Catalin40A Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Cum indemanarea se formeaza prin antrenamentul, iata ca astazi am incercat un traseu prin Valea Doftanei. Am fost doua Pajero.....foarte motivate !! Alaturi de colegul IonutAlpin4x4 si cu sprijinul nemijlocit al colegilor boerumarius si ninja4x4, navigatori si buni cunoscatori ai imprejurimilor, am reusit sa parcurgem traseul mai sus amintit cu peripetiile de rigoare. Colegul Florin (ninja4x4) a trecut de pe postul de navigator pe cel de pilot, avand ceva mai multa experienta decat mine si manevrand cei 210 CP mai abil si eficient decat mine. Traseul a fost foarte greu, noroiul omniprezent a facut sa punem troliul de cateva ori. Voi pune cateva poze iar filmulete in curand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 15, 2015 Autor Partajează Postat Martie 15, 2015 (editat) Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Incerc sa urc niste filmulete dar nu prea imi iese...... Editat Martie 15, 2015 de Catalin40A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Sa va fie de bine! Catalin ce anvelope ai pe Mitshu? Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 15, 2015 Partajează Postat Martie 15, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Prima fotografie, cu buturuga .... epica. Am simtit-o si eu pe pielea mea....oribila senzatie. Sa va fie de bine. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Sa va fie de bine! Catalin ce anvelope ai pe Mitshu? INSA TURBO Special Trak 31/10,5/15 Si ma gandesc la un update la 33-uri !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Prima fotografie, cu buturuga .... epica. Am simtit-o si eu pe pielea mea....oribila senzatie. Sa va fie de bine. Suspendarea lui Ionut pe buturuga a fost crunta !!! A muncit el app. 1 ora sa salte masina, timp in care eu incercam s-o intorc sa il scot pe el de acolo !! Doua ore n-am chinuit sa iesim, dupa care am intrat in traseu undeva mai jos si am reusit sa-l parcurgem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Suspendarea lui Ionut pe buturuga a fost crunta !!! A muncit el app. 1 ora sa salte masina, timp in care eu incercam s-o intorc sa il scot pe el de acolo !! Doua ore n-am chinuit sa iesim, dupa care am intrat in traseu undeva mai jos si am reusit sa-l parcurgem. Eu am ramas cu grupul spate pe buturuga, dupa ce buturuga si-a facut de cap cu evacuarea. Cumva (nu ma intreba cum) am reusit si am coborat in vale de pe buturuga, abia atunci L200 a putut sa ma traga de acolo. Pana atunci...nici o sansa. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 (editat) Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Iata parte din stradania de a-l scoate pe Ionut kko....... Editat Martie 16, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua A fost o iesire cu mult noroi in special ultima parte coborarea din Barbes spre Pietriceaua, pacat ca aici nu s-a filmat, nu s-au facut nici poze. S-au descurcat bine ambele Mitsubishi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Am si eu cateva poze, poate duminica o sa fac mai multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Astazi am fost tot in zona Paltinoasa, am urcat putin spre Secara iar spre final ne-am invartit pe mai multe drumuri de Taf din zona. De aceasta data cele doua Mitsubishi au avut in companie un Samurai. P.S. S-a gasit clestele lui Ion ramas de saptamana trecuta langa buturuga buclucasa care-i poarta numele. Zilele urmatoare o sa pun un filmulet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Continuare a iesirii de saptamana trecuta, de data asta am reusit sa nu folosim troliul aproape deloc ! In componenta echipei a intrat si samuraiul lui Marius care, se vede treaba era in "probe" dupa temeinice modificari aduce de colegul Florin. Dupa cum se vede si din poze, samuriciului ii place tare la noroi, motiv pentru care s-a balacit profund in mal. Pentru ca pamantul s-a mai zvantat prin unele locuri, am reusit sa atacam ceva mai multe carari. Insa zapada ne-a pus stop la un moment dat si a trebuit sa ne intoarcem. Promitem s-o mai comitem si pe viitor.....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 (editat) Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Primul filmulet : Editat Martie 22, 2015 de boerumarius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Iesire 15.03.2015 Paltinosu - Crucea Bertii - Pietriceaua Inca un filmulet : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate