cfantana Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Se rezolva Sese :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Programul intalnirii: Joi 9 octombrie -dupa ora 16 incep inscrierile,se face cazarea si se purcede la spritz. Vineri 10 octombrie 7-9 mic dejun la hotel 9:30 plecare in traseu,pe traseu o sa luam masa de la pranz la o cabana :grin: 20-22 cina la hotel 22>>> avem pregatit un spritz prelungit cu muzicieni :banana Sambata 11 octombrie 7-9 mic dejun la hotel 9:30 plecare la trialuri (se asigura apa si sandwishuri pe traseu si trialuri) 20-22 cina la hotel. 22>>>festivitatea de premiere urmata de chef si spritz :1 Duminica 12 octombrie 8-10 mic dejun hotel 10:30 trial de extrem in apropierea hotelului urmat de plecarea spre casa. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Lista participantilor inscrisi pana in prezent: MRJV-vitara Kermit-Samurai Farfarello-Samurai Adi Zuz-Vitara SamuRadu-Samurai Manuchaoo-Samurai Sorin-Samurai DreamCar-Samurai Yoda-Samurai Roberto-Samurai Alex22XXX-Samurai Niculescu-Samurai Crinu-Samurai Adi Buzarin-Samurai Mosu-Samurai Florin-Samurai Mircea-Samurai DanDoru-Jimny Grig-Jimny Cfantana-Samurai Afantana-Jimny Marian-Samurai Ionutz-Jimny +15 Samuraie ale baietilor de la Dracula Offroad Sighisoara :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest ah ce bine suna chef si sprit :x :bannana :ha: suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Tzupare, ai adunat aproape patruj' de veveritze la rontzait alune si la baut bere ... o sa va dea astia la National Geographic TV :ha: :ha: :ha: ... ... distractie placuta ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Merci Koala,o sa fie vre-o 50 pana la urma :grin: Distractia e garantata,noroiul e la greu :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest poate vin si ceva baieti cu moto :) suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest poate vin si ceva baieti cu moto :) Vin si din Sighisoara cu moto :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest desigur ca vin si eu, dar nu stiu acum cu ce masina si nici daca vin sigle sau nu. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Hai cu Samuraiul :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Tare as fi vrut sa fiu prezent ,mi se pare ceva extraordinar de bun , dar din pacate sunt in ture de noapte :sr si nu imi pot lua liber,poate altadata sper!!! oricum nu pot decat sa va felicit pentru o asemenea organizare :1 sunteti fantastici :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Multumim de aprecieri,poate o sa poti venii la urmatoarea :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Se mai adauga un Samurai pe lista,Dan din Cluj :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest daca reusesc sa i-mi termina masina , ma primit si pe mine . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest daca reusesc sa i-mi termina masina , ma primit si pe mine . Presedintele e invitat de onoare :grin: :h5 Da trebuie sa ne tii un discurs :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest AMR 13 la sighisoara groapa cu noroi e gata. si se pare ca si ploaia tzine cu noi :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest He he...de abia astept...nu mai am nici un chef de lucru. Legat de plata...nu apare nici un cont mai sus. Facem plata acolo pe loc ? Am pregatit deja o tuica buna. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Daca nu-mi ajunge Vitara pana atunci, dau si eu o fuga pe acolo cu motocicleta. Inca nu stiu cat pot sta, insa am sa ajung, oricum e aproape de mine. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LeonardSZK Postat Octombrie 1, 2008 Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Primiti si vizitatori, sambata, niste Suzuki mai putin off-road (SX4)? Suzuki SX4 1.6 4WD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest Primim si vizitatori :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest :p sanse 0 sa ajung, :sr lipsa ambreiaj :uameni si nemtii astia FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest se mai fac inscrieri,as vrea sa particip si eu! daca da atunci sa ma inscrieti pentru o persoana,am reusit sa imi iau liber si deci as vrea sa particip asa ca incepator. deci o persoana 9-12 octombrie sighisoara multumesc :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest se mai fac inscrieri,as vrea sa particip si eu! daca da atunci sa ma inscrieti pentru o persoana,am reusit sa imi iau liber si deci as vrea sa particip asa ca incepator. deci o persoana 9-12 octombrie sighisoara multumesc :happy Te asteptam la Sighisoara :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest :p sanse 0 sa ajung, :sr lipsa ambreiaj :uameni si nemtii astia Piuu ce rau imi pare ca nu ai primit ambreiajul :sr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator m_adolf2000 Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: 9-12 octombrie Suzuki Fest multumesc pentru confirmare,plata am inteles ca se va face pe loc sau gresesc? Apropo hotel Europa din cate stiu este inafara oasului sau nu stiu eu bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate