Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015

Recommended Posts

Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015

Oficial Cupa Banca Transilvania 2015 s-a încheiat.Mulțumim tuturor celor 47 de echipaje participante, sponsorilor și partenerilor. Bravo celor care au urcat pe podium! Vă așteptăm cu drag din nou la anu'!

Re: Cupa Banca Transilvania 2015-a 6-a Etapă a Campionatului Național de Off-Road 2015

Felicitari tuturor celor care au muncit la Cluj.

Mi am "setat" deja tastatura "CTRL+V"="Felicitari Visoiu ", va propun sa faceti la fel pentru ca...asta e si "mai" urmeaza.

Edited by Radu Chelaru

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor acestei etape de la Cluj.

Felicitari colegilor de la club pentru organizare, trasee, trial, voie buna etc.

Traseul de la open a fost la inaltime (zic eu) BRAVO LUCI !!!

In prima zi eram asa stransi primii 6-7 de nu stiai ce se poate intampla.

Spre final am avut o mica rasturnare care ne-a costat vreo 10 minute da nimic grav.

A doua zi ... a doua zi, vai de mine si de mine, ce zi frumoasa si plina de rasturnari de situatie si

38 de km de traseu plini de km tehnici, urcari, coborari in cap cu asigurare, alpinism cu masina sa ocolesti obstacole, absolut de toate !!!

dupa 10 km ne-a facut figuri troliul fata am crezut initial ca e siguranta de la motor care tot sarea, ne-am intors in baza am schimbat-o dar surpriza pinionul din capac nu mai avea rulmenti, am stat si am pus alt pinion care avea rulmenti am reintrat in traseu demoralizat stiind ca am fost depasit dar pe parcurs am tot ajuns din urma pe unu altu care aveau si ei probleme. pana la urma am reusit de am luat si ultimele 5 azimuturi inainte de finish si ajungand la finish nu stim ce se intampla ca e lumea asa bucuroasa sa ne vada, eram a 3-a masina care terminam, la ultimele azimuturi l-am pierdut pe viorel ognean si a aparut aproape dupa 1h din cauza ca a bagat un azimut gresit.

si in ziua a doua doar 4 terminasem traseul 100%. Duminica dimineata eram pe locul 3 fara nici o sansa de a urca dar nici de a pica pe 4 indiferent de trial.

Un concurs frumos de abia astept anul viitor.

FELICITARI TUTUROR

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Frumos! Traseul de open a fost unul de virf, iar cel din ziua a doua (atit cit l-am parcurs) a fost unul foarte "barbatesc", adica asa cum trebuie sa fie. Bravo Luci!

Felicitari echipei de la organizare pentru efortul depus!

Locatia aleasa a fost mai mult decit una inspirata, a fost de vis!

Cit mai aproape de imposibil !

filmul etapei unde il putem gasi??

Filmul a fost joi la digi.

De obicei dureaza ceva pana e urcat si pe youtube

Dar daca intri pe youtube si cauti canalul celor de la

Discovering transilvania o sa vezi exact cand l-au incarcat.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use