dalmatianul Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 salutare cine am ajuta si pe mine cu o garnitura de cauciuc pt hardtop suzuki samurai model 93 de la luneta spate unde este fixat geamul de portiera spate .va multumesc,sau de unde as putea sa procur :ypu suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop dute la o reprezentanta suzuki si camanda-l! sunt sigur ca nu o sa-l gasesti decat pe original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop mersi mult astea la noi in oradea nu prea aduc am intrebat ma gindeam poate are careva care si-a preparat masina si are una in plus binenteles contra cost pt ca este rupta int-un colt si daca nu gasesc ma gindeam sa o reconstruiesc din silicon mai astept poate se lipeste norocul de mine .in curind am sa-mi postez si eu poza cu el dar inca sunt nou pe forum si nu prea stiu cum sa procedez cu pozele :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop mersi mult astea la noi in oradea nu prea aduc am intrebat ma gindeam poate are careva care si-a preparat masina si are una in plus binenteles contra cost pt ca este rupta int-un colt si daca nu gasesc ma gindeam sa o reconstruiesc din silicon mai astept poate se lipeste norocul de mine .in curind am sa-mi postez si eu poza cu el dar inca sunt nou pe forum si nu prea stiu cum sa procedez cu pozele :banana eu astazi plec in germania si poate ai noroc sa gasesc acolo.pune te rog o poza cu ea sa stiu sigur ce ai nevoie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop mersi mult astea la noi in oradea nu prea aduc am intrebat ma gindeam poate are careva care si-a preparat masina si are una in plus binenteles contra cost pt ca este rupta int-un colt si daca nu gasesc ma gindeam sa o reconstruiesc din silicon mai astept poate se lipeste norocul de mine .in curind am sa-mi postez si eu poza cu el dar inca sunt nou pe forum si nu prea stiu cum sa procedez cu pozele :banana eu astazi plec in germania si poate ai noroc sa gasesc acolo.pune te rog o poza cu ea sa stiu sigur ce ai nevoie NU POT CA ACUM SUNT IN FARMACIE SI INCHID DOAR LA ORA 20 DAR ITI EXPLIC SI NICI NU STIU EXACT CUM SE POSTEAZA POZELE PE SITE ESTE GARNITURA DE LA GEAMUL DIN SPATE CARE ESTE FIXATA PE USA DIN SPATE ESTE UN GHEDER ASA MAI LAT MODELUL ESTE HARTOPUL CU GEAMURI PE LATERAL SI PUTIN ROTUNJITE SPRE PLAFONIERA STIU CA ESTE INTERESUL MEU DAR SINCER NU STIU CUM SA PUN POZELE suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 25, 2008 Autor Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop mersi mult astea la noi in oradea nu prea aduc am intrebat ma gindeam poate are careva care si-a preparat masina si are una in plus binenteles contra cost pt ca este rupta int-un colt si daca nu gasesc ma gindeam sa o reconstruiesc din silicon mai astept poate se lipeste norocul de mine .in curind am sa-mi postez si eu poza cu el dar inca sunt nou pe forum si nu prea stiu cum sa procedez cu pozele :banana eu astazi plec in germania si poate ai noroc sa gasesc acolo.pune te rog o poza cu ea sa stiu sigur ce ai nevoie NU POT CA ACUM SUNT IN FARMACIE SI INCHID DOAR LA ORA 20 DAR ITI EXPLIC SI NICI NU STIU EXACT CUM SE POSTEAZA POZELE PE SITE ESTE GARNITURA DE LA GEAMUL DIN SPATE CARE ESTE FIXATA PE USA DIN SPATE ESTE UN GHEDER ASA MAI LAT MODELUL ESTE HARTOPUL CU GEAMURI PE LATERAL SI PUTIN ROTUNJITE SPRE PLAFONIERA STIU CA ESTE INTERESUL MEU DAR SINCER NU STIU CUM SA PUN POZELE PORTIERA SPATE SE DESCHIDE IMPREUNA CU LUNETA SPATE :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop Folositi va rog literele "MICI" mici :rules Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop as folosi literelele mici(aia car se mananca?),da nu am timp ca tre' sa-nchid taraba cu surube' da la piatza si si covrigaria peste,,ioi ioi,,si a' lu cumnatu' vasale de pestedrum!! scuza-mi scrisu,is racit! pa,,la reveder' drum bunnn!! varu' Andrei,,,ce faci??? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop Varu Andrei e la Paris aici e varu Tuparu :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: garnitura hardtop IOI SCUZA SCRISU INCA O DATA da io mai incet cu semnele dintre cuvinte sai zaci la varu ala ANDREI numa de bine ca io mam saturat de scrisss si cu literemarisiculiteremici nu mai pot mio obosat intelectul ala cat il mai am.!! si zale numa de binhne la restu!! no serus Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: garnitura hardtop Varu Andrei e la Paris aici e varu Tuparu :ha: scuza-ma nu stiam ca trebuie caractere mici trebuie sa mai citesc si eu pe forum dar eram tare disperat aseara sper pe viitor sa nu se mai intimple numai bine si spor la treaba suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: garnitura hardtop Nici o preblema :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop Salutare, am si eu o intrebare legata de hardtopul de pe samu al meu: este modelul cu geamuri curbate, din doua bucati. Buba e ca garnitura de la partea din fata (cea de deasupra soferului) e cam coapta, la fel si cea de la usa din spate (geamul prins pe usa). Stie careva de unde pot cumpara aceste garnituri? Am gasit pe original, pentru partea mica (plafon), dar din 3 bucati - doua pentru usi si una pentru parbriz - dar nu stiu daca se potriveste cu modelul acesta de htop si de aceea n-am comandat-o. Orice sugestie e binevenita, va multumesc anticipat. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop si eu m-am interesat ca si a mea este cam coapta eu am facut un artificiu am dat cu un autovapant cauciucat sa nu intre apa ca era ca si un burete spongios ,eu cred ca ala este bun din trei bugati ca si asta pe care il am eu este doar dintr-o bucata important este sa fie profilul identic in care intra capacul de fibra ; apropo la ce pret ai gasit si daca te rog sa-mi spui unde l-ai gasit sau poate sunt ceva poze sa vad si eu,de cel din spate nu stiu eu am intrebat la noi la reprezentanta si au spus ca nu-mi poate aduce eventual numai prin germania suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop pt partea din spate sus si cea care se inchide pe traversa la partea din spate am pus cheder de dacie de la portbagaj suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop Chederul din 3 bucati l-am gasit la Autonet in Sibiu dar numai pe comanda (livrare cam intr-o saptamana). Hardtop-ul este fix ca si al masinii tale (daca cea rosie din poza este a ta). Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop da aceasta este si la ce pret suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop Asa am luat masina, 2 prelate (bikini + normala) + hardtop la 3000e Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop ma refeream la ce pret iti aduc garnitura suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop pentru spate merge bine chederul de portbagaj de dacie? Nu intra apa inauntru? Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop pt spate da merge cel de portbagaj vezi ca acolo sus unde este traversa din mjloc este o imbinare cu doua suruburi acolo eventual sa mai dai cu niste silicon in rest la mine acum nu mai intra si daca poti sa-mi spui la ce pret ti-au spus aia ca-ti aduc cel din fata sa vad poate imi comand si eu unul suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop N-am mai intrebat de pret cand am auzit ca-i din 3 bucati. Dar promit ca ma interesez si te anunt cat mai repede. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: garnitura hardtop fratilor,s-ar putea sa va salvez,dar nu promit nimic.am un samurai cu hardtop identic cu al vostru,si neamtul mi-a dat un cheder de rezerva care e lat si dintr-o bucate.adresa mea de mail este adam.adrian@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false; si tel 0744230460.nou nout in punga.pret 40 de euroi.daca vreti vorbim si va fac poze la el si va trimit pe mail. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 22, 2008 Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: garnitura hardtop asta e chederul.ma bucur ca te pot ajuta.il mai vor deja 2 persoane,dar eu ti-l trimit tie,caci cu tine am vorbit prima data.ai pozele cu el.da un beeb rapid sa ma duc sa il pun la posta.sunt convins 100% ca asat este.pe spate are un sant adnc in care banuiesc ca intra tabla aia de la caroserie.ceau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2008 Re: garnitura hardtop multumesc frumos :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate