liviuoff Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 bravo domnilor organizototi ! deci se poate ! astept cu mare interes etapa urmatoare ! KAMIKAZE Off Road Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Startul oficial din ziua 2 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Da. Asa este. Deci fara taxa, si au fost si premii. Consistente. Oare cum au facut? Bre nea Sorine, uite asa au facut: pe langa doamnele si "doamnele" care participa la organizare si in concursuri...(in general in "fitza" asta de "sport")...mai sunt si domni...carora le multumim si pe aceasta cale.."When love and skill work together, expect a masterpiece" (john ruskin). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 A fost un weekend prelungit, in care ne-am facut prieteni noi si am revazut prieteni vechi :wink: In prima zi am parcurs si eu traseul de SOFT cu Y60-ul lung de strada (pe AT-uri) fara probleme, in a doua zi din pacate timpul nu mi-a mai permis asta :(. Pentru mine a fost o experienta placuta din care am mai invatat cate ceva si in urma careia vom putea optimiza procesul de inscriere pentru a il face mai "fluid" (multumesc concurentilor pentru rabdarea avuta la inscriere, promitem ca pe viitor lucrurile vor merge si mai repede). Felicitari castigatorilor, lupta fiind destul de stransa. Daca la HARD Miron a demonstrat ca se poate lua locul 1 cu o masina terminata in saptamana concursului, la SOFT colegii de la Cluj au aratat ca experienta isi spune cuvantul, plecand acasa cu primele locuri. Felicitari organizatorilor Mihai Pascu, Sorin Schneider, Adi Campean (domn' primar), Razvanuta, elevilor de la liceul din comuna Runcu(arbitrii nostrii din teren care dupa o discutie de 2 ore s-au descurcat admirabil), baietilor de la Salvamont Runcu, clubului X3M Valcea (sper sa nu fi omis pe cineva), sponsorilor, lui nea Vasile pentru comunicatii si nu in ultimul rand echipei 100tracks (Profa, Anca, Alina,Rasty, Liviu, Victor, subsemnatul) - impreuna eu zic ca am demonstrat ca se poate si asa! p.s. Gluma concursului am auzito` de la un concurent: "Noi cred ca am avut track-ul gresit ca uneori nu batea prin padure" :wink: GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 ...si tot pentru Sorin...ca sincer n am apucat...felicitari pentru felul in care ti ai dezvirginat masina...ferm si totusi cu blandete...ce i drept...eu am tinut o... Edited April 27, 2015 by Radu Chelaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
schneider Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Sper sa fi ajuns cu totii acasa cu bine. Va multumesc tuturor pentru participare. Va rog sa ne iertati posibilele greseli(pe care ni le asumam) dar a fost primul nostru eveniment organizat. Recunosc,am avut o mare sansa : ajutorul neconditionat al echipei 100 Tracks( BRAVO RASTY!!!,BRAVO LIVIU IERNEAN!!!) ,si tot neconditionat al minunatei echipe de arbitri(cred eu,fruntea arbitrajului romanesc 4X4:PROFA,IWA,ALINA,ANCA),al lui nea'Vasile. De asemenea, nu cred ca puteam realiza acest eveniment fara EXTRAORDINARUL PRIMAR AL COMUNEI RUNCU,ADI CIMPEANU, al lui MIHAI PASCU,RAZVANUTA,BEBITA(sufletul traseelor) si toti baietii din zona,care au petrecut mult timp si au cheltuit banii proprii. NICU LERIU......MULTUMIM !!! PENSIUNILE.....MULTUMIM !!! ANTRACT....MULTUMIM !!! :cl....:tk P.S.......uitasem de mine:ha::ha::ha: Edited April 27, 2015 by schneider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Cupa X3M - Runcu - 100Tracks a fost un eveniment extrem de reusit, foarte bine organizat, o logistica foarte buna, un sprijin de la autoritati cum nu am mai vazut nicaieri. Organizatorii MIhai Pascu si Sorin Schneider, impreuna cu echipa lor foarte numeroasa de altfel, au facut o treaba extraordinara si pentru asta ii felicitam. Primarul comunei Runcu dl Adi Campeanu, a ajutat la organizare cu toate mijloacele posibile. Un primar gospodar si dedicat, lucru care s-a vazut clar si dupa cum arata comuna. De asemenea locatiile alese pentru cazare sunt foarte bune, curate, mancare excelenta. Persoal recomand si altora pensiunea unde am fost cazati noi respectv Pensiunea Any. Zona Runcu este o zona care merita vizitata, cu peisaje spectaculoase. Au fost aliniate la start 40 de echipaje, 27 la clasa Soft si 40 la clasa Hard. Operatiunile de inscriere si verificare tehnica a masinilor s-au desfasurat foarte bine si repede. Dimineata am primit track-urile, toata lumea si le-a instalat in aparatele de navigatie. Traseele foarte ok, tehnice. Impreuna cu Radu @dmx, am participat la clasa Soft cu un Nissan Patrol Y60, 2.8 TD, SWB, cu OME, troliu si anvelope Silverstone de 35" [ATTACH=CONFIG]242972[/ATTACH] Desi au fost si zone mai dificile, totul a decurs super ok. Asa si datorita vremii foarte bune. Daca ar fi plouat, lucrurile s-ar fi schimbat foarte mult. Dupa indelungi peripetii, majoritatea de ordin tehnic (fiert motor la Patrol, cazut copac pe masina, neatentie la track etc :grin:) am terminat cu bine traseele in prima zi pe pozitia 11 iar in a doua zi pe 16. Traseele ne-au placut foarte mult. Ne-am simtit bine, ne-am distrat, am muncit. Atomosfera super ok intra concurenti, bun simt, respect, ajutorare. In prima zi s-a distrus o cruce cardanica. Mutumim pe acesta cale lui Dan Popescu din Tg Jiu pentru cardanul pe care mi la-a oferit ca sa putem sa ne dam si in a doua zi. :rsp Dupa a doua zi de traseu a urmat trilalul. Zona de trial aleasa excelent inclusiv cu acces facil pentru public si comercianti. O desfasurare de forte foarte mare, standuri cu racoritoare si mancare etc... Spectatori multi datorita promovarii excelente. Inclusiv in orasul Tg Jiu, la benzinarii erau afise cu evenimentul iar in intersectiile giratorii, bannere. Traseul de trial punea in valoare tehnica concurentilor si limitele masinii. Domnul Regep a fost desemnat speaker si a prezentat la microfon tot trialul. La sfarsit, cateva domnisoare au fost luate in masinile de la clasa Hard pentru drive test. Ai venit inapoi gata umezite. :grin: Domnul Liviu Iernean, desi e carut tot, inca mai poate. :grin: Seara am luat cina si a inceput festivitatea de premiere. Dupa asta a inceput nebunia. Trupa Antract a dat un show de zile mari. Distractie maxima, dans pe mese, atmosfera incendiara. Atmosfera generala a fost una de distractie, pietenie, fair play, fara certuri, contestatii sau alte probleme. Organizatorii acestui eveniment au facut eforturi imense si au ridicat stacheta organizrii unei competitii lucru extraordinar mai ales tinand cont ca sunt la rima lor organizare de acest fel. Au fost sustinuti excelent de echipa 100Tracks. Felicitari si multumiri tuturor organizatorilor, concurentilor, sponsorilor si partenerilor acestu concurs deosebit. Pentru mine si Radu (@dmx) este evident ca vom ajunge din nou aici cand baietii vor organiza urmatoarea competitie. Edited April 27, 2015 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Cateva poze: (multe de de la PGDphotographer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 A fost un weekend prelungit, in care ne-am facut prieteni noi si am revazut prieteni vechi :wink: Felicitari castigatorilor, lupta fiind destul de stransa. Daca la HARD Miron a demonstrat ca se poate lua locul 1 cu o masina terminata in saptamana concursului, la SOFT colegii de la Cluj au aratat ca experienta isi spune cuvantul, plecand acasa cu primele locuri. p.s. Gluma concursului am auzito` de la un concurent: "Noi cred ca am avut track-ul gresit ca uneori nu batea prin padure" :wink: Breeee! Inca nu este terminata!! Eram in probe! Ai vazut filmarea lui GPS CU! La ps> Si ce?? nu era asa?? daca ne-ati dat trackuri gresite.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 La ps> Si ce?? nu era asa?? daca ne-ati dat trackuri gresite.... de aceea am mers si noi cat de cat pe traseul corect...pentru ca am gresit trackul...care gresit fiind...ne a dat bine (a puscat)...ca altfel...eram (oricum suntem) de ras... ...chiar e plictiseala la astia la 100tracks...nu tu o contestatie...nu tu o reclamatie...nu tu o contra cu Profa...o tii intr un cascat dupa cursa... chiar l am vazut si pe Iuda curiosu' acolo...ce se mai dadea niznai si se mai gudura "ca cateii" aia de furau slanina de pe mese...iar nea Regep...ca un domn...chiar i a intins un dumicat din propria i mancare...oricum n a invatat nimic...musca in continuare arrière-uri de organizatori...nici GPScu nu l a putut goni cand i a zis mars...deh...prost dresat catelu'...maidanez...ce vrei? de unde pedigree?...javra tot javra...mi a parut si usor turbat...de pizma...bãlea dupa atmosfera de la petrecere...scheuna cocotat pe bancute de parca era in duba de hingheri...orice asemanare cu persoane este pur intamplatoare...e vorba exclusiv de javre.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Asta ar trebui sa fie imnul evenimentului: :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Vreau sa multumesc si eu tuturor persoanelor implicate in acest eveniment pentru frumoasele zile petrecute la Runcu.Toate au fost la superlativ! A fost plin cu de toate, de la adrenalina si aventura la peisaje, oameni calzi, atmosfera perfecta si distractie cat cuprinde. Am facut un total de 1450 km dus intors+traseu avand doar peripetii care au adaugat inca un plus valoare weekend-ului prelungit, de la scurtatura facuta la drumul inspre Runcu, in care ne tot intrebam cu @Max de ce suntem doar noi pe drum, ca sa ajungem la un pod rupt peste un rau, pana la copacul rupt care mi-a ajuns pe capota in concurs. Toate cele bune, in mod sigur ne vom revedea! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Ba a fost ma Radule , un mare off roader Flash , ne-a bagat in sedinta pe toti , a venit la noi in casa si a vrut sa faca ordine !!:ha: Saracu , la sfarsit ii dadea dreptare lui Floyota , a inceput sa inteleaga , cred eu ca a plecat cu lectia invatata si nu mai latra asa prost!:uameni Edited April 27, 2015 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Si noi ne-am simtit minunat la Runcu oameni de exeptie,eveniment organizat foarte bine,trasee super mai ales ziua 2,ce-i drept cam scurte, nu am avut timp sa ne incalzim,mancare buna ,cazare la fel. Felicitari organizatotilor indiferent care au fost ,o sa revenim cu placere. Referitor la modul de navigare interesant pe track. Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Chelaru Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Referitor la modul de navigare interesant pe track. normal ca i interesant nea Gigi...ca de aia vor sa l furaceasca pardon foloseasca si "(ceil)altii"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Mulțumim Mihai Pascu, Sorin Schneider. Vă rugăm să vă faceți un obicei în a organiza competiții.... Au fost câteva zile memorabile pentru noi și ne-am simțit minunat. Ne-au plăcut traseele, oamenii, organizarea, mâncarea, zona, pensiunea, socializarea, absolut tot... Ziua 1: Noi după ce am pierdut o roată (piulițe la prezoane neverificate), ne-au clănțănit dinții datorită lipsei presiunii în amortizoare, 1 etrier căzut din suporți și 2 furtune de benzină crăpate am ajuns la bază cu zâmbetul larg instalat pentru că traseul din prima zi a fost frumos și bine gândit pentru o cupă. Ziua 2: Am mai pierdut un etrier, ne-am răstunat oleacă (îmi place să cred că tot din cauza lipsei azotului din amortizoare), ne-am troliat cu o plasmă de 15 m și tot nu ne-a dispărut dorința de a ne simți bine. A contribuit și faptul că o parte din traseu a fost și mai bine ales și mai pe placul nostru (câeva secțiuni mai tehnice, mai ”hard” ca în prima zi). Fiind prima competiție la care participăm în formatul 100Tracks și cu navigația pe track am rămas plăcut surprinși de ușurința cu care te poți concentra pe lucrurile frumoase dintr-o competiție offroad. A dispărut frustrarea și a pilotului și a copilotului când începi să ”bănănăi” aiurea pe traseu și a fost înlocuită de un sentiment plăcut rezultat din lucrul în echipă în încercarea de a urmări track-ul, de a te concentra pe condus, pe siguranță, pe viteză etc.....Pe scurt ne place. Am avut senzația că suntem de fapt la o cupă automobilistică și nu la un concurs de ”orientare forestieră”. Noi, cel puțin, comparativ cu sistemul de navigație pe roadbook am avut timp să apreciem ”traseul offroad” în detrimentul ”orientării forestiere”. Se cade încă un mulțumesc echipei 100Tracks, Mihai Pascu, Sorin Schneider, X3M Vălcea și tuturor celor care au muncit pentru ca noi să ne simțim bine! Bravo! From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Mulțumim Mihai Pascu, Sorin Schneider. Vă rugăm să vă faceți un obicei în a organiza competiții.... Au fost câteva zile memorabile pentru noi și ne-am simțit minunat. Ne-au plăcut traseele, oamenii, organizarea, mâncarea, zona, pensiunea, socializarea, absolut tot... Ziua 1: Noi după ce am pierdut o roată (piulițe la prezoane neverificate), ne-au clănțănit dinții datorită lipsei presiunii în amortizoare, 1 etrier căzut din suporți și 2 furtune de benzină crăpate am ajuns la bază cu zâmbetul larg instalat pentru că traseul din prima zi a fost frumos și bine gândit pentru o cupă. Ziua 2: Am mai pierdut un etrier, ne-am răstunat oleacă (îmi place să cred că tot din cauza lipsei azotului din amortizoare), ne-am troliat cu o plasmă de 15 m și tot nu ne-a dispărut dorința de a ne simți bine. A contribuit și faptul că o parte din traseu a fost și mai bine ales și mai pe placul nostru (câeva secțiuni mai tehnice, mai ”hard” ca în prima zi). Fiind prima competiție la care participăm în formatul 100Tracks și cu navigația pe track am rămas plăcut surprinși de ușurința cu care te poți concentra pe lucrurile frumoase dintr-o competiție offroad. A dispărut frustrarea și a pilotului și a copilotului când începi să ”bănănăi” aiurea pe traseu și a fost înlocuită de un sentiment plăcut rezultat din lucrul în echipă în încercarea de a urmări track-ul, de a te concentra pe condus, pe siguranță, pe viteză etc.....Pe scurt ne place. Am avut senzația că suntem de fapt la o cupă automobilistică și nu la un concurs de ”orientare forestieră”. Noi, cel puțin, comparativ cu sistemul de navigație pe roadbook am avut timp să apreciem ”traseul offroad” în detrimentul ”orientării forestiere”. Se cade încă un mulțumesc echipei 100Tracks, Mihai Pascu, Sorin Schneider, X3M Vălcea și tuturor celor care au muncit pentru ca noi să ne simțim bine! Bravo! Mihail esti un domn, ai pierdut locul 3 la 1 minut distanta iar modestia de care dai dovada, esti un adevarat luptator!! Felicitari! Edited April 27, 2015 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mongli Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Am ras cu "lacrimi" :) :) :) https://www.youtube.com/watch?v=telNYgRku2E Ii gasiti pe toti si la urmatoarea etapa 100Tracks Va salut Rasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
schneider Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Rasty, cred ca-i oportuna parerea ta, obiectiva, despre evenimentul acesta,mai ales ca este al 2-lea eveniment 100 tracks.Zi-ne ceva despre organizare, logistica, participare, potentialul zonei... Lumea asteapta !!! Edited April 27, 2015 by schneider Link to comment Share on other sites More sharing options...
mongli Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Re: Cupa X3M RUNCU 23.04.-26.04.2015 Aportul meu si al echipei 100Tracks nu ar fi avut efect daca nu exista acea echipa MISTO de la Runcu (Gorj). Eu pot sa spun ca toata logistica si suportul care am deplasat-o pentru acesta cupa a functionat bine datorita echipei pe care am intalnit-o acolo. Felicitari pentru echipa locala de la RUNCU (Gorj). Pe mine m-ati impresionat cata chimie de buna calitate exista intre voi, cu bunele si relele voastre. Bilantul acestei competitii este cu + din toate punctele de vedere. - participare mare - taxe 0 - concurenti zambitori - petrecere cu ++++ (nici o contestatie, nici o discutie contradictorie) Fata de locatia Runcu (Gorj) - numai cuvinte de lauda ca relief si potenial de cazare. Am stat la o pensiune la care deja mi-am facut program sa revin la vara. Daca in continuare doriti ca Runcu (Gorj) sa fie etapa in 100Tracks, suportul nostru va fi la fel din punct de vedere logistic, material si knowhow. Acesta cupa desfasurata la Runcu (Gorj) imi aduce aminte din trecut de doar 2 cluburi care au mai ajuns la asa nivel de organizare si au fost invitate sa fie etape. Pe mine m-au mai impresionat discutiile cu concurentii, care au fost impresionati de aportul vostru ca organizatori cu micile atentii oferite, dar si de serviciile 100Tracks care le-au simplificat participarea la competitie. Am ramas impresionat de oamenii care au venit reticenti catre noul format de navigatie pe track GPS, dar dupa prima zi de concurs pe traseele de la Runcu (Gorj) au venit cu zambetul pe buze din traseu si cu perceptii total diferite. Bilantul lor a fost ca - nu s-au mai certat in masina (pilot - copilot) pe o greseala de roadbook, - ca au avut mai mult timp pentru atentia la traseul in sine, - ca nu au mai stat cu stresul ca se pot pierde pe traseu, - ca copilotul care a muncit la troliu nu este nevoit sa caute roadbook-ul in masina si sa fie si atent - si la multe altele. Pentru mine si 100tracks este o bucurie ca organizatori ca voi au inteles repede ca sistemul nou simplifica enorm de mult organizarea traseelor si indirect organizarea unei competitii, iar concurentii inteleg formatul nou si vad beneficiile aduse in acest sport. Ma simt onorat ca am fost invitat sa pot contribui la organizare Cupei X3M Runcu si ca pot in continuare sa contribui la dezvoltarea acestui sport frumos. Va salut cu respect Rasty Rasty, cred ca-i oportuna parerea ta, obiectiva, despre evenimentul acesta,mai ales ca este al 2-lea eveniment 100 tracks.Zi-ne ceva despre organizare, logistica, participare, potentialul zonei... Lumea asteapta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts