Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Identificare model

BRITANU

Postări Recomandate

Va salut!

Sunt nou pe forum, si recent am achizitionat un Nissan Patrol 3.3 TD!

As vrea sa stiu ce model este K160 sau K260 ?

Si daca este GR sau doar e un simplu autocolant pe bandourile de pe usi?

O zi buna va doresc!

patrolache.thumb.JPG.73a3034b34a50916180be0ddcfa9386f.JPG

Editat de BRITANU

No Smoke No Fun

DIESEL POWER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Identificare model

Mna ce sa fie oare atunci?

Sau chiar am scris o prostie asa mare?

Am nevoie de informatie ca sa pot sa fac revizie la punti si la cardanul punte fata! Si sa schimb uleiul in cutie si motor!

Numai bine

No Smoke No Fun

DIESEL POWER

Link spre comentariu

Aveam pe undeva indentificarea in functie de serie dar din cauza de neutilizare sau ramolire n-o mai gasesc si nu prea te pot ajuta . Si , cu regret pot doar sa fac presupuneri dar cred ca e 260 Wagon . In rest ... 10 ( cred ca 10,5 incluzand si filtrul ) litri la motor din clasicul 10W40 si merge la fel de bine si 15W40 ... 2 litri de 80W90 in puntea fata , daca ai blocant pe spate ia aproape 3 litri , daca e normal deschis sau LSD doar 2 litri , dar atentie la uleiul de LSD , daca mai e functional e indicat sa-l mentii in continuare functional cu uleiul pentru LSD .

Vaseline la puntea fata si altele asemenea nu sunt probleme , pot fi grafitata sau Li-Ca , nu e nevoie de exotisme aditivate cu foite de platina ... Pot doar sa presupun pentru ca nu mai am puntea C200 de pe fata si a plecat demult de la mine si de atunci n-am mai avut treaba cu ea .... simeringul de planetara poate fi acelasi 44x33x8 ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Mulțumesc pentru informații!

Am sa fac o poza la punti poate asa e m-ai usor!

stiu ca cea spate are diferentialul pe mijloc!

Cea de pe fata am desfacuto deja si m-am ingrozit de ce am vazut!

întreb si eu nu valvolina trebe in punti?

Sau codu ala e de la un tip de valvolina?

puntea spate nu are blocant! Acolo cred ca totul e cat de cat ok!

Iar legat de cardan punte fafa revin si cu poze dar intreb preventiv. ... de ce cardanul nu are loc de siguranta (zegher) pentru fixarea crucilor cardanice?

Editat de BRITANU

No Smoke No Fun

DIESEL POWER

Link spre comentariu

asa e e pe interiorul furcii si daca sunt crucile originale au doua umflaturi pe sigurantele respective

curate bine cu o periuta de sarma deaia ingusta si subtire sau cu o surubelnita deaia de electrician dreapta lata de 2mm

dai si cu zeama de wd40 ajuta:)

Link spre comentariu

am sa ma uit la cardanu punte spate care e pe masina si e si functional sa vad cum ar trebui sa arate.... iar dupa am sa merg sa comand si la cardanu de pe fata asemenea (crucile de la cardanu de pe fata nu le am)!

multumesc de raspuns si revin cu poze!

o zi frumoasa tuturor

Editat de Astral
AR TREBUI......nu se scrie niciodata cu doi I !!!

No Smoke No Fun

DIESEL POWER

Link spre comentariu

Dupa indelungi cautari si scotoceli am dedus in proportie de 90 % ca masina este un Nissan Patrol K160 cod motor SD33 din 1985!

multumesc colegilor pentru ajutor iar cu restul problemelor am sa deschid un topic separat la sectiunea Nissan Patrol K160!

va multumesc si va doresc o duminica placuta

:tk

No Smoke No Fun

DIESEL POWER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare