Caphonne Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 (edited) Re: inaltare samurai Oameni buni mai bine lasati masina asa cum este ca tot va puteti plimba pe ici pe colo decat sa apelati la tziganii, amortzoare sudate si alte improvizatii, merge Samuraiul si stock. Edited April 10, 2017 by Caphonne 1 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefani Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Re: inaltare samurai Decat sa dati cu parul mai bine ma lamureste cineva ce efecte negative pot avea aceste improvizatii..Sa stiu ce masuri iau. Deocamdata masinuta se comporta bine in teren... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Re: inaltare samurai Nu dam cu parul dar eu personal nu sunt de acord cu suduri facute dupa ureche.Ce s-a facut acolo se poate rupe oricand si se rupe pe banii tai.Ai pe forum destule informatii pentru o inaltare decenta, sincer nici cercelul nu pare ok sta la 90 de grade si nu lucreaza. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Re: inaltare samurai toate modificarile astea te pot lasa balta in padure....unde nu e deloc placut.....am avut doua Samuraie si stiu ce spun... mergi cu masina stoc...fara modificari...iar cand te apuci de ele...fa treaba ca la carte...kit de inaltare adevarat de la Ironman sau OME....umbla la reductor daca vrei gume mai mari.... nu da nimeni cu parul...dar Samuraiul nu merita asemenea chestii facute pe genuncj....fara suparare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand18us Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Re: inaltare samurai Cireasa de pe tort sunt semnalizarile care se prind prin spatele barii....sa fie protejate..sa nu le spargi... Schimba mesterul ca nu e bine... Pajero Sport 2004 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady sj80 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 salut ce arcuri si telescoape asi putea sa pun pe sj80 ... mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTra Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Jimmy. + câțiva cm. Găsești kit. Ai nevoie și de brate, bare pahare,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts