alin-jeep Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Lucrari care trebuie efectuate : -SASIU - demontat - sablat - reparat - zincat - tratat cu ceara in interior -CAROSERIA -reparat -vopsit total -schimbare culoare -vopsit hardtop -inlocuit fendere -MOTOR -demontat -inlocuire pompa ulei -inlocuire tacheti hidraulici - rectificare chiulasa -rectificare arbore -inlocuire cuzineti - SUSPENSIE -inlocuire suspensie (kit de 2.5 ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Sasiul la demontare Edited July 10, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Sasiul dupa sablare: Edited July 10, 2015 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Pregatire : Edited July 10, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Reparatii : Edited July 10, 2015 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj Momentan sasiul este dus la firma care-l zincheaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj Salut, de curiozitate, cat te costa zincarea? - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Motorul avea probleme cu presiunea de ulei care scadea la cald pana la 0 si incepea sa bata . Pentru ca clientul ne-a spus ca a fost inlocuita pompa de ulei si cuzinetii ,am trecut la demontarea motorului : Edited July 10, 2015 by Astral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj La demontarea baii de ulei am gasit sorbul in starea asta semn ca acolo nu s-a lucrat niciodata ,nicidecum nu s-a inlocuit pompa de ulei si cuzinetii (TZAPA) . Daca stiam de la inceput as fi facut o proba cu sorbul curat sa vad care este rezultatul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj Salut, de curiozitate, cat te costa zincarea? Inca nu stiu cat costa . O sa aflu cand il iau ( da' nu-i de speriat :grin: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj ai ceva de munca Aline :) dar daca e TJ de unde naiba e luat de este in starea asta jalnica ( a zacut pe fundul marii? ) ... mi-e nu mi-a fost dat inca sa vad un sasiu de TJ asa de ruginit ... am vazut doar cateva de YJ. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 10, 2015 Author Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj Masina a fost cumparata din Germania anul trecut si a aratat ,,foarte bine" pana a inceput sa cada vopseaua pusa de nemtul turc ,arab,roman ...ce-o fi fost :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Re: Reparatie Tj La demontarea baii de ulei am gasit sorbul in starea asta [ATTACH=CONFIG]245038[/ATTACH] semn ca acolo nu s-a lucrat niciodata ,nicidecum nu s-a inlocuit pompa de ulei si cuzinetii (TZAPA) . Daca stiam de la inceput as fi facut o proba cu sorbul curat sa vad care este rezultatul . Prima data cand m-a intrebat Norbi de presiunea de ulei, am spus cuzineti, si verificat sorb si senzor, plus ulei si filtru nou La care el a raspuns, "ah nu alea au fost schimbate, am dus la masina la ...... si a schimbat tot" Deci omul a dus masina la asa zis-ul "mecanic" care a luat banii de pe el si nu a schimbat nici macar o piesa. Sa vezi cand afla batranu sau :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 Re: Reparatie Tj ,,Batranu" a aflat si nu-i vine sa creada -are mare incredere in ,,meseriasul"respectiv desi eu i-am spus ca am ,,probe" care demonstreaza ipoteza mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Re: Reparatie Tj Poate s-a incercat spalarea motorului cu o solutie de spalare care se adauga un ulei . Face cam exact asta , misca toate depunerile de pe unde stateau ele bine-mersi . Nu mai trebuie sa zic ca asa arata un motor care a primit talpa multa dar schimb de ulei la an sau si mai putin ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 Re: Reparatie Tj Posibil .Clientul spunea ca dupa ce a venit de la meserias ,aproximativ doua saptamani masina a functionat corect asta inseamna ca a bagat ceva dracii in ulei care au crescut presiunea dar totodata au si spalat si au infundat sorbul aproape in totalitate rezultatul fiind scaderea presiunii aproape de 0 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
autoclinic Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Re: Reparatie Tj Daca bine tin minte ultima oara in masina a fost Motul 10w-40 6100 Synergie si filtru de ulei Mann-Filter. Si partea cu "meseriasu" e intr-adevar combinatia lui "batranu", adica a lui tata lu Norbi :ha: Eu sunt de parere ca cea mai mare greseala care o poate comite un "mecanic", e sa spuna la client ca a schimbat nu stiu ce piesa si defapt nu a schimbat nimic ! Na tot raul inspre bine, acum macar o sa aiba o masina pe cinste ! Spor sa ai :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarcostin Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Re: Reparatie Tj Astazi m-am apucat exact de aceiași Operațiune la exact aceiași Masina pentru un prieten. Asa ca te rog sa fii mai darnic cu detaliile si pozele. Vitara din 1997 cu motor 2.0 16v 132 cp LR discovery 2 dec 2004 automata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Rezultatul zincarii : sasiul a avut 150 kg iar dupa zincare are 160 Kg . Edited July 15, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Astazi m-am apucat exact de aceiași Operațiune la exact aceiași Masina pentru un prieten. Asa ca te rog sa fii mai darnic cu detaliile si pozele. La masina mea lucreaza Costin, sasiul meu nu e chiar asa dezastru, insa are si el ceva rugina. Asa ca am hotarat cu Costin sa il dezechipam, sablam, zincam, montam kitul de inaltare. Daca tot facem o treaba sa o facem ca lumea. @alin De asta te intrebam de pretul zincarii. Arata foarte misto rezultatul final. :wink: LE: nu ii dai gauri pe partea de jos a sasiului, ca sa se scurga apa care ajunge in interiorul sasiului? Edited July 16, 2015 by abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj a iesit fuper zincarea :) Nici nu ma asteptam ca si interiorul sa se zincheze destul de bine. Oricum o sa/aplicam si cateva straturi de vopsea neagra pentru ca nu arata bine asa zincat iar la interior o sa dam cu ceara pentru cavitati :h5 Edited July 16, 2015 by alin-jeep Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj La masina mea lucreaza Costin, sasiul meu nu e chiar asa dezastru, insa are si el ceva rugina. Asa ca am hotarat cu Costin sa il dezechipam, sablam, zincam, montam kitul de inaltare. Daca tot facem o treaba sa o facem ca lumea. @alin De asta te intrebam de pretul zincarii. Arata foarte misto rezultatul final. :wink: LE: nu ii dai gauri pe partea de jos a sasiului, ca sa se scurga apa care ajunge in interiorul sasiului? Ahaaaa .....ce mica e lumea .... :grin: spor la treaba ...si multa rabdare :h5 Edited July 16, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
abunea Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Ahaaaa .....ce mica e lumea .... :grin: spor la treaba ...si multa rabdare :h5 E mica mica, noi doi oricum ne cunoastem de la iesirile vitaristilor. Te-am si sunat acum vreo 2-3 luni sa iti cer sfatul pentru un alt Wrangler pe care il gasisem in Bucuresti :wink: Eu nu prea am rabdare, ca vreau sa ma dau, insa Costin e foarte pesimist cu durata, asa ca trebuie sa exersez rabdarea :ha: Si daca te impiedici si de niste Dana 44, ca tot am vazut ca esti colectionar de Jeep, care iti ocupa loc degeaba prin curte, da-mi un semn :grin: Edited July 17, 2015 by abunea - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted September 6, 2015 Author Share Posted September 6, 2015 Re: Reparatie Tj Continuare : reparatii motor : -rectificat arbore la biele la R1 -inlocuire cuzineti -inlocuire tacheti hidraulici -inlocuire garnitura chiulasa,baie si capac -inlocuire simerig arborefata si spate -inlocuire pompa de ulei -inlocuire filtru de ulei si ulei Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted September 6, 2015 Author Share Posted September 6, 2015 (edited) Re: Reparatie Tj Vopsire integrala cu schimbarea culorii : Edited September 6, 2015 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts