Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intr-un final

andy94

Postări Recomandate

Intr-un final am reusit sa gasesc un L200 care sa imi fie pe plac ,masina este din 2003 are motorul de 2477cc varianta cu 116 de caluti consumabilele au fost schimbate in luna decembrie , provenienta germania a fost prima data inscrisa in RO in 2013 ,iar la momentul actual are aproape 193000 Km masina nu are probleme la caroserie (rugina si nici macar ascunsa ,doar micile zgarieturi de rigoare care se capata odata cu varsta)

Iar acuma vin cateva intrebari de lamurire si dupa cateva rugaminti pentru cei care cred ca ma pot ajuta:

-este normal ca motorul sa mai necesite cam dupa vreo 1-2 mii Km cam vreo 100ml de ulei

-aud un zgomot in parte din spate in momentul cand eliberez mai repede ambreiajul in viteza a 3-a si in momentul cand iau o curba mai in viteza (fostul proprietar a spus ca ar tyrebui schimbat un capat de bara)

-ma poate ajuta cineva in ceea ce priveste uleiurile necesare si rstul consumabilelor cam care ar fi necesare

va multumesc,

P.S. o sa revin cat mai curand si cu cateva poze dupa ce o scot un pic la joaca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Intr-un final

Cauta un manual de utilizare si acolo gasesti tipurile de ulei necesare.

Necesitatea completarii cu ulei poate avea mai multe cauze, inainte de toate verifica sa nu piarda pe undeva, iar daca tot o duci pt. asta la mecanic, sa verifice si zgomotul pe care il auzi in spate. E prea vaga explicatia ca sa ne dam seama din fata calculatorului. Cel mai bine vede un mecanic priceput.

Bafta si asteptam pozele!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Re: Intr-un final

Vesnica problema.. arcurile, cerceii , verifica... eu am schimbat radical.. A mea e 2007 am deja 15000 km, nu mananca ulei.. motor de 136.. doar ca.. automata... la 125000 se prezinta bine...:h5

ceva poze, sa ne delectam si noi ochiul? :-)

Editat de Cristian Irimescu
Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare