tudoran Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Caut sa cumpar un Patrol si incerc sa ma orientez la un 3.3, din care am mai avut si am fost foarte multumit. Intamplarea mi-a scos in cale un 4.2, care e ceva mai scump si sunt in dubiu. Imi place mai mult forma patratoasa a 3.3-ului si am fost foarte multumit de cel pe care l-am avut, insa am tot citit despre 4.2 si vad ca multa lume il lauda. Pe de alta parte, din ce am mai scormonit pe net, ar fi la fel cu 2.8-ul turbo, la cai putere si cuplu. Sunt pe aici oameni care au avut ambele modele? 3.3 turbo si 4.2 ? O parere reala si sincera? Merita aproape o mie de euro in plus un 4.2 decat un 3.3 turbo? Multumesc! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Motor 4.2 vesrus motor 3.3 Sunt posesor de 4.2 de care sunt multumit pentru ca este un motor de tractor,simlu,rezistent,trage ca un taur in calduri dar ca nu il poti duce in ture prea sus,adik pe la 2500 nu prea mai storci mult de la el.Cel de 3,3 este cam la fel cu cel de 4.2(chiuloasa fonta,distributie pinioane)doar ca are turbina si cred ca se urca in turatii mai mult.Cred ca poti sa-l iei pe cel de 3,3 si de diferenta de bani cumperi un blocant fata si atunci ai facut o treaba buna,asta legat de motor.Daca comparam masinile pe care vin cele doua motoare(banuesc ca este vb de un k si un y60)clar as alege y60 pentru este pe elicoidale,are blocant spate si puntile sunt mai zdravene. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Motor 4.2 vesrus motor 3.3 Multumesc frumos pentru raspuns! Imi place K160. ca arata mai clasic, dar nu as zice nu nici la Y60. Nu am avut niciodata si as fi curios. Chiar face diferenta suspensia cu arcuri fata de cea cu foi? Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate