Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y61-2004, automatik, cu bunatati

giorgel

Postări Recomandate

Re: Nissan Patrol Y61-2004, automatik, cu bunatati

Acum am vazut masina pt prima oara. Masinile, mai exact... dream portfolio, cum ar zice englezii.

Poza cu ele doua, in sir indian, este facuta asa, sa te enerveze. Unele lucruri arata pur si simplu frumos.

De abia astept sa vand GV-ul si ursul sa ma apuc de patrolit. Tot dupa un LWB in mintile lui ma uit si eu, sa scot famelia la iarba verde.

Daca stii un exemplar de prasila, mi-ar fi de ajutor un pont, ceva.

Numai bine si multa bafta

Looking for the best 4x4? Try a horse!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@ciprian_root: imi pare rau, dar nu stiu nimic de recomandat. Nici macar de nerecomandat.

Am cautat si eu multa vreme, dar in adancul inimii mele visam la masina asta.

Mi s-a implinit :wink:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Am mutat discutiile despre cutia automata aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?89983-Nissan-Patrol-Y61-automat-nu-sta-in-panta&p=1026309#post1026309

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Sa nu indrazneasca vreunul sa vina la mine sa ii schimb becul de faze al farului din stanga, ca il omor inainte sa deschida gura:ha::ha:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Sa nu indrazneasca vreunul sa vina la mine sa ii schimb becul de faze al farului din stanga, ca il omor inainte sa deschida gura:ha::ha:

...deci te-ai inhamat la treaba? Macar ai pus un bec de calitate? :dr2

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Eu am devenit expert Giorgele.... si la SF si la Patrol ... in 10 min la SF si 15 la Patrol schimb si pe stg si pe dreapta. La proiectoare e trist ...merg fara...

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Ovidiu, The Grey a primit un bec nou.

Si ia zi tu Ursache, cum iti incap tie carnaciorii intre carcasa filtrului de aer si far?

Eu am scos carcasa...

Link spre comentariu

Pai nu scrie Patrol pe bec:ha:

La cat costa un ras de H4 poa' sa arda unu' pe luna, doar schimbatul e mai anevoios, pe stanga.

S-a ars odata un bec la cotetzul colegei de camera, nu'sh ce xenon, 'ai de plua mea, cumparam fo' treij'de h4-uri:hl

Link spre comentariu

Ovidiu, The Grey a primit un bec nou.

Si ia zi tu Ursache, cum iti incap tie carnaciorii intre carcasa filtrului de aer si far?

Eu am scos carcasa...

Ma jignesti moncher .... eu am ditai thuringheri....dar am ajuns la concluzia ca mai simplu dau farul jos... dupa ce m-am chinuit de m-a luat dracu acum 2 ani la -15oC in diverse combinatii ... si pe negura ... cea mai simpla solutie o reprezinta datul jos al farului. Masca la mine se tine in 2 suruburi si 2 coliere, asa ca no sweat.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Becul de faze, irod.

Ursi, am studiat un pic si demontatul farului.

La aia mica stiu cum se da jos, The Grey are semnalul incorporat in far si n-am umblat niciodata. Am ales solutia demontarii carcasei filtrului de aer, care nu e vreo inginerie spatiala.

Dar carcasa e prinsa de caroserie cu trei suruburi lungi cu spume, care ies jos in fata rotii....ruginite un pic, dupa 13 ani, nu? Nu poti folosi o tubulara pt. ca se rotesc cu totul, am tinut cu un papagal bun de varful surubului si am dat cu cheia fixa cate 1/5 de tura:old pana am facut scurta la maini.

Link spre comentariu

La mine semnalizarea este "prinsa" de far printr-o tija lunga ... semnalizarea in partea de jos are o "ureche" prin care trece aceasta tija. Acolo e "tricky part".

Despre carcasa filtrului de aer si eu am dat-o jos o data, parca sa zic la montarea snorkelului ... da' nu mai retin exact. Si e trist acolo, adevarat....

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare