Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseni, 05-08 august

bigdaddy

Postări Recomandate

Re: Apuseni, 05-08 august

Frumos....

Acum ca l-ati testat puteti sa precizati citeva informatii despre comportament si consum?

Pentru mine ar fi important pentru ca si eu am in vedere un model asemanator...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@asfalttango

Hmm... comportament - on road - bun, un pic inalta, ruliu accentuat in curbe, dar pe la 80...90 pe drumurile noastre asfaltate e super OK (nu e Focus, dar sta pe sosea). Off-road - suspensie usor rigida pentru gusturile mele (adica pietrele la rinichi si coloana se "reaseaza" instantaneu daca-i dai talpa in teren/drum forestier). In rest OK, se catara destul de bine. Bineinteles limitata la treceri din cauza suspensiei fata, care la mine e usor "obosita" , pe langa ca e pe bascule.

Consum... nu a fost un criteriu la alegerea ei, dar daca tot aduci vorba - masurat, de la plin la plin pe sosea - 10l / 100km, in regimul de viteza de mai sus. In teren circa 20 l/100 :x :x , fara prea multe zone grele cu adevarat, deci cred ca poate sa bea si mai mult. Motor 2.4 benzina.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Multumesc mult pentru precizari :h5 ...imi sunt de mare folos pentru ca voi pune totul in balanta si la un moment dat voi trage linie si voi alege...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...

Se poate, sigur ca se poate. Pozele sunt din 2008 (!!!) cand ne-am pus tabara la Rachitele (in relativa apropiere de Huesdin) , de unde am facut cateva ture pe jos si cu masina. Adica - Pietrele albe - masina + pe jos, Cascada - pe jos, Lacul Fantanele-Belis - cu masina, Padis - cu masina.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Tocmai vroiam sa zic ca e un peisaj proaspat in minte.... (m-am intors recent din Apuseni). Ca informatie, drumul de la coada lacului, repectiv Giurcuta, s-a refacut. Am si postat ceva poze ... asa ca poti sa treci de la Rachitele peste deal in Poiana si, fara sa dai in drumul principal urci in Padis :hi

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare