cos Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 95 mm ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Fii dragut si zi-mi si cum e cu furtunul, eventual te sun maine sa te uiti sub capota daca ai timp. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 ... pot fi eu oricat de maxim de dragut ... n-am in viitorul apropiat nici un 2.8 in apropiere , s-au umflat toate la motoare mari ... si le mine nu mai e ce-a fost ... ... si incerc disperat sa nu plec de la moara ca am mult de lucru ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 OK, merci si spor la treburi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 O noua intrebare pt chibiti, fulia arborelui cotit are un inel de cauciuc, nu mai stiu care este pozitia lui, intre fulia pt compresor AC si fulia mare sau intre fulia mare si baza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat August 28, 2016 Partajează Postat August 28, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Unde anume pe cutie se afla senzorul pentru lumina pentru mersul cu spatele ? Pe ce parte ? Nu imi functioneaza lumina de marche-arriere si as vrea sa incep diagnoza de undeva... (becul l-am verificat - e bun; curent in soclu nu vine) 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Pentru ca nu sunt inca foarte hotarat sa cumpar am sa intreb aici: cam cat ar costa elementele de caroserie marcate cu rosu si albastru din poza? Merci! http://thumbnails116.imagebam.com/50314/cdc0b8503135960.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 "Silvrache" cu putina intarziere ai raspunsul in poza: http://thumbnails115.imagebam.com/50335/8b8ebd503342858.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvrache Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Multumesc pentru raspuns. Am bagat nasul sub masina, am gasit un fir intrerupt - smuls din senzor. Ar trebui sa dau jos senzorul, ceea ce presupune un pic de chinuiala... pozitie incomoda si nici nu stiu ce marime are hexagonul... 1975 Dacia 1300 1.3 8v / 1988 BMW E30 2.5 12v / 1988 Nissan Patrol Y60 LWB 2.8 12v / 1989 Suzuki Samurai SJ500 1.3 8v / 2001 Smart ForTwo W450 0.6 TURBO 6v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 repatitor y60.doc L-am apucat pe "bau bau" de coada! tocmai ma gandeam ca repartitorul meu este numai bun de dat la fier vechi. Am constatat ca nu e mare lucru de capul lui, cred, pentru ca pana la proba efectiva cred ca vor mai trece 2-3 saptamani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Re: Cateva intrebari de Y60 Pentru ca nu sunt inca foarte hotarat sa cumpar am sa intreb aici: cam cat ar costa elementele de caroserie marcate cu rosu si albastru din poza? Merci! http://thumbnails116.imagebam.com/50314/cdc0b8503135960.jpg Ai aflat/gasit piesele astea (nu din alea suflate in aur la 400 lei bucata)? Daca da la ce pret si unde. Multam Editat Septembrie 14, 2016 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Ai aflat/gasit piesele astea (nu din alea suflate in aur la 400 lei bucata)? Daca da la ce pret si unde. Multam Intr-adevar,400 de lei costa elementul de aripa spate.Din cate stiu eu,vine intr-o bucata,nu separat asa cum le-ai marcat tu,Cel putin asa e la SWB. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Asa ceva am gasit la unix la 888,35 lei.Dar nu e pe stoc. Dar la mine am procedat cu flexu' si sudura,apoi sablare si vopsire.In poza de mai jos apare numai inceputul operatiei, la aripa spate sint doua straturi de tabla,asta la cele care o mai au. E mai complicat putin decit pe fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Ce scaune ati pus pe la acareturile voastre? ma intereseaza pe fata cam ce s-ar potrivi eventual ceva care sa aiba cotiera, poate si incalzire... Desigur pretul este si el un criteriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 In principiu poti pune orice scaun in masina daca il montezi pe suportii de scaune originale pe Patrol si iti intra fizic in masina. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Intr-adevar,400 de lei costa elementul de aripa spate.Din cate stiu eu,vine intr-o bucata,nu separat asa cum le-ai marcat tu,Cel putin asa e la SWB. Eu nu am gasit nicaieri elemente de reparatie pentru aripile spate. Doar in oferte dar nimic livrabil. Asa ca am fost nevoie sa le reconstruiesc eu. Nu e deloc usor dar cu multa munca si rabdare am reusit. Aripa aceasta a fost putreda cam ca si cea din poza de mai sus. Inclusiv semiaripa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Yonutz, sunt convins ca orice scaun poate fi adaptat atat timp cat incape in caroserie. Ma intereseaza insa un punct de plecare pt ca nu stiu pe la ce modele de masini as putea gasi niste scaune cu cotiera prinsa de scaun. Max, deja am luat tabla, astept sa se ridice vremea si le fac. Am partea din spate, marcata cu albastru in poza, si am astfel un mic inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Vorbeste cu dsabau, stiu ca el a pus ceva scaune de audi dar nu stiu sa iti spun exact cve model. Parca sunt modelul cu incalzire, dar si aia nu cred ca a cuplat-o intre timp. Spor Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
impero Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Cand gasesti ceva variante de scaune care potrivesc sa postezi eventual si poze cu ele montate. Multumesc mult :fh Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! :bc RESCUE4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Vorbeste cu dsabau, stiu ca el a pus ceva scaune de audi dar nu stiu sa iti spun exact cve model. Parca sunt modelul cu incalzire, dar si aia nu cred ca a cuplat-o intre timp. Spor De Audi s4 are el,cele cu prelungire pentru picioare. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Eu nu am gasit nicaieri elemente de reparatie pentru aripile spate. Doar in oferte dar nimic livrabil. [ATTACH=CONFIG]269653[/ATTACH] Am gasit eu (si cumparat) in Oradea.Producator KLOKKERHOLM.Exagerat de scumpe,in opinia mea. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Luand in considerare ca le poti ciocani din tabla , sunt si mai scumpe ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Luand in considerare ca le poti ciocani din tabla , sunt si mai scumpe ... Aripa fata 450 ron (fara gaura pt semnalizatorul lateral),spate 400 ron. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: Cateva intrebari de Y60 Pai asa ... ambele aripi spate 800 lei ... ca sigur trebuiesc pe ambele parti . Daca le faci din segmente , adica sa le ciocanesti cu mana personala si cu ciocanul propriu , estimez un cost de maxim 100 lei cu tot cu consumabile ( flex , gaz + sarma MIG ) , si mai ramane si ( aproape ) o juma' de foaie de tabla ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Re: Cateva intrebari de Y60 Iaca o noua problemuta, am vrut sa curat pistonasul de la ambreiaj. Am Bagat nitel aer comprimat in el si... POC! i-au zburat maruntaile in porumb la vecinu'. Pistonasul l-am gasit, dar cred ca avea si un arculet. Intuiesc ca era unul de forma conica la un capat ca sa se centreze pe piston. Are cineva un astfel de arculet sa-mi faca o poza cu dimensiuni? Intreb si eu :) Si inca una, ma poate ajuta cineva cu o distanta masurata intre reperele rosii din poza? http://thumbnails116.imagebam.com/50632/1d4ce2506317032.jpg Editat Septembrie 24, 2016 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate