mariusradovici Postat Februarie 5, 2015 Partajează Postat Februarie 5, 2015 Va provoc la o iesire duminica asta ca a mai ramas ceva carnati de la Craciun, plecarea la 10 din Calatele, traseul va fi ales in functie de masinile prezente, usor sau mediu! tel 0758281897 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 6, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2015 (editat) Re: Iesire Duminica 08 pe Vladeasa haideti fratilor sa vedem ce-a fi... Editat Februarie 6, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Februarie 7, 2015 Partajează Postat Februarie 7, 2015 Re: Iesire Duminica 08 pe Vladeasa Eu sunt prezent maine NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 8, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2015 (editat) Re: Iesire Duminica 08 pe Vladeasa Pentru ca am fost singur am incercat alt traseu..vorba noua e ca "Pe unde trece un Pajero se face drum!!" https://www.youtube.com/watch?v=tqlrzXDuiso&feature=youtu.be Editat Februarie 8, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Februarie 8, 2015 Partajează Postat Februarie 8, 2015 Re: Iesire Duminica 08 pe Vladeasa Cine cauta gaseste! Frumoasa gheata! Pacat ca e rupt cardanu la grand.... Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate