Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Team Dakar Romania trece cu succes primul test

Postări Recomandate

Salutare cavalerii!

1. ma bucur ca miscarea off road creste, fie si numai prin aparitia de noi forumuri!

2. multumesc tuturor pentru incurajari! Ne prind bine, fara misto!

3. asa cum bine spune Sorin Deceneu...aia nu e suspensie...nu pt Dakar, pt nimic!! Dar pt ca amortizoarele smechere abia ne-au venit saptamana trecuta (pt ca e nevoie de timp ca sa fie executate, pt nu sunt "de pe raft"), am fost nevoiti sa facem masina mai pe "genunchi", ca sa avem cu ne da la etapele din campionat, ca si antrenament. De sapt asta ne apucam de masina ca sa o facem cum trebuie...adica 2 amortizoare coil-over cu 3 reglaje pe fiecare roata, bari stabilizatoare reglabile (cam cum e pe Nissan-ul meu), structura de rezistenta prinsa "dintr-una" cu roll cage-u', rezervor de 300 litri, suporti, instalatie de aer comprimat (btw, ne-au venit si doua compresoare super semchere - Nardi, cu doi cilindri in V...smechere rau...), etc, etc...si etc.

Va mai tinem la curent cum evoluam dpdv pregatirea masinii.

Multam inca o data pt sprijin!;-))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eeee...aventuri.... care ne caracterizeaza...;-)... Daca nu dam putin din chei nu ne simtim bine ;-). Am vorbit la Mitsubishi Baia Mare, un nene de acolo il stia pe alt nene, care avea un arc de L200 modelul vechi...dar tot rupt! Am luat foaia de sus, care era buna, le-am intors pe rand pe celelalte, ca sa se sustina cat de cat unele pe altele...si uite asa am ajuns la Deva, la TAT...si acasa, la Buc. Oricum, dur concuursul de la Baia Mare...distrugator de masini. Si nu ma refer la arcul nostru, ca era de asteptat...ma refer la alte acarete care s--au frant... Multam mult pt sprijinul pe care ai vrut sa ni-l dai la Baia Mare!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare