Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Conversie motor la Navara D22

ovidiua-car
 Share

Recommended Posts

IMAG0504.thumb.jpg.01c9184f0e2010ab67825ad5dd4dfec2.jpgIMAG0505.thumb.jpg.717beac0b4246e9a082ee1f5419088fd.jpgIMAG0512.thumb.jpg.aa4239e997fc8119a4f8c63a863e0b44.jpg

Pentru ca foarte multi posesori de Navara D22 au intampinat probleme la motor,am trecut la conversia de motor....de la Terrano II in D22. Motorul de Terrano etse foarte fiabil,ca si putere este aproape identic cu cel de Navara(D22-133Cp,iar R20 130 CP). Totul functioneaza perfect!!!!!! Am facut minim 10 conversi.......si toata lumea multumita.Costurile sunt oarecum identice cu achizitia unui motor sh de D22.....care tot se va strica.....

• Like 2

Re: Conversie motor la Navara D22

2.7TD 100 CP, 2.7TDi 125 CP, 3.0TDi 154 CP nici o varianta de Terrano nu are 130 CP

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Cu placere,

Calm colegul calm, nu are nimeni nici o problema cu tine sau cel putin eu nu am, e un forum public unde ai afirmat ca motorul de R20 are 130 CP, iar eu ca un posesor de Terrano ti-am scris ca gresesti si atat, nu aveam de ca sa-ti scriu pe privat. Dar daca insisti ca vorbesti documentat si in cunostiinta de cauza poate eu gresesc si te rog sa ma lumineazi si pe mine cu motorul de serie de R20 care are 130 CP

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Sunt calm....dar prin faptul ca deti un R20 ,NU înseamnă ca deti adevarul absolut. Oi fi eu novice in materie de Nissan,poate mai greșesc.....dar ......ma voi strădui sa învăț si sa nu mai greșesc.

deci pana la urma are 130 de cai motorul de terano sau nu?

ca eu am patrol si eu am 6 cilindri si 116CP si daca e asa parca as pune 4 cu 15 cai mai mult :)

nu mai spun ca ar fi si mai usor:) ??? deci cat are pana la urma?

mentionez ca nu ma intereseaza polemica e doar o intrebare simpla.

Ca sa nu mai batem campii....Daca cauti il gasesti cam pe la final.....si daca NU sti te lamuresc eu....Sunt dou tipuri de pompe pe R20...BOSCH si ZEXEL....si de aici diferenta de putere. Nu intru si NU doresc sa intru in polemica cu nimeni.....Spor!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_TD_engine#TD272T4

Pentru ca ne-am indepartat de la subiectul topicului pun si eu o intrebare,

Ce modificari se fac pt a introduce motorul de Terrano?

Banuiesc ca are alte prinderi de sasiu, conducte si alte chestii diferite de motorul original RD22?

Multumesc

"Good goods are never cheap / Cheap goods are never good"

f buna treaba , motorul de 2,7 e f bun si rezistent. Distributia pe pinioane nu iti da batai de cap :h5

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

• 7 months later...

Exista vreo metoda de a pastra motorul original dar de a schimba cutia pt a face motorul sa nu mai aiba curse asa de scurte intre viteze? Nu imi place la modelul de navara pe care il am faptul ca in a 5 la 100km/h motorul este destul de turat. E vorba de modelul 2000 cu motorul japonez in mintile lui.

audi a4b8

• 1 year later...

motorul de navara este de provenienta peugeout? 2.5 diesel. nu/da/din ce an s au montat daca sunt?

ma refer la D22 si D23.

nu am gasit nimic concret pe net.

In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD

In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock

motorul de navara este de provenienta peugeout? 2.5 diesel. nu/da/din ce an s au montat daca sunt?

ma refer la D22 si D23.

nu am gasit nimic concret pe net.

Salut,

Lista cu modelele de motoare pe D22 o gasesti aici

https://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_YD_engine

Eu nu am auzit sa fi fost facute in colaborare cu Peugeot..

Stima,

• Like 1
"Good goods are never cheap / Cheap goods are never good"

• 2 weeks later...

Ce rost are sa pui in motor cu injectie indirecta pe navara d22? o fi el fiabil dar deja ii invechit si are si consum banuiesc mult mai mare.imi poate spune si mie careva ce consum are navara d22 cu motorul de 103 cai? sunt in dubii sau nu sa ma risc cu un navara d22 cu yd25.

Eu nu am avut probleme. Si asta consuma mai mult daca trece de 100 km/h, dar am avut consum si de 6 la suta, drum bucuresti-kavala. Daca sunt intretinute cum trebuie nu cred ca fac probleme.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use