misujr Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 (editat) Salutare, Cine este interesat de o iesire la Cheia in weekend-ul 3-5 aprilie? Nu stiu ce trasee se pot aborda dar cu siguranta gasim o provocare acolo ! :banana Editat Martie 30, 2015 de misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Salut, Si mie mi-ar placea o iesire, mai ales ca s-a mai incalzit afara si este o vreme numai buna. Mai multe detalii cred ca ar fi utile, spre exemplu perioada mai exact, pentru ca 3 zile, inclusiv vineri, sunt cam peste mana pentru majoritatea. Eu as merge la o excursie de-o zi prin zona, preferabil ceva traseu de creasta/platou. Nu prea imi plac noroaiele. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Salut, Si mie mi-ar placea o iesire, mai ales ca s-a mai incalzit afara si este o vreme numai buna. Mai multe detalii cred ca ar fi utile, spre exemplu perioada mai exact, pentru ca 3 zile, inclusiv vineri, sunt cam peste mana pentru majoritatea. Eu as merge la o excursie de-o zi prin zona, preferabil ceva traseu de creasta/platou. Nu prea imi plac noroaiele. Salut, Propun atunci ziua de sambata 4 aprilie pentru iesire. Pentru traseu este greu de spus acum unde vom putea intra datorita faptului ca este cald afara de putin timp. Putem incerca sa urcam pe Zaganul sau sa urcam la muntele rosu sau sa mergem la cascada urlatoarea. Tu ce anvelope ai pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Eu am BFG winter, de aia as merge pe uscat, sau pe zapada, nu prin noroaie. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Eu am BFG winter, de aia as merge pe uscat, sau pe zapada, nu prin noroaie. Nu stiu cat de bine ai putea sa te descurci pe traseele mentionate de mine. Singura optiune pe care cred ca o putem aborda cu ce anvelope ai tu este traseul pana la cascada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Am masina defecta dintr-o prostie :ang2 Pana la sfarsitul lui aprilie nu cred ca e gata ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n.vasiliu Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie mai se face ceva weekendul asta? Maine eventual? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 (editat) Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie mai se face ceva weekendul asta? Maine eventual? Salut , Eu sunt la Cheia si voi pleca maine in jurul pranzului. Daca ajungi astazi sau maine dimineata, facem un traseu. Editat Aprilie 4, 2015 de misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 14, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Cheia weekend-ul acesta ? Cineva interesat de o iesire la Cheia in acest weekend ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Eu :banana , dar n-am cu ce :cr1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jnep Postat Aprilie 14, 2015 Partajează Postat Aprilie 14, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie La plimbare soft vin si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n.vasiliu Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Si eu m-as baga. Avem vreun traseu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 16, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Salutare, Depinde ce masini aveti si ce aveti pe ele. In care zi va doriti sa veniti? Eu stau tot weekendul acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jnep Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie eu nu am nimic pe ia , daia am zis ceva usor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Aprilie 16, 2015 Partajează Postat Aprilie 16, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie eu nu am nimic pe ia , daia am zis ceva usor Daca e ceva duminica as veni si eu , sa scot praf de pe roti.... Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 17, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Salutare, Avem variante si pentru masini nepreparate. Daca veniti, lasati un mesaj privat si ne auzim pe telefoane apoi. BR, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie Mai este un topic deschis pentru acelasi lucru, cu ceva doritori: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89050-Plimbare-Secaria-Baiului :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n.vasiliu Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie OK. Am postat acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jnep Postat Aprilie 18, 2015 Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie o sa fie mult noroi banuiesc , merge careva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Aprilie 18, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2015 Re: Iesire soft la Cheia 3-5 aprilie o sa fie mult noroi banuiesc , merge careva? Salutare, Aici a plouat destul de tare. Vrei sa vi maine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate