worldscape Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 ceva de genul celor din poza prinse intre sasiu si punti, eu le-asi face prinderi in interiorul arcurilor elicoidale sau pe langa ca sa nu se destinda chiar la maxim amortizoarele la flexare. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 21, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Da,eu m-am gandit sa le fac din centura de siguranta si capetele lor.Pe spate am deja sudate prinderile,pe fata trebuie sa dau niste gauri. Maine trebuie sa fie gata si echilibrarea cardanelor,urmeaza vopsit si montat. Am confectionat taler pentru SYE ,montat,cardanul a iesit ca pozitie drept,talere paralele,putin deplasat in lateral. A ajuns si cabina la loc,de la mijlocul rotii la marginea aripii,masina e mai inalta cu 16 cm.Nu mai are rost body lift,totul a intrat la loc. Am facut o mica flexare,masurat la roata spate ,se ridica aprox 90 cm,toate 3 rotile cu contact sol http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Azi am facut primele teste de zeci de kilometri onroad. Masina rulaza neasteptat de bine,motorul are mai multa forta cu noile rapoarte si anvelope mai mari. La directie este foarte sensibil,in stanga dreapta cu noua caseta am de virat 1,5 stanga 1,5 dreapta ture.La miscari de cativa centimetri masina reactioneaza brusc,desi din latimea noua e foarte usor de corectat.La denivelari trebuie sa tin spatele lipit de scaun,si sa tin volanul cu doua maini,fiind la cea mai mica miscare reactioneaza violent.Inca nu am montat stabilizatorul de curbe,nici amortizorul directie.Dupa montaj sper sa se amelioreze sensibilitatea.Unghiul caster am masurat 9 grade pe planul monturii carcasei diferentialului, inainte de demontarea puntii de pe patrol,dar cineva daca ma poate ajuta cu inca o masuratoare.Bratele sunt reglabile,deci e doar vorba de reglaj. Cardanele se invart impecabil,fara vibratii,desi bineinteles au fost echilibrate dinamic dupa modificare. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 (editat) Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Drag link-ul e paralel cu panhard-ul ? Ce spui tu (iti smuceste volanul la denivelari) apare din cauza ca nu sunt paralele barele de mai sus. Din poza asta nu arata ca si cum ar fi paralele, mie mi se pare ca ar trebui sa muti suportul de panhard de pe punte mult mai jos Fa o poza din fata, ca si asta, sa ne putem da cu pararea http://www.pirate4x4.com/tech/billavista/Leafspring_conversion/stockproblems1.jpg PS: Daca mai combini cu ce a zis cos, legat de lungimea panhard-ului spate, atunci cred ca ajungi usor la sursa problemei. In orice caz, un amortizor de directie probabil ca o sa mascheze problema. Directia asta, si directia cum era inainte, cu bara Y trebuie sa functioneze impecabil si fara amortizor de directie. Editat Aprilie 25, 2015 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Am montat bara stabilizatoare fata,am platit o ora la un prieten cu unghiul de fuga,am aliniat puntile si directia,mai am de deplasat cu 05mm puntea spate in dreapta ,si atunci totul va fi perfect. Continuare cu 200 km asfalt,stabilitatea a revenit la normal,sau chiar peste. O sa montez si amortizorul directie,desi nu simt nevoia,dar daca o am deja o montez. Dupa corectarea caster,si montarea barii stabilizatoare,s-a schimbat mult spre bine comportamentul pe drum. Voblaj,death wobble,sau serpuire,nu stiu ce inseamna,desi putin mi-a fost frica de ele. Alt aspect pozitiv,desi au fost puse la punct ca la carte,franele.Am frane,ce nu am avut inainte,cine cunoaste la gama VW Golf.Indoi volanul ,asa se opreste. Cu rapoartele noi,4,375 masina merge o idee mai bine ca inainte,dar a 5 a viteza nu prea e folositor.De la 100 km ora trage incet si in a cincea,sub aceasta viteza nu are rost. Urmeaza sa montez un cold air intake,o am deja de la Sparco.Am montat toba sport Remus,suna foarte adanc,cine cunoste stie cum.Absolut nu e deranjant,suna silentios dar fara inalte si medii. Daca as obtine un 15 -20 cp in plus,ar fi absolut suficient puterea. In oras e o distractie,sare foarte bine,se misca vioi. Cateva poze de pe pozitia cardanelor,poze cu paralelitatea fata,desi telefonul meu torsioneaza putin,si un after before. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Fain :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 Dupa corectarea caster,si montarea barii stabilizatoare,s-a schimbat mult spre bine comportamentul pe drum. Cateva poze de pe pozitia cardanelor,poze cu paralelitatea fata,desi telefonul meu torsioneaza putin,si un after before. Unghiurile mi se par excelente :2dr Legat de caster, m-a lovit ideea ca fiind putile de Nissan cu fuzete si tot, poate ar fi bine sa fie unghiul de caster ca si cum era la Nissan. Oricum, masina a iesit BETON, felicitari ! '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Septembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Modificare Wrangler TJ 2.5 A trecut mult timp de cand nu am mai postat,si masina a evoluat. A primit instalatie gaz secventiala multipoint computerizat,bara fata cu suport troliu,troliu warn m9000 cu cablu plasma,amortizor directie,faruri clare,si multe lucruri detailing. Masina gasiti si la topicul vanzari de pe forum Las imaginile sa vorbeasca, http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate