Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 La sfarsit de saptamana am participat la o intalnire prietaneasca la Sarata Monteoru . Cum nimeni nu a postat aici nimic am hotarat sa o fac eu,consider ca este un eveniment 4x4 si trebuie aratat. S-au adunat in jur de 50 de masini doritori de plimbare voie buna si offroad de tot felul. Vremea a tinut cu noi dupa ce vineri a plouat cam toata ziua , sambata si duminica am avut o vreme superba cu mult soare ,am fost cazati la Cazino Monteoru unde a fost foarte bine din punct de vedere calitate pret. Am vizitat Tabara de Sculptura si la restul obiectivelor propuse nu am mai ajuns [Vulcanii Noroiosi ,releul de la Istrita etc.] sambata am ajuns in jur de ora 23 la Cazino ne reusind sa ajungem la releu,mult noroi pe urcare si masini multe,am stat numai intr-un loc o ora si jumatate . Duminica am avut un trial pe doua clase inceparori si avansati cu premii bio si cupe de Martisor. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Alte poze Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 poze Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Poze Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 incerc sa mai pun si altele Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Si inca un rand Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Si inca Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Mai pun Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Inca cateva Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 A fost intr-un mare fel :) mai ales traseul de noapte :D La un moment dat fiind copilot intr-un samurai ma batea un gand sa pun si eu mana pe unul... dupa care am inchis usa si mi-a trecut, descoperind lipsa de spatiu :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Cum nimeni nu a postat aici ... Cine a organizat intalnirea si unde a fost anuntata ? Eu am ajuns Duminica dupa-masa la cabana Paducel, dar a fost prea tarziu. 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Gigel ceva filmulete nu ai facut sa vedem masinile in actiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 24, 2015 Autor Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Am facut si ceva filmulete : Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Martisoare de noroi ! Monteoru 2015 Cine a organizat intalnirea si unde a fost anuntata ? Eu am ajuns Duminica dupa-masa la cabana Paducel, dar a fost prea tarziu. Pe celalalt forum,cel de vitare Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate