ph98him Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 salut, am un rubicon 2011 si azi mi s a rupt o cruce cardanica..masina e cumparata din germania si ce i drept crucea care s a rupt nu era originala a masinii ci aftermarket.. unde as putea sa o schimb? sau...ati intampinat aceasta problema?care este cea mai buna solutie? multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Mai multe detalii ? Care cruce ,de la care cardan/planetara ? De unde stii ca nu era originala ? Ai mai schimbat-o ? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Probabil si la noi . Cand spuneti "rupta " ma duce gandul si la alte defecte . Mare atentie sa nu fie si altceva deteriorat . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon da..cred ca e si planetara dreapta fata..stiu ca nu e originala pt ca atunci cand am fost la revizie cu masina pusa pe elevator se vedea ca este inlocuita..cele originale ale masinii nu se greseaza..asa se putea gresa..oricum pana nu desfac acolo nu stiu prea multe detalii...la ce am vazut uitandu ma sub masina sunt rase si urechile de prindere in capul de planetara...si crucea a picat pur si simplu de la locul ei.. m am uitat pe net si am vazut ca exista niste planetare pt rubicon cu garantie pe viata..stiti ceva de ele? ms! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Garantie pe viata ! Hmmm ... astia se roaga sa mori repede . Pe viata daca nu este folosita . Eu unul stiu de articulatii supradimensionate si tot mai crapa Atunci cand tragi de fier . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon :)))se numesc planetare rcv pt dana 44.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 22, 2015 Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Asa ceva ? :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Februarie 22, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2015 Re: cruce cardanica rubicon da alin..asa ceva am vazut..imi poti da mai multe detalii?? ms! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Le gasesti la noi in stoc(Jeepmania.ro),intradevar au garantie pe viata si pentru ca au sistem omocinetic nu cu cruci,materialul este unul foarte bun iar la ele nu se pot deteriora decat bilele si cosul,dar fara sa iti provoace si daune colaterale,iar aceste piese le poti achizitiona separat,este un kit de reparatie. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: cruce cardanica rubicon Le gasesti la noi in stoc(Jeepmania.ro),intradevar au garantie pe viata si pentru ca au sistem omocinetic nu cu cruci,materialul este unul foarte bun iar la ele nu se pot deteriora decat bilele si cosul,dar fara sa iti provoace si daune colaterale,iar aceste piese le poti achizitiona separat,este un kit de reparatie. Mie mi se pare ca aici este o contradictie : garantie pe viata dar se gasesc kit-uri de reparatie .In acest caz mi s-ar parea normal ca avand garantie pe viata kit-urile de reparatie sa le foloseasca vanzatorul sau producatorul planetarelor ca sa acopere garantia Nuuuuuuuuu????????????????? :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: P.S Cum se procedeaza in cazul acestei ,,garantii pe viata " ? se inlocuieste piesa fara comentarii pe loc ? sau se trimite la axpertiza prin America si dureaza cativa ani ? Dragos da-ne si un pret la jucarioarele astea cu garantie pe viata .Mie mi se par O.K. Editat Februarie 23, 2015 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Februarie 23, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2015 Re: cruce cardanica rubicon nici eu n am inteles partea cu garantia dar in schimb cica si ar face banii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: cruce cardanica rubicon Mie mi se pare ca aici este o contradictie : garantie pe viata dar se gasesc kit-uri de reparatie .In acest caz mi s-ar parea normal ca avand garantie pe viata kit-urile de reparatie sa le foloseasca vanzatorul sau producatorul planetarelor ca sa acopere garantia Nuuuuuuuuu????????????????? P.S Cum se procedeaza in cazul acestei ,,garantii pe viata " ? se inlocuieste piesa fara comentarii pe loc ? sau se trimite la axpertiza prin America si dureaza cativa ani ? Dragos da-ne si un pret la jucarioarele astea cu garantie pe viata .Mie mi se par O.K. Mai Mosule,tu esti lup batran dar vad ca ai chef de mistouri. Ai tu nevoie de asemenea planetarea,te intereseaza pe tine sa iti echipezi masina cu asa ceva?pai daca da hi sa iti fac jocul si sa iti spun ceva ce tu stii foarte bine doar ca de dragul mistoului ma intrebi pe mine,si cum eu sunt un tip comic hai sa te distrez putin:h5. Eu si firma la care lucrez cum de altfel toti vanzatorii nu oferim garantie,garantia o ofera producatorul,noi la randul nostru oferim fix aceeasi garantie pe care producatorul ne-o indica,eu nu am nimic de castiga sa modific acesti termeni. Dac producatorul pe site-ul lui specifica ca garantia e pe viata eu dece sa iti spun ca e pina la prima curba. Referitor la garantii ca sunt pe viata sau moarte vesnica stii foarte bine ca se ofera doar in anumite conditii,in cazul planetarelor RCV ele sunt garantate pe viata ca si material,turnare si prelucrare. La o planetare RCV nu se va forfeca/sparge axul planetarei,pentru puntile care sunt dedicate sunt practic indistructibile,singurul lucru care se uzeaza la ele sunt bilele si cosul,iar daca stai ca tuta in papusoi si nu le schimbi atunci o sa dai de belea,iar in situatia asta americanii te trimit la plimbare. Cum din nou stii foarte bine orice piesa care vine cumparata din USA in momentul in care ai probleme trebuie sa trimiti piesa la ei pe cheltuiala ta sa o expertizeze si in cazul unui raspuns favorabil iti trimit una noua inapoi. Datorita faptului ca de ceva ani suntem clientii lor fideli cu noi a mers pe incredere,si de fiecare data a fost nevoie doar de cateva fotografii. In asta consta avantajul de a achizitiona piese de la vanzatorii autohtoni,caci ei iti inleznesc foarte mult rezolvarea unor probleme,dar romanul alearga dupa marile afaceri si aproape ca are erectie cand cumpara cu 2-3-5% maxim mai ieftin si de multe ori apeleaza si la nitcaiva falsuri pentru a ajunge la reducerile astea,dar asta ne e natia. Nu are rost sa mai spunem si de incurajarea cat de cat a economiei macar prin comert daca productie nema,dar astea sunt pentru visatori ca mine,nicidecum pentru romanul sadea. Iar pentru Rubiconul tau:wink: un set de planetare(2bucati) costa 7500lei cca. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) Re: cruce cardanica rubicon "RCV Performance Ultimate CV Axles simply replace your Jeep JK's weak Dana 44 U-joint axle shafts with a high-strength constant velocity design. Tests prove Ultimate CV Axles to be twice as strong as OEM Jeep JK shafts, and they're just as tough at a straight angle as they are at extreme angles - where U-joints are weakest. Ultimate CV Axles also eliminate U-joint binding to allow smooth transfer power to the ground. Even if you have big tires and big power there are no worries. Ultimate CV Axles are low maintenance and operate with a smoothness you can feel - whether off road or on the street. And we back it all with a "No Questions Asked" limited lifetime warranty." - garantia este pe schimbare imediata ( pe baza de poze ), dar nu am avut nici o situatie de genul asta in 5 ani de cand le comercializam; - un singur kit de reparatie pt omocinetica dar pentru niste planetare de DANA60 pe o singura parte, kit de reparatie care s-a comandat deoarece s-a crapat una dintre sfere ( dar aici este vb de o masina de extrem - Warrior-ul de la BGS cu un motor de vreo 5-600 Cai ) @Alin: Garantia pe viata se refera la planetare cu mentiunea "maintenantei" care nu acopera sferele si lagarul omocineticii... din acest motiv se comercializeaza si KIT-ul de reparatie. Daca masina nu este intretinuta si nu se verifica vaselina din omocinetica, respectiv nu mai are, este posibil ca la un moment dat sa cedeze vreo sfera... dar costul este minor comparativ cu ruperea urechilor de prindere si a crucii de la o planetara normala... DAR producatorul, si in acest caz, garanteaza pe viata axul planetarei ( ansamblul "cap de planetara" respectiv "axul planetarei" ) !!! Editat Februarie 25, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: cruce cardanica rubicon :ap :ap :ap Eu zic ca s-a facut ,,lumina" . Multumesc si va multumim pentru informatii :wink: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 25, 2015 Partajează Postat Februarie 25, 2015 Re: cruce cardanica rubicon In alta ordine de idei, cele mai fiablile cruci pentru planetare, dar si pentru cardane sunt cele fabricate de DANA SPICER: http://spicerparts.com - sunt fabricate si in varianta fara gresare si in varianta cu gresare. Alta varianta de cruci , de data asta Super Heavy Duty sunt cele de la CTM ( problema este pretul ... cateva sute de dolari / bucata ) ... dar in acest caz merita luata foarte in serios varianta upgrade-ului la planetare RCV, unde dispare notiunea de cruce. Versus crucile de la Planetarele de Jeep JK ( Rubicon ) originale ( MOPAR fabricate in malaezia ) unele au si un aft de sudura inre capul crucii si urechea de la planetara, unul din motive fiind acele ca reprezentanta ( dealerul ) nu prea schimba crucea, ci da la inlocuit toata planetara ( chestie de marketing ) :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Salut se poate un pret pentu o cruce de planetara pt. un jeep wrangler jk 2008 doua usi. Le iau pe amandoua. stanga dreapta sau sunt la fel ?. cele originale dana ,am 50 mii km si trebui schimbate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: cruce cardanica rubicon e jeep wrangler RUBICON sau nu ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Este jeep wrangler unlimited sport,scuze de intarziere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: cruce cardanica rubicon pt. un jeep wrangler jk 2008 doua usi. Este jeep wrangler unlimited sport = 4 usi Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: cruce cardanica rubicon CRD Un service Bucuresti ,ma puteti indruma pt schimb crucea planetara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Din pacate noi putem inlocui doar crucea la ax . In orice caz aveti grija , exista 2 dimensiuni foarte apropiate ! Daca demontati planetara va asteptam in B-dul Theodor Pallady la ReparatiiCardane . RO ! O zi placuta . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Sa inteleg ca trbuie sa vin doar cu planetara si crucea noua si se schimba la Dmv. e bine de stiut.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Cruci avem in stoc suficiente . D-vs si planetara este suficient ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: cruce cardanica rubicon Daca reusesti sa demontezi planetara singur ,SIGUR o sa reusesti sa schimbi si crucea singur :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Re: cruce cardanica rubicon CRD Un service Bucuresti ,ma puteti indruma pt schimb crucea planetara ... la orice service care stie meserie daca ai crucile si inelele de ghidaj.... teoretic le poti schimba si singur daca ai cateva scule. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate