruncat multe cuvinte otrăvite?

-Ca cineva ar fi întrebat de ce sa suprapun etapele CNOR cu etapele de la o alta disciplina sportiva?

Din cuvintele tale si a lui Bogdan, care au inchis întâlnirea CNOR-CNTT cred ca toti au inteles ca vom avea doua drumuri diferite asa ca scindarea (iti ramintesc, dorita si realizata de CNTT ) este un fapt consumat si evident. Nu este permis un fapt evident?

Nu ti se pare ca au fost aruncate multe cuvinte otrăvite (de genul "CNOR- ul este praf")? Watcher ar trebui sa citească di nou toate mesajele , sa culeagă probele, sa ti le duca si vei/veti pedepsi pe cineva?

Sau nu este permisa intrebarea despre suprapunerea etapelor?

Cine nu permite pe altcineva sa puna o intrebare? Cine ar trebui sa ia atitudinea fata de cine?

Iartă-ma dar, poate nu imi duce mintea, dar nu inteleg ce ai vrut sa spui.

Ciao

--
Link spre comentariu

Salut Florin, sa mor eu daca am inteles ce "nu este permis"...

-Ca Organizatorii 100tracks nu acceptă solutia care se evite scindarea?

-Ca s-au aruncat multe cuvinte otrăvite?

-Ca cineva ar fi întrebat de ce sa suprapun etapele CNOR cu etapele de la o alta disciplina sportiva?

Din cuvintele tale si a lui Bogdan, care au inchis întâlnirea CNOR-CNTT cred ca toti au inteles ca vom avea doua drumuri diferite asa ca scindarea (iti ramintesc, dorita si realizata de CNTT ) este un fapt consumat si evident. Nu este permis un fapt evident?

Nu ti se pare ca au fost aruncate multe cuvinte otrăvite (de genul "CNOR- ul este praf")? Watcher ar trebui sa citească di nou toate mesajele , sa culeagă probele, sa ti le duca si vei/veti pedepsi pe cineva?

Sau nu este permisa intrebarea despre suprapunerea etapelor?

Cine nu permite pe altcineva sa puna o intrebare? Cine ar trebui sa ia atitudinea fata de cine?

Iartă-ma dar, poate nu imi duce mintea, dar nu inteleg ce ai vrut sa spui.

Ciao

@Mauri,

Cred ca esti pe langa subiect.

Ai citit bine la ce m am referit?Sau nu intelegi sensul celor scrise de mine?

Cumva mi se pare ca te bagi in seama neportivit.

Am adus cumva discutia despre comisii,etc?

Am cerut doar ca acele persoane din cadrul organizatorilor de la 100 Tracks care au 'aruncat cuvinte otravite' sa fie adusi in fata 'oprobiului public'.

Avand in vedere ca nu va inghesuiti sa spuneti care sunt acei organizatori de la 100 Tracks care au 'aruncat cuvinte otravite',am sa intreb punctual:

Organizatorii de la 100 Tracks sunt cam urmatorii:

LIVIU,

RASTY,

VARI,

GAVRILA,

GAFITA,

SUBSEMNATUL.

Asi dori sa nominalizati punctual si sa aratati fara putinta de tagada pe cei care au 'aruncat cuvinte otravite',unde si cand.

Daca cineva de exemplu poate sa afirme despre mine ca eu am 'aruncat cuvinte otravite'catre CNOR sa spuna verde in fata cu subiect si predicat.

Faptul ca am o alta opinie fata de tine si ca sustin o alta teorie...este cu totul si cu totul altceva,si ma gandesc ca acest lucru nu te deranjeaza,insa vad ca plecand de la o diversitate normala de idei si teorii despre o situatie se ajunge la lucruri urate,jigniri,minciuni,manipulari,pt ca stii tu Mauri...(perche la madre dei defficienti e sempre incinta)si pot fi manipulati si facuti partizanii unei teorii mult mai usor.

Cred ca am fost destul de clar si astept in continuare.

In schimb imi este teama ca nu voi primi acest raspuns.

In acest caz mi se pare ca voi cei care sustineti aceste aberatii si aruncati cu noroi sa va mai vedeti de treaba voastra,iar lumea va intelege ca sunteti niste oameni mici la caracter.

Referitor la cuvintele mele si ale lui Bogdan de la ultima intalnire pe care am avut o,tin sa iti precizez ca si eu am principiile mele pe care ti le am enuntat,si la care tin.

Faptul ca acest lucru a inchis discutia poate este adevarat,dar asta arata ca si tu sau voi aveti principiile voastre la care tineti,prin urmare se dovedeste ca principiile tale si ale mele nu sunt negociabile.

E ceva rau in asta?

Fiecare sa isi vada de drumul sau.

In schimb vad ca se bate campii cu mare eleganta si cu prostie,deoarece de fapt , observ ca lumea nu vorbeste despre principii si alte lucruri care ar trebui sa ne duca spre o mai buna intelegere,ci isi aleg taberele dupa simpatiile pe care le poarta fata de unii sau de altii,iar acest lucru este grav,si acum poate vei intelege mai bine ce ti am scris mai sus in italiana,despre manipulari,jigniri,ca ala a spus asta,ca celalalt a facut aia,samd,si in acest simplu mod nu se va termina niciodata.

Din acest motiv am cerut sa ni se arate care sunt acei 'organizatori' care au 'aruncat cuvinte otravite'.

Si atat,nimic mai mult.

Inca o data apreciez foarte tare ce a spus Y2bt.

Cu stima.

Link spre comentariu

@Florin

Multumesc pentru raspuns. Chiar nu intelegeam la ce te referai. Acum am inteles: t-ai referit punctual numai la "cuvinte otravite". OK

In acest caz iti dau eu probele:

Rasty, 6 februarie 2015

„Acuma se intelege dece nu a vrut o sedinta la Targu Mures, ii incurcam "trombonelile" catre cluburile de off-road.

Asta a pregatit domnul presedinte Silviu Bulugioiu (+Crinu) familiei off road la sfarsit de mandat.

Va tromboneste in stilu lui si va pune sa-l si votati.

Rasty, 22 februarie 2015

...o strutocamila de regulament inca nescris si 3 ametiti in comisie....

Ti se par cuvinte destul de "otravite"??

O ultima observatie: apreciezi cuvintele lui Adi (Y2bt) si imediat dupa vorbesti despre "onanisti" care populeaza forumul.

Si daca am avut si avem opinii diferite vreau sa cred ca nu te refer la mine. Nu il consider frumos, in orice caz, nici daca se refera la alti care scriu aici....

Ciao

Mauri

--
Link spre comentariu

@Florin

Multumesc pentru raspuns. Chiar nu intelegeam la ce te referai. Acum am inteles: t-ai referit punctual numai la "cuvinte otravite". OK

In acest caz iti dau eu probele:

Rasty, 6 februarie 2015

„Acuma se intelege dece nu a vrut o sedinta la Targu Mures, ii incurcam "trombonelile" catre cluburile de off-road.

Asta a pregatit domnul presedinte Silviu Bulugioiu (+Crinu) familiei off road la sfarsit de mandat.

Va tromboneste in stilu lui si va pune sa-l si votati.

Rasty, 22 februarie 2015

...o strutocamila de regulament inca nescris si 3 ametiti in comisie....

Ti se par cuvinte destul de "otravite"??

O ultima observatie: apreciezi cuvintele lui Adi (Y2bt) si imediat dupa vorbesti despre "onanisti" care populeaza forumul.

Si daca am avut si avem opinii diferite vreau sa cred ca nu te refer la mine. Nu il consider frumos, in orice caz, nici daca se refera la alti care scriu aici....

Ciao

Mauri

In acest caz am sa te rog, sau am sa ii rog pe cei care se simt lezati de astfel de afirmatii sa se adreseze persoanei in cauza

si sa poarte un dialog si sa nu mai arunce o lumina neadevarata asupra altora doar asa de dragul unui dramatism ieftin.

Cat priveste calitatea de onanist aceasta nu are legatura cu gradul de experienta in off road.

Nu inteleg de ce ai sarit asa in sus...te simti cumva...sau ti se pare ca am facut vreo iluzie la tine chiar si voalata?

Asa este, apreciez cele spuse de Adi si nu cred ca am gresit prin a o afirma,iar ceea ce am spus despre faptul ca e plin

de onanisti sustin, deoarece este o observatie pertinenta privind situatia in care s a ajuns,la lipsa de decenta,invective,injurii personale,ura.

Iti mai aduci aminte cum ne alergam ca nebunii prin 2005-2006 pe la TAT sau pe aiurea si ce relatie era intre noi?Acelea erau vremuri bune....acuma...mi e lehamite de ce anume vad si aud.

Stii ca nu fac parte dintre cei care se inghesuie sa isi dea cu parerea pe forum si am facut o foarte rar,insa cred ca situatia in care am ajuns este datorata in special onanistilor.

Din acest motiv nu fac nici o nominalizare,pentru ca se stiu foarte bine.

Vei vedea in curand si unde se va ajunge cu aceasta miscare off road.

Si vom mai discuta pe tema asta te asigur.

Link spre comentariu

postarea #200....Rasty.

.

Va astept la primu viraj pe TOTI.

Cine stie sa castige un razboi, nu stie sa faca o pace buna.

Cine stie sa faca o pace buna, nu stie sa castige un razboi.

.

postarea #242 ...floyota

.

.

Sunt cumva ...amenintari?, Mie asa imi suna!

Link spre comentariu

Re: Alegeri FRAS

Desi nu am crezut sa existe un interes pe subiect, vad totusi ca sunt 8 comentarii chiar inainte ca eu sa apuc sa spun ceva...

Deci ceva doare si e clar ca situatia nu e pe roze.

Nu vreau sa pierd vremea cu prezentari pe care sa nu le citeasca nimeni si detalii care sa se piarda printre randuri. Daca totusi cineva va fi interesat sa stie mai multe ii stau la dispozitie cu placere. Pe scurt, sunt din 2002 implicat in tot felul de activitati care au legatura cu motorsportul, am fost copilot, pilot si organizator de raliuri, organizator de etape de viteza in coasta si karting, am participat chiar si la cateva etape de offroad.

Vreau sa invat cat mai multe despre offroad, despre nevoile, aspiratiile si problemele care exista acum in campionatul national. Nu incep discutia strict pentru perioada de trei zile pana la alegeri ci sper sa fie inceputul unei mai lungi si reciproc avantajoase interactiuni.

Nu stiu daca vreunul din membrii actuali ai federatiei scriu pe aici, poate deja exista discutii in sensul acesta, dar eu as vrea sa stiu cum este privita federatia din adancul acestui topic, ce e bine, ce nu e bine, ce asteptari si dorinte sunt.

Cam asta e, va salut pe toti care intrati pe aici in avans si sper sa avem ocazia sa scriem cat mai mult si benefic pentru toti!

PS am un wrangler TJ si un Pajero SWB:-)

De acum incolo vreau sa vad daca d-l de mai sus sta altfel cu vrajeala decat altii.

Cu alte cuvinte sa vedem ce va face sau nu d-l Norris pt miscarea offroad.

Ma incearca o senzatie interesanta....ca nu va face nimic,si mai rau de atat cred ca va face niste miscari nepotrivite pentru miscare....simt eu asa....in aer.

Si va spun asta ca sa sustin afirmatiile de mai devreme in care spuneam ca aici taberele se aleg dupa simpatii si nu dupa principii.

S a dorit un vot negativ la adresa lui Mazilu,de fapt fiind un vot negativ la adresa lui Rasty.Foarte bine.Acest lucru insa simt eu ca va avea oaresce consecinte nefaste.

De aceasta data imi doresc sa ma fi inselat....insa ma indoiesc.

Iar faptul ca ai un Wrangler TJ si un Pajero nu cred ca trebuie neaparat sa creeze vreo chimie cu off road ul.

Daca s ar fi dorit acest lucru s ar fi facut de la sine de mult timp,nu in preajma alegerilor.Dar cum mama prostilor e insarcinata mereu...........

Cu riscul de a ma repeta astept sa vad ce ne va rezerva timpul.

Link spre comentariu

postarea #200....Rasty.

.

.

postarea #242 ...floyota

.

.

Nu dragule nu sunt amenintari,de unde ai scos o si p asta?

In plus, din ce pozitie sa fac eu amenintari?sunt doar premonitii personale si atat.

Link spre comentariu

Florin, si mie mi este dor de vremurile vechi, cand ne luptam pe traseu si lupta se termina dupa finish-ul. Insist asupra faptului ca la vremea respectiva inca nu aparuse in offroad (din fericire pentru mine, nu cred ca este la fel pentru tine) cineva care a facut din "semenarea zizanie" principalul obiectiv al vietei.

Oameni din aceasta miscarea sunt, in primis, oameni si pe urma offroad-eri: exceptand putini care simt nevoie sa fie condusi de catre un autoproclamat "guru", toti ceilalti nu sunt dispus sa fie condusi, jigniti, atacati, mintiti si umiliti in numele offroadului.

Chiar nu intelegeti acest lucru??

Nu tine de offroad nici de regulamente, nu tine de politica din culisele nici de scaunele cu "putere". Tine numai de educatie, de civilizatie, de bune maniere si de respect.

Cand oameni simt ca sunt tratati ca prosti si fara respect atunci, si cei mai linistiti, reactioneaza. Si te mir unde se ajunge...

Inca o observatie: ati inceput in 2011 sa faceti previziuni nefaste pentru offroad-ul. Au trecut trei ani de activitate, intr-o atmosfera relaxata, fara "guru", fara "inventori", fara "artezani". Suntem in 2015 si persistati cu previziuni nefaste...luand in considerare ca nu ne-ati adus ghinionul pe care l-ati dorit, nu ar fi momentul sa o lasati balta?

Ciao

• Like 1
--
Link spre comentariu

postarea #200....Rasty.

.

.

postarea #242 ...floyota

.

.

Piede, baietii cred ca au treburi de rezolvat. nu cred ca amenintarile se adreseaza oamenilor simpli ca noi. ai facut trasee trei ani; umanitare, nu mai vorbim; evenimente si iesiri in zapada a la longue...cine sa ne ameninte, cu ce? eu cred ca e bine sa mergem cu zambetul pe buze la cat mai multe competitii CNOR si 100tracks. salutam Greii, Ushorii, pe Chelaru care sa bate cu Horatiu, pe toti baietii si sa ne vedem in padure...sa culegem ciuperci nesexuale. FRATILI TAU, Dragos

Editat de shinobi
mmmm
Link spre comentariu

Florin, si mie mi este dor de vremurile vechi, cand ne luptam pe traseu si lupta se termina dupa finish-ul. Insist asupra faptului ca la vremea respectiva inca nu aparuse in offroad (din fericire pentru mine, nu cred ca este la fel pentru tine) cineva care a facut din "semenarea zizanie" principalul obiectiv al vietei.

Oameni din aceasta miscarea sunt, in primis, oameni si pe urma offroad-eri: exceptand putini care simt nevoie sa fie condusi de catre un autoproclamat "guru", toti ceilalti nu sunt dispus sa fie condusi, jigniti, atacati, mintiti si umiliti in numele offroadului.

Chiar nu intelegeti acest lucru??

Nu tine de offroad nici de regulamente, nu tine de politica din culisele nici de scaunele cu "putere". Tine numai de educatie, de civilizatie, de bune maniere si de respect.

Cand oameni simt ca sunt tratati ca prosti si fara respect atunci, si cei mai linistiti, reactioneaza. Si te mir unde se ajunge...

Inca o observatie: ati inceput in 2011 sa faceti previziuni nefaste pentru offroad-ul. Au trecut trei ani de activitate, intr-o atmosfera relaxata, fara "guru", fara "inventori", fara "artezani". Suntem in 2015 si persistati cu previziuni nefaste...luand in considerare ca nu ne-ati adus ghinionul pe care l-ati dorit, nu ar fi momentul sa o lasati balta?

Ciao

Mauri,

Din cuvintele tale reiese faptul ca suferi de o frustrare foarte mare in ceea ce ma priveste,sau asa esti tu.

Pe langa faptul ca te-ai bagat in aceasta discutie asa neinvitat,de fiecare data cand postezi un raspuns nu faci altceva decat sa denaturezi lucrurile si sa cazi in penibil in ceea ce ma priveste.

Te rog sa recitesti postul tau de mai sus si vei intelege de ce spun asta.

Ai inceput raspunzandu-mi in mod direct si personal, dupa care nu ai scapat ocazia sa duci imediat discutia despre ce consideri tu, ca ma face fericit sau nu, prin faptul ca un anumit "guru" si-a facut aparitia care

face si drege,dupa care ai inceput sa "ne" pui intrebari "noua".Sunt bulversat caci nu inteleg cu cine porti dialogul.Cu mine sau cu "noi"?

De asemenea continui prin a face iar afirmatii de c..t la adresa "noastra",nu a "mea",privind previziunile nefaste pe care "le-am facut" despre off road si ca ar trebui sa "o lasam balta".

Sa lasam balta "ce"?

Nu scapi nici un prilej din a acredita ideea ca "noi" vrem raul off road-ului.Repet...care"noi" vrem raul off road-ului?

Ai auzit vreodata vreo discutie sau afirmatie din partea mea privind acest lucru?

Inainte de intalnirea pe care am avut o am afirmat foarte clar ca degeaba ne vom intalni cu CNOR caci nu vom ajunge la nici o concluzie datorita faptului ca discutiile se vor purta DOAR in jurul comisiei,cine va conduce si de ce,iar formatul si ce este mai bine pentru concurenti nu va fi luat in discutie.Lucru care s-a intamplat intocmai.Si tu vii sa imi spui mie ca vreau raul offoad-ului?

De fiecare data nu faci altceva decat sa vorbesti despre "noi si "voi".Eu din cate imi amintesc,nu am dus niciodata discutia in aceasta directie.

Prin urmare se deduce in mod cat se poate de clar ca ai ceva cu mine personal.Deoarece altfel nu se explica incrancenarea,ura cu care imi vorbesti si minciunile pe care le scrii despre mine personal.

Dupa cum vezi eu nu prea ma inghesui sa scriu p-aici,si o fac o data la cativa ani,insa ma gandesc ca tu nu reusesti sa intelegi vorbele mele si sensul lor de te bagi intr o discutie inutil.

Dar iti acord prezumtia de nevinovatie datorita faptului ca esti un "straniero" si nu intelegi prea bine ce se intampla.

Faptul ca stii sa vorbesti cat de cat limba romana, nu inseamna ca intelegi si sensul.

Pentru a te ajuta pe viitor, poate iti voi explica in limba ta materna si iti va fi mai usor.

Pana atunci,mi ai facut doar dovada faptului ca te comporti ca un reprezentant de frunte al categoriei pe care am amintit-o intr-o postare anterioara.

Ciao.

Link spre comentariu

...niste date oficiale cu etapele, si locatiile pe 2015 cand vom avea, e totusi 1 martie?

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare