Max Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Team Dakar Romania trece cu succes primul test cu adevarat dificil in pregatirea pentru DAKAR 2008 Cele doua echipaje ale Team Dakar Romania s-au situat pe primele doua trepte ale podiumului intr-o cursa in care mai putin de o treime din masinile participante au ajuns la final Dracula Rally Raid - cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Tot-Teren - s-a incheiat in weekend la Brasov cu cele doua echipaje ale Team DAKAR Romania pe primele doua trepte ale podiumului. Dupa o cursa in care cele trei probe speciale au insumat aproape 500 de km, mai putin de o treime dintre masinile participante au ajuns la final. Dracula Rally Raid s-a desfasurat in perioada 15 - 17 iunie la Rasnov - Brasov, avand participanti pentru clasele auto, moto si ATV. Cursa a inregistrat o premiera in Campionatul Romaniei – o proba speciala de 300 de km. Aflata la cea de-a doua participare in Campionatul National cu masina Mitsubishi L200 cu care va participa la DAKAR 2008, echipajul Team Dakar Romania 1 a parcurs o etapa deloc usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Bravo lor, le tinem pumnii, sa aibe rezultate excelente in Africa ! ... PS : ... in penultima poza apare un tip blond, solid, cu pantaloni scurti ... nu a fost cumva si pe la Cheia, sau fac eu vreo confuzie ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 PS : ... in penultima poza apare un tip blond, solid, cu pantaloni scurti ... nu a fost cumva si pe la Cheia, sau fac eu vreo confuzie ? ... Da, el e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Cine este tipul ? ... stiu ca mi-am pus intrebarea si la Cheia ... atunci cand l-am vazut, mi-a parut o figura oarecum cunoscuta, parca l-as sti din alta parte si nu am cum sa-mi dau seama ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca nu ma insel, se vede si Toyota 80-ul acela, de care am vorbit. ORICUM: Bravo echipei DAKAR! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2007 Daca nu ma insel, se vede si Toyota 80-ul acela, de care am vorbit. Da. Chiar Toyota a luat primul loc. :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Bravo lor! Dar pina la urma cine-i blondul fratilor ca ati aburit-o in final :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Bravo lor! Dar pina la urma cine-i blondul fratilor ca ati aburit-o in final :lol: Daca sunteti cuminti, vorbesc cu Mihai sa-l aduca pe OM si la Sibiu !... :D E alpinist, culturist, fotograf, simpatizant off road si baiat de baiat !... :D Cei care au fost la Cheia, stiu !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Promitem sa fim cuminti :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Atunci, e ca si rezolvata !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Atit stiu ca avea un Opel (sau Isuzu) pickup verde daca nu ma'nsel si un super aparat foto cred ca Canon, din nou daca nu ma'nsel :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Atit stiu ca avea un Opel (sau Isuzu) pickup verde daca nu ma'nsel si un super aparat foto cred ca Canon, din nou daca nu ma'nsel :wink: Nu te inseli 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Nu te inseli, se pare ca ai un IQ maxim !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Atit stiu ca avea un Opel (sau Isuzu) pickup verde daca nu ma'nsel si un super aparat foto cred ca Canon, din nou daca nu ma'nsel :wink: cu ambreaju copt :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Nu te inseli, se pare ca ai un IQ maxim !... :D daca nu e secu :twisted: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Nu te inseli, se pare ca ai un IQ maxim !... :D daca nu e secu :twisted: :lol: :lol: Nu comentez !... :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Nu te inseli, se pare ca ai un IQ maxim !... :D daca nu e secu :twisted: :lol: :lol: Daca am IQ maxim zice lumea ca ma dau destept, daca fac pe prostu' spuneti ca-s secu, naspa incalceala :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Totusi, sa nu uitam ca numele tau de cod este Deceneu, foarte diferit de...Felix, de exemplu... :roll: :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Totusi, sa nu uitam ca numele tau de cod este Deceneu, foarte diferit de...Felix, de exemplu... :roll: :D felix era info ,deci el dadea date lui secu :idea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 Totusi, sa nu uitam ca numele tau de cod este Deceneu, foarte diferit de...Felix, de exemplu... :roll: :D felix era info ,deci el dadea date lui secu :idea: Ei as ! Parol ! Ce's copil ? Felix era Tatal Lor, a papat o mare parte din banii lui Dibaciu, zis Pingelica...!... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Si ca sa schimb vorba intr-o maniera abuziv de discreta am observat la L200 de Dakar alui Gabi Nicolae, arcuri lamelare pe spate si din cit il cunosc eu pe Gabi Nicolae ar pune coilovere si la canapeaua din sufragerie :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 A si rupt arcurile la cursa asta :( Pentru dakar sigur face ceva cu suspensia spate :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Eu le urez mult succes.. si sa nu castige dakarul din prima, dar sa termine printre primi (asta inseamna sa ajunga la final) Multa bafta, ca au nevoie de ea, si sa speram ca fac fata fizic. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 succes le urez si eu. Chiar mult, ca au nevoie pt ca aia nu e masina pt Dakar. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Pai sa termine cursa e si obiectivul lor avand in vedere ca e prima participare si ca e un concurs foarte dificil (de anduranta). Si eu le urez bafta si le tin pumnii :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate