Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegeri FRAS 2015

Postări Recomandate

Re: Alegeri FRAS 2015

@iwa

simplu in cadrul FRAS nu pot exista 2 comisii de acelasi fel

100 Track a fost infiintat ca rally raid dar s-a demostrat clar ca este offroad

offroadul exista deja in comisia CNOR.

Cum ar fi sa fie 2 comisii de raliu sau viteza in coasta etc.

ca ar fi destui care poate ar vrea sa faca asa ceva si la raliu sau mai ales la kart sunt probleme.

demonstratia de cine apartine frasos era legata de articolele din statutul FRAS care au fost publicate de Laura

Daca nu te prinzi iti fac eu o schema

FRASOS care apartine 100 Tracks a facut un atac murdar asupra unui vicepresedinte FRAS si asupra FRAS deasemenea.

conform statutului aceste atacuri se pedepsesc dupa niste reguli care le gasesti in postarea Laurei.

Mai departe joaca-te tu cu "connect the dots"

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 336
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sorine, ca toata lumea de aici, se pare ca si tu esti la fel de prost informat sau doar iti place sa dezinformezi voit. Semaca nu e banat deci, daca vrea, poate sa raspunda.

Pentru a evita asemenea confuzii ar fi foarte util daca ai publica lista celor banati.

Shit happens
Link spre comentariu

Babu - e plin net-ul de can-can-uri :)

Domnilor,

Da-ti mult prea multa importanta *ineptiilor de pe net*, gata, ajunge. Avem alte treburi de facut mult mai productive, cine are timp de nascut can-can-uri de prost gust sa o faca.

Eu cedez, nu-mi mai trimite-ti sms sau emailuri cu laturi ca nu le mai citesc.

La buna vedere la Cupe sau la Campionat

Link spre comentariu

Babu - e plin net-ul de can-can-uri :)

.Zuz - in unul din articole se pleaca de la o hotarare a consiliului federal FRAS... nu vad de ce e documentat prost...

Referitor la articolul copiat de Vali:

1. Crinu nu a avut nici o treaba cu "decesul" CLUBULUI ORR!!!

2. Cine sunt sportivii Kamikaze care au plecat dupa etapa din 2011?

Daca incepe unul sa scrie un can-can pe net despre cum a murit concursul de 7 zile de la Buzau, din lipsa de concurenti ... sau alt can-can despre cum se programa acesta peste alt concurs de 7 zile de la Deva?! Si ar mai fi un can-can despre programarea unui concurs in 2015 FIX in aceeasi locatie buzoiana si cu acelasi profil ca si alta etapa de campionat. Bine, astea ar fi can-can-uri despre fair play si atitudine!

Promit sa nu mai intervin aici - nu mai am treaba cu activitatea competitionala - plec pe apa, e mai curat!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Pentru a evita asemenea confuzii ar fi foarte util daca ai publica lista celor banati.

Sorine, ai specificat numele lui Semaca iar el nu e banat. Pe ce baza ai afirmat tu ca ar fi banat?

1764730590_semaca(Medium).thumb.jpg.d19184a2a1ce64589e9e4b24e57f767b.jpg

Toate afirmatiile de genul asta sunt din categoria fumigene si se merge pe ideea ca nu are importanta daca sunt adevarate sau nu, important e sa citeasca lumea.

Exact ce a facut si MAO si pentru care a luat BAN. Da, Mao este inca in lista celor banati.

In rest, lista celor banati de pe forum nu e treaba ta.

Editat de Max
Link spre comentariu

Mihai iti mai scriu odata si ma opresc, caci nu are sens :wink:

Cum poti tu demonstra ca acel site este al "100tracks" ? ce legatura are el cu 100tracks ? ca este pe acelasi server ? asta nu e un motiv... iti arat un server pe care sunt 200 de site-uri ale unor oameni total diferiti... asta intra la capitolul vorbesc sa ma aud... sau mai bine zis la capitolul dezinformare :wink:

Cat despre comisia de tot teren povestea a fost cam asa:

A reaparut comisia de tot teren, cu ajutorul unor indivizi care au avut legatura cu CNOR-ul in trecut. CNOR-ul s-a suparat si a copiat toate ideile lor dupa care a zis: "NOI astia de la off-road care am copiat totul de la tot teren am fost furati !".

Do connect the dots...

p.s. In cazul incare nu stiai in regulamentul campionatului national de off-road exista urmatorul paragraf:

Traseul stabilit de organizator se va desfasura preponderent pe urmatoarele tipuri de drumuri:

- forestiere

- acces forestier

- agricole

- acces agricol

- comunale si/sau satesti (cu limitare de viteza si respectarea legislatiei rutiere)

- judetene (cu limitare de viteza si respectarea legislatiei rutiere)

- nationale (cu limitare de viteza si respectarea legislatiei rutiere)

daca nu sti de unde e luat iti arat eu :wink: dar intrebarea e alta... off-roadul nu e off-road... adica inafara drumurilor ?

Editat de iwa
GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Sorine, ai specificat numele lui Semaca iar el nu e banat. Pe ce baza ai afirmat tu ca ar fi banat?

[ATTACH=CONFIG]239821[/ATTACH]

Toate afirmatiile de genul asta sunt din categoria fumigene si se merge pe ideea ca nu are importanta daca sunt adevarate sau nu, important e sa citeasca lumea.

Exact ce a facut si MAO si pentru care a luat BAN. Da, Mao este inca in lista celor banati.

In rest, lista celor banati de pe forum nu e treaba ta.

Max, esti tot mai agresiv. Informatia despre banarea lui Semaca o am de la un alt membru banat. Tocmai pentru a evita dezinformarea am sugerat sa anunti cine e banat. Dar vad ca discutia merge nicaieri asa ca o sa iau si eu o pauza mai lunga.

Shit happens
Link spre comentariu

Cum poti tu demonstra ca acel site este al "100tracks" ? ce legatura are el cu 100tracks ? ca este pe acelasi server ? asta nu e un motiv... iti arat un server pe care sunt 200 de site-uri ale unor oameni total diferiti... asta intra la capitolul vorbesc sa ma aud... sau mai bine zis la capitolul dezinformare :wink:

Am impresia ca sunt luat, in calitatea onesta de citotor al acestui topic, de fraier.

E din ciclul hotul care striga hotii.

In spatele acelui IP sunt doar 3 site-uri fiecare avand propriul domeniu.

Doua din domenii au fost inregistrate de aceeasi persoana si al treilea site-ul in cauza - frasos.info, e inregistrat de o firma din Noua Zelanda.

Cand primesc SMS aiurea am obiceiul sa ma intreb cine are numarul meu. Vreau sa vad ce interes are, vreau sa vad de unde are numarul, ca sa inteleg ce alte date peronale poate sa ma aiba.

Terminand cu asta, nu inteleg un lucru simplu. Cati bani se pot scoate din offroad ca sa faci toata mizeria asta poleita in aur?

• Like 1
TLC KDJ120
Link spre comentariu

@iwa ce coincidenta ca FRASOS e tocmai pe serverul 100Tracks

ne scuzati ca nu punem botul la paranormale.

Iwa are dreptate:

vl31.VSS-CR.easyhost.com (91.209.102.10) 54.392 ms 56.671 ms 57.117 ms

176.223.199.62 (176.223.199.62) 57.122 ms 57.661 ms 57.577 ms

Acum cauta si o sa vezi ca easyhost.com are si subdomeniu pe romania.

Succes la cautare!

Link spre comentariu

Cum am spus deja, nu sunt un geniu in I.T. dar folosind un instrument disponibile de pe net (Reverse IP Lookup) o sa vezi ca cautare nu este asa grea:

Pe IP 176.223.199.62 sunt gazduite numai 9 domenii.

Pentru faptul ca sunt zgarcit, nu am vrut sa cheltuiesc 49 $ sa le aflu pe toate 9 dar, informatia partiala gratuita care a dat 4 rezultate, a fost suficienta:

1- frasos.info

2- 100tracks.eu

3- 100tracks.net

4- fridayfabric.com

Ghici pe cine il suspectez sa fie autorul....:grin:

Daca a vrut sa actioneze in secret, mi este teama ca a picat testul de intrare la Anonymous....:grin::grin::grin:

--
Link spre comentariu

Nu mai folositi reverse lookup ca sa "ghiciti" serverul, nu este suficient! Ceea ce vedeti voi sunt doar "inregistrari" catre adresa IP a serverului asociat unor hosturi in fisiere (nu stau sa explic acum cum lucreaza DNS-ul ca n-are rost), dar nu si proprietarul hostului. Am dat mai sus spre unde se duce serverul. Asa ca daca tot faceti afirmatii, macar faceti pe baza unei dovezi! Nu pe presupuneri in urma unor chestii superficiale.

Link spre comentariu

Nu mai folositi reverse lookup ca sa "ghiciti" serverul, nu este suficient! Ceea ce vedeti voi sunt doar "inregistrari" catre adresa IP a serverului asociat unor hosturi in fisiere (nu stau sa explic acum cum lucreaza DNS-ul ca n-are rost), dar nu si proprietarul hostului. Am dat mai sus spre unde se duce serverul. Asa ca daca tot faceti afirmatii, macar faceti pe baza unei dovezi! Nu pe presupuneri in urma unor chestii superficiale.

ca sa ai acelasi IP la 2 site-uri ai nevoie de virtual hosts pe care il configurezi de pe aceeasi masina. masina in mod cert este ridicata la easyhost romania, pentru ca trace-ul se duce din rds prin ronix, in easyhost si in frasos/100tracks/etc; ar trebui sa fii idiot sa crezi ca n-ar avea nici o legatura. poti sa cumperi un domeniu pe care sa nu fi proprietar (il cumpara firma de hosting in numele tau) - practic il inchiriezi. mai mult, exista firme care cu asta se ocupa: anonimizarea.

n-as fi raspuns dar IT-ul este specialitatea casei.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Max, esti tot mai agresiv. Informatia despre banarea lui Semaca o am de la un alt membru banat. Tocmai pentru a evita dezinformarea am sugerat sa anunti cine e banat. Dar vad ca discutia merge nicaieri asa ca o sa iau si eu o pauza mai lunga.

Agresiv? Altii imi spun ca sunt prea moale fata de cum ar trebui sa fiu.

Eu as fi fost mai acid nitzel imi zicea cineva in privat...

Iarta-ma Sorine dar ce spui tu e chiar ridicol. Adica iti arat ca Semaca nu e banat desi nici macar nu asta e subiectul acestui topic iar tu imi spui ca sunt agresiv? Din cate stiu eu, nu te-am injurat sau amenintat, nu ti-am vorbit urat.

N-am stiut ca esti atat de sensibil...

Ii voi da BAN lui Semaca ca sa fie in concordanta cu informatiile pe care le primesti de la altii daca asta te linisteste... :grin:

Link spre comentariu

ca sa ai acelasi IP la 2 site-uri ai nevoie de virtual hosts pe care il configurezi de pe aceeasi masina. masina in mod cert este ridicata la easyhost romania, pentru ca trace-ul se duce din rds prin ronix, in easyhost si in frasos/100tracks/etc; ar trebui sa fii idiot sa crezi ca n-ar avea nici o legatura. poti sa cumperi un domeniu pe care sa nu fi proprietar (il cumpara firma de hosting in numele tau) - practic il inchiriezi. mai mult, exista firme care cu asta se ocupa: anonimizarea.

n-as fi raspuns dar IT-ul este specialitatea casei.

Nu vreau sa ma cert cu tine, eu nu am treaba cu nimeni din cei implicati, dar te contrazic un pic. Poti sa ai pe acelasi server cate hosturi vrei, important sa stii sa-l configurezi. Crezi ca firmele de hostinguri au cate un server (fie si virtual) pentru fiecare host/web-site? Si cu asta am iesit din discutie.

Link spre comentariu

rdk84 - o sa intelegi la un moment dat ca orice argument dai unor oameni acestia nu vor sa inteleaga :( sau sa accepte ca pot avea si altii dreptate.

Link spre comentariu

rdk84 - o sa intelegi la un moment dat ca orice argument dai unor oameni acestia nu vor sa inteleaga :( sau sa accepte ca pot avea si altii dreptate.

" Intr-o cofetarie unde se mananca un anume tip de prajitura, facuta dupa o reteta cu ingrediante amestecate de catre prietenii care stau si mamanca in acea cofetarie. Aceasta reteta fiind preluata si de alte cofetarii din tara si respectand-o. In acea cofetarie este o masa goala unde sunt bineveniti si altii sa ia parte la degustare.

Intr-o anume zi, altii care au pus bazele retetei de succes dar nu le-a mai placut, au dorit s-o schimbe. Felul in care au procedat nu a fost unul tocmai placut pentru cofetarii si cei care se aflau la mese dar si in cofetariile din tara care preluasera reteta. Cei care au dorit schimbarea retetei, au inceput sa lipeasca afise cu mesajul '' Aceasata prajitura e facuta cu cacat, nu mancati! Prajitura noastra contine ingrediente naturale, e mai buna''.

Cofetarii le-au oferit acea masa goala unde puteau sa vina si sa puna prajiturile naturale sa le guste si ceilalti, dar nu au dorit s-o faca. Au dorit doar dezbine si sa arunce chiar si cu cacat pe geamuri doar sa-si atinga scopul de a-si impune reteta lor.''

Asa vad eu raspunsul, IWA. :wink:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Vali ar fi bine sa spunem toata povestea....

Vali hai sa nu ne mai ascundem dupa povesti cu cofetari... e simplu, si am mai ziso`: Au fost alegeri la CNOR acum 2 saptamani... ce s-a intamplat de atunci? Ce schimbari au aparut de atunci ? A stiu... o sa avem inca un an de test/sacrificiu in CNOR :wink:

Si la sfarsitul lui vedem cine ramane sa faca prajituri :)

Editat de iwa
Link spre comentariu

Mai e un aspect din poveste care a fost omis...

Cofetarii care faceau prajituri la inceput, au preluat imediat reteta 'noua' cu ingrediente naturale, dar cumva se plang ca 'dezbinatorii' i-au copiat. Intre timp cofetarii vechi au 'vorbit' cu 'garda' sa nu le dea autorizatie la cofetaria noua. Nu judec, nu tin partea nimanui, nu ma adresez nimanui, dar s-a intamplat si asta, justificat sau nu, corect sau nu, nu sunt eu in masura sa comentez, stiu doar ce se stie public.

Urmaresc cu interes, nu si cu foarte multa placere din pacate, acest topic... TOATA LUMEA prezinta DOAR varianta lui de poveste, nimeni nu e obiectiv si corect fata de ceilalti sau fata de ei insisi.

Inclusiv unele persoane pe care le respectam si stimam dar care m-au dezamagit destul de tare cu interpretarile lor, profund subiective (nu tu, Vali) Nu nominalizez, dar sper ca sunteti cu TOTII constienti ca fiecare prezinta doar o parte din poveste. Povestea LUI.

Ca 'sportiv' sincer, mi se pare ca perioada frumoasa din Offroad a trecut. Cel putin 'pe vremea mea' evenimentele erau magice, pline de prieteni si colegi, iar eu nu sunt vreo' unul dintre 'greii' sau 'vechii' din domeniu, pe care de altfel ii apreciez pentru ceea ce au facut. (Nu ma refer aici distinct la nici una dintre 'partile' implicate).

Asta e, multumesc pentru faptul ca nu mai am mari sperante sa regasesc "Spiritul 4x4" in competitii. M-am simtit foarte bine peste tot pe unde am fost, fie ca a fost MMOF, Bucovina, Targu Mures, Odorhei, Iasi, KAT 2012, prietenesti sau altele. N-am fost prea mult, dar mi-a placut.

Poate ca gustul amar pe care il am acum e de la cafeaua neagra...

Link spre comentariu

Vali a completat vstef pentru mine povestea ta... daca o puneai in varianta asta de la inceput eram de acord cu tine, mai ales ca s-a recunoscut public acest lucru...

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma cert cu tine, eu nu am treaba cu nimeni din cei implicati, dar te contrazic un pic. Poti sa ai pe acelasi server cate hosturi vrei, important sa stii sa-l configurezi. Crezi ca firmele de hostinguri au cate un server (fie si virtual) pentru fiecare host/web-site? Si cu asta am iesit din discutie.

Ai perfecta dreptate. E o pura coincidenta.

Mie lene sa pun attachment cu printscreen, dar asta e lista completa pe care mi-o da https://reverseip.domaintools.com/search/?q=176.223.199.62.

1. 100tracks.eu

2. 100tracks.net

3. frasos.info

4. fridayfabric.com

5. fridayfabrik.com

6. fridayfabriq.com

7. fridayfabrique.com

8. smartdigitalposter.com

Iar din discutia cu cofetariile ar trebui sa inteleg ca Ion Iliescu e presedintele Romaniei. Restul niste impostori care l-au dat la o parte si i-au mai pus si bete in roate cand vroia sa faca Romania2 in Teleorman.

TLC KDJ120
Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha: e clar ca habar n-ai ce-i un virtual host, deci hai sa nu ne certam. citeste documentatia de apache, explica foarte clar acolo. http://httpd.apache.org/docs/2.2/vhosts/

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare