Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Valori normale citiri debitmetru

sierrafery

Postări Recomandate

Salut confrati cunoscatori de Patrol :) , m-am uitat prin sectiune dar recunosc lenea a invins si nu am gasit rapid vreo postare deci daca este va rog trimiteti-ma la link sau daca nu spuneti-mi daca stiti ce valori ar trebui sa citesc de la debitmetru(in volti) si MAP la un Patrol din 2003 motor 3L diesel(ma refer la relanti si vreo 4000 de ture)... vreau sa ajut un prieten ca am programul in tester dar nu stiu la ce valori sa ma astept, nu da eroare de debitmetru ca defect ca el merge dar omul suspecteaza ca poate ar da citiri eronate

totusi am o anumita dilema vizavi de program ca imi da in lista ceva de parca ar fi senzori de oxigen ceea ce nu stiam sa existe la diesel(dar cand e vorba de alte motorizari decat LR sunt cam varza)... s-au facut Y61 pt europa cu motoarele alea mari pe benzina?(stiu ca sunt benzinare cu motoare de 4.5 - 4,8L dar mirama-s sa fi fost pentru piata europeana atasez imaginea poate ma lamuriti sa nu ma chinui degeaba

Mercic

1683070302_TESTPATROL.thumb.jpg.1e9800d1938d568a0b99ec1e140a1097.jpg

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Valori normale citiri debitmetru

Obligado senor:tk

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare