Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transalpina, Apuseni: foarte tare frate !

knut

Postări Recomandate

Re: Transalpina, Apuseni: foarte tare frate !

Lasa ca spunem noi:.... :bravo :1 si.....Mai vrem fotografii.... :g

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super tare, fratilor. las' ca poate o comit si eu cu voi la anul (sa fie americancele in superioritate numerica). Bravo si repetir.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Super tare, fratilor. las' ca poate o comit si eu cu voi la anul (sa fie americancele in superioritate numerica). Bravo si repetir.

Siii ma luati si pe mine ? asa ca sa fie mai multe americane :grin:

P.S. E super traseul, eu l-am facut acum doi ani,de peiasjeee nu mai zic !!!! :bannana

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:dr2 :ft

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

:ypu

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

Bravos messire Knut! Ar trebui sa facem d'astea mai dese si cu mai multi participanti! Am fost in Apuseni cu Loganu' dar, acu' ca am si sunt bazat, tare as baga Melandewagenu' prin zona. Ne vorbim! Felicitari inca o data pentru iesire!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Bravos messire Knut! Ar trebui sa facem d'astea mai dese si cu mai multi participanti! Am fost in Apuseni cu Loganu' dar, acu' ca am si sunt bazat, tare as baga Melandewagenu' prin zona. Ne vorbim! Felicitari inca o data pentru iesire!

Multumim Prea Marite Don Semaca, oricand, oriunde e rost de 'treaba' suntem alaturea de tine si baietii veseli ! :)

Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ?
Link spre comentariu

salutare DAN(ampopa)

pacat ca nu ati vrut sa va anulati plimbarea de prin alta tara :sr , dar poate la anul ni te alaturi sa simti gustul gratarului facut in Apuseni :h5; referitor la superioritatea Wrangler-elor banuiesc ca te-ai referit la o superioritate numerica, nu? :p oricum sunt dator cu "autorul" ala si nu numai :x

Link spre comentariu

Autorul era pentru George, nu pentru mine, ai uitat?

cat despre superioritatea (numerica) a Wranglerelor, stai sa ne vedem intr-un cadru mai propice.

Propun un uichend la Rasnov, data urmand sa fie stabilita ulterior (in functie de 'piticu' si in functie de masina - daca o dau sau nu pana atunci). Sa vedem acolo cum stam cu superioritatea capitalismului.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

hi hi hi ... ai grija ce zici ca nasti dispute. In curand o sa fiu si eu apt de on/off road si dupa cum bine stii acum am masina de dat, care apropo e conceptie tine tot de japoneze

Astept cu nerabdare sa ne vedem.

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare