bigdaddy Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Pun si eu cateva din pozele facute in Apuseni, la inceputul lunii august. A fost super, a meritat din plin. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august @ Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august @ Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august Frumos.... Acum ca l-ati testat puteti sa precizati citeva informatii despre comportament si consum? Pentru mine ar fi important pentru ca si eu am in vedere un model asemanator... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 27, 2008 Autor Partajează Postat August 27, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august @asfalttango Hmm... comportament - on road - bun, un pic inalta, ruliu accentuat in curbe, dar pe la 80...90 pe drumurile noastre asfaltate e super OK (nu e Focus, dar sta pe sosea). Off-road - suspensie usor rigida pentru gusturile mele (adica pietrele la rinichi si coloana se "reaseaza" instantaneu daca-i dai talpa in teren/drum forestier). In rest OK, se catara destul de bine. Bineinteles limitata la treceri din cauza suspensiei fata, care la mine e usor "obosita" , pe langa ca e pe bascule. Consum... nu a fost un criteriu la alegerea ei, dar daca tot aduci vorba - masurat, de la plin la plin pe sosea - 10l / 100km, in regimul de viteza de mai sus. In teren circa 20 l/100 :x :x , fara prea multe zone grele cu adevarat, deci cred ca poate sa bea si mai mult. Motor 2.4 benzina. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august Multumesc mult pentru precizari :h5 ...imi sunt de mare folos pentru ca voi pune totul in balanta si la un moment dat voi trage linie si voi alege... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Apuseni, 05-08 august Salutare , Am recunoscut in pozele tale cascada "Valul Miresei" de la Rachitele.Superb acolo,nu-i asa? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kikol Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Apuseni, 05-08 august Frumos..... o detaliere a traseului se poate? Land Rover Discovery 300TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Apuseni, 05-08 august Se poate, sigur ca se poate. Pozele sunt din 2008 (!!!) cand ne-am pus tabara la Rachitele (in relativa apropiere de Huesdin) , de unde am facut cateva ture pe jos si cu masina. Adica - Pietrele albe - masina + pe jos, Cascada - pe jos, Lacul Fantanele-Belis - cu masina, Padis - cu masina. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Apuseni, 05-08 august Tocmai vroiam sa zic ca e un peisaj proaspat in minte.... (m-am intors recent din Apuseni). Ca informatie, drumul de la coada lacului, repectiv Giurcuta, s-a refacut. Am si postat ceva poze ... asa ca poti sa treci de la Rachitele peste deal in Poiana si, fara sa dai in drumul principal urci in Padis :hi "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate