knavish Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Azi am observat ca daca trag de volan si il imping inapoi se aude un zgomot destul de urat.Ca si cum ai lovi 2 buc de fier. Stie cineva care este cauza ? ca normal clar nu este, am testat si masina la un prieten. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: joc volan Azi am observat ca daca trag de volan si il imping inapoi se aude un zgomot destul de urat.Ca si cum ai lovi 2 buc de fier. Stie cineva care este cauza ? ca normal clar nu este, am testat si masina la un prieten. Ai testat masina TA impreuna cu un prieten sau ai testat masina UNUI prieten pentru comparatie....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knavish Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: joc volan Am testat masina lui ca sa fac o comparatie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate