atar Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited) Salutare, M-am pricopsit cu o belea pe cap. M-am ales cu un L200 din 2009, modelul pentru tarile arabe cu motor EURO 3. Problema este ca are motorul calat. S-a constatat ca din cauza unui injector defect, care s-a blocat, a mers anormal. Cel care a mers cu masina a tras de ea pana a ramas fara ulei. Mai intai a murit turbina, iar dupa inca cativa zeci de km cu fum in spate si fara putere, a calcat pedala mai tare sa ajunga acasa pana a topit pistonul. In concluzie, avem motor compromis, inclusiv chiulasa si arbore, un injector stricat si turbina. Pe scurt trebuie alt motor cu injectoare si turbina. Problema este ca asta e un motor EURO3 fara filtru de particule. Stie cineva daca pot pune un motor EURO4 fara probleme in locul celui EURO3? Eu nu am gasit decat motoare Euro4 pana acum. Stiti un astfel de motor undeva? Edited April 2, 2015 by atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 Re: Schimbare motor L200 2009 Din pacate nici pana azi nu am gasit un motor Euro 3 si nici nu am gasit un service care sa se bage la un transplant de Euro4 in locul Euro 3. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts