PYZ Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Nici eu nu sint de acord cu reabilitarea.Poate doar cu constientizarea agresorului asupra faptelor sale.Reabilitarea suna mai mult ca "intinde si celalalt obraz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Deci tu chiar nu pricepi. Puscaria este locul unde reabilitezi persoane , nu clinica unde le largesti sfincterele . REABILITARE spui tu la specializare in furturi si spargeri sau la luare cu japca cu ranga? ce p@la sa reabilitezi la un gunoi stradal? LAGAR DE CONCENTRARE....ai vazut cum s-a sapat canalul dunere marea neagra? asa s-ar putea face si autostrazile cu gunoaiele societatii...cum pula mea sa inchizi un gunoi pentru 5 ani si sa-i dai drumul dupa 2 ani pt buna purtare?da ce ma intereseaza pe mine cum sa purtat sau cate bote o supt la temnitza? in ce stat civilizat ai mai vazut tu sa se contopeasca pedepsele? ai violat iei 15 ani , i-ai furat lantul de la gat violatei mai primesti 10 , ai si palmuit-o e talharie mai iei 15 si uite asa stai 35 de ani la cotetz...sau la munca sau la camera de gazare...le-as da sa aleaga daca tot o dam in drepturile omului...cristosii mami lor de puscariasi Edited March 13, 2015 by timberland0910 1 Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! stiti cum a rezolvat putin in rusia cu intretinerea detinutilor ? asta ca sa nu mai aducem in discutie costurile intretinerii. care iese la munca primeste de mancare, care nu vrea, nu. ce atatea drepturi ale omului ? noi suntem mai catolici decat papa. in america - care este considerata (pe nedrept) taramul democratiei, inca este in vigoare pedeapsa capitala. sigur, mai au un drept care la noi lipseste - acela de a purta arma si de a te apara. si nu cacaturi de-astea cu bile, de care au toti tiganoii. sta cineva la discutii cu politistii americani ? a vazut cineva cum are tocul de la pistol un politist din new york ? mai degraba cum nu il are ? este o curelusa pusa doar ca sa nu cada pistolul, poate sa traga direct de la sold. ia sa dea dreptul ca fiecare sa-si poata cumpara o arma (exceptam bolnavii psihic si pe cei cu cazier). un hot se va gandi de cel putin doua ori daca sa-ti intre in casa. pana la urma, civilizatia a fost impusa cu forta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! stiti cum a rezolvat putin in rusia cu intretinerea detinutilor ? asta ca sa nu mai aducem in discutie costurile intretinerii. care iese la munca primeste de mancare, care nu vrea, nu. ce atatea drepturi ale omului ? noi suntem mai catolici decat papa. in america - care este considerata (pe nedrept) taramul democratiei, inca este in vigoare pedeapsa capitala. sigur, mai au un drept care la noi lipseste - acela de a purta arma si de a te apara. si nu cacaturi de-astea cu bile, de care au toti tiganoii. sta cineva la discutii cu politistii americani ? a vazut cineva cum are tocul de la pistol un politist din new york ? mai degraba cum nu il are ? este o curelusa pusa doar ca sa nu cada pistolul, poate sa traga direct de la sold. ia sa dea dreptul ca fiecare sa-si poata cumpara o arma (exceptam bolnavii psihic si pe cei cu cazier). un hot se va gandi de cel putin doua ori daca sa-ti intre in casa. pana la urma, civilizatia a fost impusa cu forta. corect , dar si la noi iti poti lua arma legal...iti faci permis de vanatoare si ai scula nu pistol si ai si dreptul sa te apei cu ea la tine pe tarla Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Ce sa reabilitezi.Sunt mii si mii de cazuri cand puscariasul eliberat conditionat,pt buna purtare sau ca mai stiu eu ce o facut prin puscarie,ajuns in libertate a comis alta infractiune.Ce sa mai reabilitezi la ei? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Deci tu chiar nu pricepi. Puscaria este locul unde reabilitezi persoane , nu clinica unde le largesti sfincterele . NU Puscaria ar trebui sa fie locul in care pedepsesti persoane pentru lucrurile rele pe care le-au facut , de reabilitat , sa se reabiliteze doar cei care dau dovada pe perioada detentiei ca pot si vor sa fie reabilitati. De ce sa se cheltuie pentru un puscarias 2400 lei/luna iar pentru un copil nou nascut doar 42 lei/luna?Daca puscariasul vrea sa manance si vrea trai mai bun sa iasa in p..da mami lui la munca , sa castige banii pe care statul ii cheltuie pentru intretinerea lui in acele "institutii de reabilitare". Nu am feon!!! Sa moara mata...60-70 % din femeile din tara asta traiesc si fara feon , nu am WC , nu mai spune....ma cuprinde induiosarea...vai....se va c..a pe ea PENTRU ca nu are WC. 90% din populatia rurala se c..a la WC-ul din fundu gradinii si vara si iarna la minus 20grade.Cand ai ciordit atata amar de banet nu te-ai gandit ca nu ai WC la puscarie?Cand ai ciordit atata amar de banet nu te-ai gandit ca sunt oameni care mor de foame in tara asta? si copii care nu au ce manca ? Nu fac referire doar la doamna cu pricina , ma refer la toti politrucii care au ajuns in spatele gratiilor si la cei care URMEAZA SA AJUNGA .Doamne ajuta. Edited March 14, 2015 by Alin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! unde mai pui ca toti sunt grav bolnavi si sufera de diferite afectiuni care nu se pot trata la bulau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Sa nu credeti ca sunt avocatul diavolului. Situatii ca cea despre care discutam in acest topic , sunt tragice si speciale , insa tot este necesar un echilibru in abordare. Este usor sa te lasi dus de val si sa fii transant pana la extrem. Tragedia oricum s-a produs si o linsare in public nu rezolva absolut nimic din punctul de vedere al victimei. Poate ca situatia in care ne gasim azi , in Romania post-decembrista , este si urmare a actiunilor hei-rupiste care au fost initiate atunci cand am avut de gestionat o stare extrema. " Taiati capul , puneti sare " , nu reprezinta chiar o solutie . Este doar o refulare si genereaza la randul ei multa ura si frustrari si mai mari. Dar , daca recititi topicul de la inceput , cele mai multe luari de pozitie au fost extreme . Sa il omoram , sa il taiem , sa il jupuim ca uite ce a facut ! Sigur ca a facut rau ce a facut , nimeni nu pune acest lucru la indoiala , indiferent de motivele care l-au indemnat. Rezolvarea nu va veni dintr-o actiune la fel de extrema ca si cea intreprinsa de criminal . Dimpotriva , poate ar avea un oarecare efect daca ar constientiza ca cei apropiati victimei , cauta modalitati de a oferi sprijin si ajutor prietenului / colegului / cunoscutului lor si familiei acestuia. Acest lucru ar modifica ceva in intelectul individului si poate ar realiza ca normalitatea nu inseamna haosul din mintea lui ci spiritul de comunicare , de solidaritate cu cei care sunt in necaz. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! in esenta ai dreptate. si da, rolul puscariei, in afara de cel de izolare, este si de reeducare. dar asta dupa multe decenii de civilizatie, civilizatie care in tarile la care noi ne uitam cu gura cascata a fost impusa. sunt absolut convins ca apropiatii lui kid nu se gandesc la altceva decat la cum sa-l ajute sa-si revina. dupa ce nu va mai fi, se vor gandi la o plata pe masura, nicidecum la reeducarea gunoilui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Cred ca prea putin il incalzesc pe omul ala ce se zbate intre viata si moarte discutiile sterile despre vinovatie si pedeapsa. Ii doresc sa aiba puterea sa revina in lumea asta si sa-si aminteasca intamplarea ca pe un vis urat! Restul e mult mai putin relevant in situatia data. 1 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenea1973 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Îmi doresc sa il pot ajuta efectiv cu ceva !!!! Ma simt neputincios in asemenea situatii ! DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackufo Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! ceva informatii noi privind starea colegului putem afla? amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Deci tu chiar nu pricepi. Puscaria este locul unde reabilitezi persoane , nu clinica unde le largesti sfincterele . Iti plac filmele americane cu Happy End, sau e doar parte din logica ta? De unde ai scos asta cu "reabilitarea" persoanelor in puscarie? Puscaria IN ROMANIA, IN ANUL 2015, e un fel de hotel de 4 stele pentru smecherii care au furat milioane de euro si un sejur placut pentru gainarii de rand, sejur in care au mancare, casa si alte favoruri. Incearca sa deschizi ochii la o logica echilibrata intr-o lume reala. O lume in care alocatia unui copil e o mizerie, in timp ce drogatul/hotul/violatorul/escorcul are alocat un buget infinit mai mare in comparatie cu o alocatie, salariul unui professor care educa, etc. Cu cacatii astia care freaca P*LA pe banii statului as face in 6 luni canalul Dunare-Marea Neagra-Timisoara... Buget minim ! Dar poate e doar parerea mea. :wink: 3 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Cred ca formarea unei pareri doar din informatiile din media, despre puscariile din Romania , nu este tocmai o solutie castigatoare. Realitatea din puscarii este foarte diferita de ce prefera unele televiziuni sa prezinte. In cele mai multe , detinutii stau cate 2-3 intr-un pat , si oameni sanatosi sunt obligati sa imparta celula cu bolnavi de TBC , sifilis si alte boli usor transmisibile si practic netratabile in puscarie. Ma gandesc ca este corect sa aplicam standarde identice cand incercam sa analizam o situatie. Cu totii regretam necazul colegului nostru de forum dar nu va ajuta daca vrem sa facem dreptate ca in vestul salbatic. Faptul ca niste oameni din fotbal au banda de alerga in celula , nu inseamna ca restul detinutilor se bucura de tratamente similare. Insa oricine are dreptul la o opinie si poate sa considere varianta lui ca fiind cea corecta. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Hai sa ramanem la colegul nostru. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! prea multe dezbateri.puscarie pe viata si punct,fara reabilitari,eliberari si permisii. Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Hai sa ramanem la colegul nostru. Și făcând referire la un alt topic, să ne gândim cu toții să-și revină cât mai curând și să se însănătoșească cât mai grabnic. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviud. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Vreau doar sa spun si eu ca sunt alaturi de el si de familie. Acum am gasit topicul si nu stiam nimic... De obicei ii verificam postarile, il simpatizez si admir pentru realizari. Pe partea idiotului aluia, o sa raspunda pentru vatamare corporala, daca Vali isi revine. Daca nu, ceea ce nu ii doresc, o sa raspunda pentru lovituri cauzatoare de moarte. Asta e legea, asta e incadrarea, restul discutiilor sunt in plus. Daca pot ajuta cu ceva, stau la dispozitie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALPINA Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Pana acum doar pareri despre justitie si fapte ioc L-a vizitat cineva cunoscut sau care sta in apropiere? Cu ce putem ajuta concret daca nu se fac pasii simpli:vizitat el,familia..vazut daca au sau nu nevoie de ceva....desi cred ca financiar e ok,poate ne unim toti sa vedem ce se poate face(si gandurile pozitive sunt ok dar nu pot face minuni:wink:) Poate e cineva medic sau care sugereaza un spital mai capabil ori vreun avocat care sa stie cum sa nu mai iasa niciodata faptasul(lupu-si schimba blana..dar naravul ..ba:tk) Edited March 16, 2015 by ALPINA NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sososs Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! nu cred ca putem face acuma ceva ptr el, decat sa speram. au mai fost cazuri de revenire .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Keep fighting, Vale ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Am avut placerea sa-l cunosc -un om minunat si plin de viata . De cand s-a intamplat tragedia ma gandesc in fiecare zi la el si-mi doresc sa vina cat mai curand clipa in care sa ne revedem sanatosi . [ATTACH=CONFIG]239656[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]239657[/ATTACH] :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! dupa unul din articolele din presa,am vazut motorul in poza si pot spune ca l-am intalnit la intruniri motot.i-am admirat motocicleta,mai ales ca lcurarea fusese facuta de el.sper sa isi revina omu,era plin de viata.am o rugaminte la cei care au,sa ataseze poza respectiva sa o pot atasa si eu la profil Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! Avatar : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Re: Colegul nostru @ar99kid este in coma ! Haideti sa-l ajutam ! o veste foarte trista http://www.aradon.ro/a-murit-valentin-costea-2/1515532 RIP!!! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts