tommy crocodilu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar mi-a venit caloriferul de caldura ...dar fara oringuri :(( , stie cineva dimensiunile acestora? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar 17 x 18.2 , cod STC3166 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar multumesc mult ferry...idee de o firma unde le gasesc? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Re: Proiect tomcar Aici in Arad as sti dar acolo:wink: ...... orice magazin de profil ar trebui sa aiba, de exemplu astia https://badi.ro/index.php?main_page=index&cPath=21_336&zenid=0cghvi8l8hm9e72731c37vcrt3 , cel mai bine mergi personal sau cauta unul aproape de tine, aia care vand rulmenti si simeringuri se ocupa si de oringuri in general Editat Decembrie 19, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar la badi pe site am cautat si nu am gasit decat 17x2... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 (editat) Re: Proiect tomcar Ar trebui sa mearga si ala de 17x2 parerea mea Editat Decembrie 19, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar vedem maine ce gasesc...multumesc vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Proiect tomcar Ceva foarte apropiat tre sa mearga ca pe exterior e furtun flexibil totusi, poate asta: https://badi.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=21_336&products_id=10417&zenid=0cghvi8l8hm9e72731c37vcrt3 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Proiect tomcar Rezolvat problema cu caldura....acum baga cum trebuie. Cand am fost cu masina in proba cu mecanicul la volan, masina smucea la schimbarea treptelor de viteza...ceea ce inainte nu facea.Am pus un tester general pe masina si dadea o eroare pe comunicare la cutie...am resetat-o si am plecat eu cu ea in probe...dar in continuare facea la fel....suparare maxima...nu intelegeam ce s-a intamplat? Cand am schimbat caloriferul nu am desfacut decat mufe din bord si de la selectorul de viteze...am tras masina pe dreapta si cu piciorul pe frana cand schimbam din D in R si invers, cand cupla convertizorul ...toata masina se misca. Daca apasam butonul de mers sportiv in loc sa se aprinda S in bord se aprindea M. Am mai facut o recapitulare a lucrarii cu calm....si am gasit buba...maneta de la reductor nu era nici in L nici in H...nici in N...era intr-o pozitie intermediara...am cuplat-o corect si acum totul este in regula...ca si scuza ca nu am vazut din prima...era INTUNERIC. Partea buna este ca in pozitia in care era maneta...desi smucea ...masina tragea infernal...parca avea 300 CP... Ca si concluzie...SA AI DISCOVERY , ESTE CA SI STATUL LA CASA...TOT TIMPUL AI CEVA DE FACUT...SI NICIODATA NU TERMINI CE AI DE FACUT...:ha: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Proiect tomcar Oricum ar fi... Freelander nu imi cumpar...ala mananca oameni...:ha: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Proiect tomcar Chestia aia cu tras tare din cauza selectorului cutiei de transfer e urmatoarea: daca treci pe L, nu neaparat mecanic ci switchul Hi/Low al cutiei trebuie sa transmita semnalul la ECU atunci ECU trece pe un fuel map mai agresiv adaptat pt diferenta de cuplu si vitezi mici deci presupun ca switchul dadea impulsul asta fara ca mecanic sa fie selectat H.... pacat ca nu au facut un martor si pentru asta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Re: Proiect tomcar Cred ca ma paste schimbul de ulei la cutie...simptomele sunt urmatoare... _de pe loc cu acceleratia la podea...trage de rupe...schimba 1....schimba 2...schimba 3...si la 80 km/h...se plafoneaza...si nu mai schimba. _ la schimbarea treptelor smuceste usor _daca accelerez usor ....treptat...trece de 80 km/h....ajunge pe la 110km/h si se plafoneaza....si nu schimba treptele...daca accelerez brusc...schimba inferioara dar imediat trece in superioara _debitmetrul nu cred sa fie , deoarece am incercat si cu mufa scoasa si cu mufa conectata... O sa-i fac o programare la schimb... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Proiect tomcar Am vb la service la Land...filtrul - 64 ron, uleiul - 36 ron/L + manopera. Preturile mi se par ok...si daca tot o sa ajung pe acolo facem si o constatare...dar dupa data de 5 februarie deoarece sunt plecat. Poate cu ocazia asta schimb si garnitura de la capacul motorului deoarece parca da un pic de ulei pe langa...si vedem ce mai trebuie vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Re: Proiect tomcar daca supureaza pe linga capacul superior doar o garnitura noua s-ar putea sa nu ajute, ia si 13 bucati ERR7266 originale si schimba-le pe cele vechi ca alea sunt buba NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Proiect tomcar Multumesc Ferry...asa am sa fac, si am gasit in filtrele comandate de tine si pe cel pentru cutie....asa incat am scapat sa-l cumpar. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Re: Proiect tomcar Da, tin minte ca l-am comandat atunci kitul pt cutie si ma si intrebam ore de ce ar trebui sa schimbi uleiul ca eu credeam ca a fost schimbat atunci si in cazul asta ar fi fost prea devreme, ia vreo 10l de ulei, da-i drumul la asta vechi si baga o sarja de ulei nou cat incape fara sa schimbi filtrul, fa o tura cat sa schimbe cutia prin toate vitezele de cateva ori apoi mai fa o data schimbul si atunci monteaza filtrul...in felul asta o sa ai ulei cam 80% nou in cutie. procedura de schimb trebuie respectata intocmai: Editat Ianuarie 24, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Proiect tomcar Nu am umblat deloc la cutie de cand am luat-o, fostul propietar zicea ca la schimbat * de curand*...asa incat nu am mai umblat atunci. Uleiul vreau sa-l schimb din cauza faptului ca nu mai schimba vitezele cum trebuie...si as vrea sa elimin aceasta posibila cauza. Acum uleiul ar trebui sa aiba cam 20-25.000 km...Daca crezi ca ar pute sa fie si alte cauze... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Proiect tomcar am facut o filmare...nu foarte buna cum schimba... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Re: Proiect tomcar Da, uleiul e primul pas necesar, poate ca si fostul proprietar a schimbat uleiul doar o data ceea ce inseamna ca numai vreo 50% din el a fost innoit, fa cum ti-am spus si cred ca va fi OK, daca nu, mai vorbim atunci si o sa-i faci un "stall test" dar pana nu elimini uleiul ca prim suspect nu e cazul NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 2, 2017 Autor Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Proiect tomcar am schimbat uleiul + filtru la cutia de viteze asa cum trebuie...nu doar improspatare. Am observat ca atunci cand este masina rece...respectiv uleiul in cutie...masina accelereaza si schimba vitezele cum trebuie. Atunci cand se incalzeste iar nu mai schimba cum trebuie... Un tester prin Bucuresti se mai gaseste...pentru a face o resetare a cutiei? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Proiect tomcar mai actualizam topicul.. Sambata am fost la o plimbare pe munte cu masina si sa comportat exemplar...a urcat fara probleme...a coborat fara probleme...nu sa incins...nu s-a stricat nimic...singura observatie ar fi ca la intoarcere pe autostrada...la 90 km/h...i-am dat kickdown in acelasi timp cu un alt discovery 2 (care trage de rupe)...masinile au accelerat identic si constant...dar a mea cand a ajuns la 120 km/h...sa limitat...mai departe nu a vrut sa treaca. Am mai facut un test cu butonul de sport apasat, dar de la viteza mica...si motorul sa turat ...dar parca patina...Ce cauze ar putea fi pentru cele doua comportamente? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Re: Proiect tomcar Se poate sa existe o restrictie pe alimentare sau admisie, filtrele (aer + motorina) sunt noi?, mai e filtrul de sub FPR dar ala e greu de verificat.... raspuns 100% relevant doar cu tetser pe live data se poate gasi, decupleaza debitmetrul si mai fa o proba si asa si daca inca nu ai scurtat bratul la wastegate du-l la 10 spire pe filet poate fi si din cutia automata sa patineze ceva ambreiaj, fa testul de mai jos: Editat Aprilie 3, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Proiect tomcar Filtrele sunt noi...cel de aer are 7000km...iar cel de motorina undeva la 2000km...am modificat acum tija...dar trage mai prost...o sa o mai reglez sambata cand am mai mult timp pentru teste vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Proiect tomcar Nu are cum sa traga mai prost cu tija presurtata eventual sa traga mai bine pana pe la 2500rpm apoi sa intre in overboost ... cand ai timp fa stall testul ala ca va releva daca e de la motor sau cutie sau altceva NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Proiect tomcar Multumesc ferry ...asa am sa fac vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate