Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie

misujr

Postări Recomandate

Salutare,

Cine este interesat de o iesire la Cheia in weekend-ul 3-5 aprilie?

Nu stiu ce trasee se pot aborda dar cu siguranta gasim o provocare acolo !

:banana

Editat de misujr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie

Salut,

Si mie mi-ar placea o iesire, mai ales ca s-a mai incalzit afara si este o vreme numai buna. Mai multe detalii cred ca ar fi utile, spre exemplu perioada mai exact, pentru ca 3 zile, inclusiv vineri, sunt cam peste mana pentru majoritatea. Eu as merge la o excursie de-o zi prin zona, preferabil ceva traseu de creasta/platou. Nu prea imi plac noroaiele.

:jp1
Link spre comentariu

Salut,

Si mie mi-ar placea o iesire, mai ales ca s-a mai incalzit afara si este o vreme numai buna. Mai multe detalii cred ca ar fi utile, spre exemplu perioada mai exact, pentru ca 3 zile, inclusiv vineri, sunt cam peste mana pentru majoritatea. Eu as merge la o excursie de-o zi prin zona, preferabil ceva traseu de creasta/platou. Nu prea imi plac noroaiele.

Salut,

Propun atunci ziua de sambata 4 aprilie pentru iesire. Pentru traseu este greu de spus acum unde vom putea intra datorita faptului ca este cald afara de putin timp. Putem incerca sa urcam pe Zaganul sau sa urcam la muntele rosu sau sa mergem la cascada urlatoarea. Tu ce anvelope ai pe masina?

Link spre comentariu

Eu am BFG winter, de aia as merge pe uscat, sau pe zapada, nu prin noroaie.

Nu stiu cat de bine ai putea sa te descurci pe traseele mentionate de mine. Singura optiune pe care cred ca o putem aborda cu ce anvelope ai tu este traseul pana la cascada.

Link spre comentariu

mai se face ceva weekendul asta? Maine eventual?

Salut ,

Eu sunt la Cheia si voi pleca maine in jurul pranzului. Daca ajungi astazi sau maine dimineata, facem un traseu.

Editat de misujr
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare