Redhatvale Postat Iulie 21, 2015 Partajează Postat Iulie 21, 2015 (editat) Salutare, sunt nou pe acest forum, m-am inbolnavit de curand :)... am achizitionat si eu ca mai toata lumea buna un Discovery 2 td5 din 2001 hidramat full option, adica asistenta la coborare, parbriz cu dezaburire oglinzi, clima, piele, chestii.. 145.000 de klm din germania pretul final fiind 2500 euro(a cerut 3500), in cazul meu decizia a fost relativ usoara deoarece masina mea de zi cu zi este un Range Rover Vogue 2012, flama ptr off road s-a aprins la un moment dat cand am fost la o partida de pescuit cu niste amici in insula brailei, prietenii aveau o toyota semi preparata cu care intrau pe unde eu nu ma gandeam pana la momentu respectiv, m-am tinut cu usurinta dupa ei cu masina mea dar am simtit ca se poate mai mult, mi-a placut si m-am decis sa-mi iau o jucarie ....... sa inceapa aventura :) In momentul asta aproape am terminat revizia, am inlocuit o listoaca maricica de piese, garnituri, filtre, capace, furtune etc...masina ne avand defecte majore... ramanand sa mai astept doar rulmentul dreapta fata care vine in cateva zile(este lumea in vacanta) In prima etapa dupa ce termin sa o pun la punct m-am gandit sa-i fac cateva chestii cum ar fii: -bara fata cu troliu heavy duty -bara spate heavy duty -chit sustensie inaltata 2' cu amortizoare heavy duty dar vreau sa pastrez pernele de aer, sper sa fie o decizie buna... -scuturi bara, motor..etc -bucse poliuretan -Cauciucuri ptr noroi ( vreau unele mai late.... nu am inteles clar care-i treaba cu distantierele) -snorkel -baterie cu gel (oricum trebuia sa iau o baterie, cea de pe masina este moarta) -proiectoare cu led -si mai sunt cateva chestii de detaliu...inclinometru si alte lucruri Vreau sa va rog sa ma indrumati putin cu cateva sfaturi in ceea ce priveste lista mea de mai sus, eventuale corecturi daca sunt necesare deoarece tot ce stiu despre off road si despre disco 2 este la nivel de documentatie fara experiente in teren, eventual daca ma puteti indruma cam ce sa cumpar de unde pe unde sa le montez si asa mai departe, am gasit doar 4x4planet pana acum, astept parerile voastre, va multumesc anticipat Pun si cateva fotografii cu "trotineta chiala" pentru moment:) Editat Iulie 21, 2015 de Redhatvale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) O masina buna,vei fi incantat de ea dupa ce o cunosti si o pui la punct. Sunt cativa care stiu in amanunt cu ce se mananca Disco 2, nu te sfii sa ceri sfaturi,aici sau la noi,pe forumul dedicat http://www.lroc.ro. La noi in club Disco 2 e majoritar. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Foarte faina achizitia. A fost ingrijita, se vede asta. Are pana si capacelele cu LR de la roti... :wink: Pentru chitul de suspensie gasesti variante HD de la mai multi vanzatori, branduri diferite, depinde de buget... Pe spate daca vrei sa pastrezi pernele pui amortizoare HD +2" iar sub perne pui inaltatoare +4cm - gasesti pe site-uri in Anglia, iar pe fata schimbi amortizoare si arcuri HD +4 sau 5 cm, ai de unde alege. Nu uita de furtunasele de frana, neaparat schimbate cu unele mai lungi cu 5cm. La bucsaraie nu iti recomand poliuretan, rigidizeaza mult, mai bine schimbi cu bucse de origine LR, sunt mai flexibile. Nu stiu daca trebuie sa faci ceva modificari la cardane, in sensul ca ar trebui ceva flanse montate, dar daca ai timp citeste bine pe aici ca gasesti tot ce te intereseaza. Roti mai late... eu am 255/65r16 si mi se par destul de late, iti recomand ceva cu talon mai inalt cum ar fi 245/75r16 (ai jante pe 16", asa-i?), neaparat MT-uri. Daca vrei roti si mai mari cum ar 235/85r15 deja ai mult de modificat, trebuie sa pui planetare HD dar apoi risti sa strici alte alea, si uite asa dai din una in alta si la un moment dat poti considera ca nu mai merita investitia pentru ce faci tu la pescuiala. Eu iti recomand alea 245/75r16 si nu uita ca poti ridica spatele inca 7-8 cm din perne + 5 cm kitul de inaltare + vreo 2 cm inaltare din roti deja e mai mult decat ok. Restul ce ai mai scris e clasic, ca sa zic asa, cand ai bani te duci si le pui. Bateria e buna una cu gel, cand o muri a mea tot asa ma gandesc si eu. Ce sa iti mai zic, sa o stapanesti sanatos si "stay tune" ca sigur vei primi mai multe sfaturi legate de ceea ce vrei tu sa faci la masina. Aaa, mai era ceva, cea mai buna sursa de piese (mult mai ieftine ca la noi) este Anglia. Iti trebuie un card cu care sa poti plati online si un pic de rabdare, ca piesele din Anglia vin cam in 5-6 zile. Daca ai pe cineva care poate factura pe firma lui scapi si de TVA 20% care la o suma mare nu e de lepadat. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Are CDL (diferential central blocabil)? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Foarte faina achizitia. A fost ingrijita, se vede asta. Are pana si capacelele cu LR de la roti... :wink: Pentru chitul de suspensie gasesti variante HD de la mai multi vanzatori, branduri diferite, depinde de buget... Pe spate daca vrei sa pastrezi pernele pui amortizoare HD +2" iar sub perne pui inaltatoare +4cm - gasesti pe site-uri in Anglia, iar pe fata schimbi amortizoare si arcuri HD +4 sau 5 cm, ai de unde alege. Nu uita de furtunasele de frana, neaparat schimbate cu unele mai lungi cu 5cm. La bucsaraie nu iti recomand poliuretan, rigidizeaza mult, mai bine schimbi cu bucse de origine LR, sunt mai flexibile. Nu stiu daca trebuie sa faci ceva modificari la cardane, in sensul ca ar trebui ceva flanse montate, dar daca ai timp citeste bine pe aici ca gasesti tot ce te intereseaza. Roti mai late... eu am 255/65r16 si mi se par destul de late, iti recomand ceva cu talon mai inalt cum ar fi 245/75r16 (ai jante pe 16", asa-i?), neaparat MT-uri. Daca vrei roti si mai mari cum ar 235/85r15 deja ai mult de modificat, trebuie sa pui planetare HD dar apoi risti sa strici alte alea, si uite asa dai din una in alta si la un moment dat poti considera ca nu mai merita investitia pentru ce faci tu la pescuiala. Eu iti recomand alea 245/75r16 si nu uita ca poti ridica spatele inca 7-8 cm din perne + 5 cm kitul de inaltare + vreo 2 cm inaltare din roti deja e mai mult decat ok. Restul ce ai mai scris e clasic, ca sa zic asa, cand ai bani te duci si le pui. Bateria e buna una cu gel, cand o muri a mea tot asa ma gandesc si eu. Ce sa iti mai zic, sa o stapanesti sanatos si "stay tune" ca sigur vei primi mai multe sfaturi legate de ceea ce vrei tu sa faci la masina. Aaa, mai era ceva, cea mai buna sursa de piese (mult mai ieftine ca la noi) este Anglia. Iti trebuie un card cu care sa poti plati online si un pic de rabdare, ca piesele din Anglia vin cam in 5-6 zile. Daca ai pe cineva care poate factura pe firma lui scapi si de TVA 20% care la o suma mare nu e de lepadat. Salutare, iti multumesc pentru sfaturi, cred ca m-ai inteles putin gresit sau nu m-am exprimat eu corect, la pescuiala am vazut eu cum sta treaba cu o masina de teren in teren... eu vreau sa o prepar calumea de off road, altfel am range rover-ul si pot face destul de multe cu el dar nu merita din cauza ca sunt piesele foarte scumpe, vopsea chestii...... Am gasit un model pe net, cam cum vreau sa arate disco la un moment dat, cam asa.. . Asa ca am ceva de munca.....m-am uitat desii arata intr-un fel masina asta rosie nu are asa multe modificari..... Ai spus mai sus de piese din anglia, poti sa-mi dai cateva magazine? (link-uri) asa sunt multe dar problema mea e sa nu comand cine stie ce chinezarii ieftine si sa fac mai mult rau decat bine, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Are CDL (diferential central blocabil)? Salutare, multumesc ptr urarile de mai sus, referitor la diferential, sper sa aiba :) unde pot sa ma uit sa-mi dau seama? (pare cam penibil dar momentan nu ma pricep) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 22, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) O masina buna,vei fi incantat de ea dupa ce o cunosti si o pui la punct. Sunt cativa care stiu in amanunt cu ce se mananca Disco 2, nu te sfii sa ceri sfaturi,aici sau la noi,pe forumul dedicat http://www.lroc.ro. La noi in club Disco 2 e majoritar. http://www.lroc.ro .... am incercat sa ma inregistrez, nu am reusit, da o eroare cand apesi butonul inregistrare, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Din ce spui inteleg ca la pescuit te dai mai "tare" decat cei de pe aici in campionatele de off-road... eu credeam ca faci ceva mai soft. Masina aia rosie nu pare sa aiba multe chestii pe ea dar te asigur eu ca tot ce e pe ea e HD si HD costa. Am vrut sa iti trimit ceva linkuri dar nu am gasit o adresa de mail de a ta. Baga aici un mail si iti scriu. As scrie direct dar mi-e teama sa nu fie considerat reclama ascunsa sau altceva. Pe lroc.ro mai incearca, probabil sunt ceva probleme cu serverul. Acolo ai sa gasesti ceva mai multa informatie, cel putin asa mi s-a parut mie, poate din cauza site-ului mai compact. O zi buna, si sa ne tii la curent cu modificarile pe care le faci, sunt cativa pe care i-ar putea interesa la un moment dat. Eu sunt unul dintre acestia. O zi buna. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salutare, iti multumesc pentru sfaturi, cred ca m-ai inteles putin gresit sau nu m-am exprimat eu corect, la pescuiala am vazut eu cum sta treaba cu o masina de teren in teren... eu vreau sa o prepar calumea de off road, altfel am range rover-ul si pot face destul de multe cu el dar nu merita din cauza ca sunt piesele foarte scumpe, vopsea chestii...... Am gasit un model pe net, cam cum vreau sa arate disco la un moment dat, cam asa.. .[ATTACH=CONFIG]245575[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]245576[/ATTACH] Asa ca am ceva de munca.....m-am uitat desii arata intr-un fel masina asta rosie nu are asa multe modificari..... Ai spus mai sus de piese din anglia, poti sa-mi dai cateva magazine? (link-uri) asa sunt multe dar problema mea e sa nu comand cine stie ce chinezarii ieftine si sa fac mai mult rau decat bine, multumesc Mai intai invata masina apoi apuca-te de modificari...daca pui carul inaintea boilor nu e ok. Disco2 standard,doar cu gume potrivite,face fata multor situatii...nu o sa ai tu curajul la inceput sa-l bagi pe unde poate el sa iasa...nu are legatura cu Range-ul...D2-ul e o masina cu sasiu,punti rigide,etc,adica dotari dedicate off-road. Masina din poza postata de tine are investitii serioase in maruntaie (daca nu e doar de show)...la rotile alea se schimba cam totul in transmisie cu piese HD si se foloseste flexul la greu. Ceva piese necesare...variantele sunt multe si la preturi bune,in functie de ce vrei sa faci: -transmisie : http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/...gasesti cam tot ce trebuie pentru o transmisie HD la pret decent...e furnizorul nostru principal,am luat diverse de la ei -suspensii: - Terrafirma - raport calitate pret ok,cele mai utilizate de colegi - Ironman,OME - mai scumpe si mai bune (pe Defender am Ironman,arcuri+amortizoare foam-cell+bucsi corectoare carster+amortizor directie,sunt foarte multumit) -tot felul de kkt-uri,piese,piesulici: http://www.paddockspares.com, http://www.lrdirect.com, http://www.rimmerbros.co.uk/,....etc Mai incearca sa-ti faci cont la noi pe site...pe 6-9 august organizam o intalnire (offroad+betie generala) la Comandau...daca vii o sa vezi ce poate D2-ul...sunt deja vreo 20 de masini LR,diverse modele. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 23, 2015 Partajează Postat Iulie 23, 2015 (editat) Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Asa ceva este pe gustul tau? Da un tf la 0741#333#015 si depanam idei. Dupa 17.00. P.S. Ala rosu (la fel ca in pozele tale) este inca in lucru. Editat Iulie 23, 2015 de mariusg Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Din ce spui inteleg ca la pescuit te dai mai "tare" decat cei de pe aici in campionatele de off-road... eu credeam ca faci ceva mai soft. Masina aia rosie nu pare sa aiba multe chestii pe ea dar te asigur eu ca tot ce e pe ea e HD si HD costa. Am vrut sa iti trimit ceva linkuri dar nu am gasit o adresa de mail de a ta. Baga aici un mail si iti scriu. As scrie direct dar mi-e teama sa nu fie considerat reclama ascunsa sau altceva. Pe lroc.ro mai incearca, probabil sunt ceva probleme cu serverul. Acolo ai sa gasesti ceva mai multa informatie, cel putin asa mi s-a parut mie, poate din cauza site-ului mai compact. O zi buna, si sa ne tii la curent cu modificarile pe care le faci, sunt cativa pe care i-ar putea interesa la un moment dat. Eu sunt unul dintre acestia. O zi buna. Salutare, mailul pentru adrese, redhatvale@gmail.com astept cu nerabdare, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 23, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Mai intai invata masina apoi apuca-te de modificari...daca pui carul inaintea boilor nu e ok. Disco2 standard,doar cu gume potrivite,face fata multor situatii...nu o sa ai tu curajul la inceput sa-l bagi pe unde poate el sa iasa...nu are legatura cu Range-ul...D2-ul e o masina cu sasiu,punti rigide,etc,adica dotari dedicate off-road. Masina din poza postata de tine are investitii serioase in maruntaie (daca nu e doar de show)...la rotile alea se schimba cam totul in transmisie cu piese HD si se foloseste flexul la greu. Ceva piese necesare...variantele sunt multe si la preturi bune,in functie de ce vrei sa faci: -transmisie : http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/...gasesti cam tot ce trebuie pentru o transmisie HD la pret decent...e furnizorul nostru principal,am luat diverse de la ei -suspensii: - Terrafirma - raport calitate pret ok,cele mai utilizate de colegi - Ironman,OME - mai scumpe si mai bune (pe Defender am Ironman,arcuri+amortizoare foam-cell+bucsi corectoare carster+amortizor directie,sunt foarte multumit) -tot felul de kkt-uri,piese,piesulici: http://www.paddockspares.com, http://www.lrdirect.com, http://www.rimmerbros.co.uk/,....etc Mai incearca sa-ti faci cont la noi pe site...pe 6-9 august organizam o intalnire (offroad+betie generala) la Comandau...daca vii o sa vezi ce poate D2-ul...sunt deja vreo 20 de masini LR,diverse modele. Ha ! Multumesc in primul rand pentru sfaturile si reperele de mai sus care ma vor ajuta cu siguranta iar referitor la intalnirea de la Comandau o sa fac tot posibilul sa vin macar 2 zile daca nu 4, pana atunci sper sa apuc sa fac cateva modificari Acesta este profilul celui cu masina rosie http://pinsta.me/tomcoopertd5 m-am tot uitat nu am gasit modificari pe partea de hd in arara de suspensie.....cred ca e doar cum spui tu "de show" dar arata intr-un fel.... In schimb am gasit de cumparat bara care o are montata pe masina http://www.ebay.co.uk/itm/221827715523?rmvSB=true ...mie mi se pare ok, poate poti sa-mi spui parerea ta Nu-mi dau seama in schimb daca o bara masiva e mai buna decat una de teava ......am vb cu un baiat care are un circuit auto pe langa bucuresti, nici el nu era doxa pe off road dar spunea ca protectia aia din fata farurilor (vb de o bara clasica hd) vine de undeva din australia in ideia in care lovesti vre-un cangur(ptr ca sunt foarte multi) sa nu-ti distrugi masina .......din punctul meu de vedere o bara din teava iti ofera un unghi de atac mai mare in partea din fata, ma tot gandesc daca sa pun o bara de teava sau una "clasica"...inclin catre una de teava... Si mai am o necunoscuta, in cazul in care pun o bara de teava ce fac cu rezervorul de apa ptr parbriz Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, Sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina. Daca mergi la iesirea de la Comandau o sa vezi acolo D2 cu bara masiva si roti aprox stock si D2 cu bara tubulara cum vrei tu cu roti destul de mari si o sa afli si pareri despre modificari live. Majoritatea din clubul nostru LROC avem accesoriile( bara fata, bara spate , slidere, roof rack) de pe masini facute la baietii din primul tau post si suntem destul de multumiti. La D2 -ul rosu pe care l-ai pus iti garantez ca pe langa investitiile din transmisie pe care ar trebui sa le faci pentru roti atat de mari trebuiesc investiti in masina minim 1000euro in maruntisuri ( ex.overfendere 1300lei). Iti recomand daca nu ajungi la Comandau , poate vi la o bere la intalnirea noastra saptamanala. Editat Iulie 25, 2015 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, Sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina. Daca mergi la iesirea de la Comandau o sa vezi acolo D2 cu bara masiva si roti aprox stock si D2 cu bara tubulara cum vrei tu cu roti destul de mari si o sa afli si pareri despre modificari live. Majoritatea din clubul nostru LROC avem accesoriile( bara fata, bara spate , slidere, roof rack) de pe masini facute la baietii din primul tau post si suntem destul de multumiti. La D2 -ul rosu pe care lai pus iti garantez ca pe langa investitiile din transmisie pe care ar trebui sa le faci pentru roti atat de mari trebuiesc investiti in masina minim 1000euro in maruntisuri ( ex.overfendere 1300lei). Iti recomand daca nu ajungi la Comandau , poate vi la o bere la intalnirea noastra saptamanala. Vin, cu cea mai mare placere, multumesc ptr invitatie, doar ca acum sunt putin iesit din bucuresti, am vazut mesajul pe privat, cum ma intorc dau un telefon si stabilim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, Frumoasa masina, sa o stapanesti si sa o noroiesti sanatos. Ai ceva de lucru pe la ea!:br Zi buna. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, Frumoasa masina, sa o stapanesti si sa o noroiesti sanatos. Ai ceva de lucru pe la ea!:br Zi buna. Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 25, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Am gasit niste amortizoare, http://www.paddockspares.com/dc5000l-britpart-super-gaz-front-shock-absorber-plus-2-inch-disco-2.html stie cineva una alta deste brand-ul asta ? am vazut ca foarte multi din uk pun pe disco amortizoare dinastea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Am gasit niste amortizoare, http://www.paddockspares.com/dc5000l-britpart-super-gaz-front-shock-absorber-plus-2-inch-disco-2.html stie cineva una alta deste brand-ul asta ? am vazut ca foarte multi din uk pun pe disco amortizoare dinastea... Britpart vinde cele mai ieftine piese LR. Asta nu inseamna ca sunt si bune:grin: Tot pe forumurile englezesti ai sa gasesti expresia "Shitpart", cu referire la acest brand:wink: Ca recomandare, uita-te dupa produsele similare Terrafirma sau Pro Comp, nu sunt nici ele cele mai bune, dar, din cele bune sunt cele mai "de buget". In caz ca vrei "spuma", te uiti dupa OME, Ironman, etc... dar te va cam ustura buzunarul. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salutare, am inceput sa achizitionez una alta ptr proiectul meu de la http://www.paddockspares.com 1. 4pc Braided Brake Lines Discovery 2 1998-2004 - plus 2 inch 2. 50mm Flexible Extended Arches for Disco 2- set of 4 3. 40mm Spring Spacer Blocks - Rear Pair - Discovery 2 4. 30mm Aluiminium Wheel Spacers for Disco 2 and RR P38A - set of 4 5. Heavy Duty Steering Rods for Discovery 2 - with 4 ball joints 6. Floflex Polyurethane Bush Kit - Discovery 2 (stiu ca masina devine mai rigida dar nu ma deranjaza) Si mi-am cumparat si un kit de suspensie +2 de la ironman cu amortizor de directie....dar am pastrat pernele spate ptr moment... http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1293 Am 2 necunoscute care ma chinuie .... 1. daca am nevoie de vre-o modificare la senzorii de la pernele de aer de pe spate in momentul cand o sa-i pun inaltatoarele si suspensia +2 2. trebuie sa-i schimb bateria si nu stiu ce baterie sa-i pun, am inteles ca e buna Numax 120AH 1000 CCA...dar nu am gasit in romania iar una cu gel.... nu stiu ce model se potriveste...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, succes in proiect! Vezi daca alegi piese de directie , inclusiv barele de pe fata, sa ceri LHD, sa nu-ti trimita pentru volan pe dreapta. Amortizoarele sunt cam la ghici, si eu am Britpart, Cellular Dynamic, sunt relativ OK, dar bucsele de la cele de fata se cam rup. Daca schimbi bara de fata cu altceva si vrei sa o dai pe aia originala, da-mi de stire, poate o iau eu. Vezi ca un punct slab la motorul td5 e un surub la pinionul pompei de ulei, se slabeste, sare lantul de distributie si...poc motorul. Trebuie data baia jos si pus un Loctite pe filet. Altele...vor urma, dar e bine daca le previi. La cardane(fata mai ales) se pune o flansa daca o inalti, eu am pus de curand si chiar e nevoie. Bateria...merge oricare atata timp cat dimensiunile ei sunt apropiate de cea originala, dar trebuie sa tai putin din peretele cutiei de platic in care vine, cel din stanga cum te uiti la ea. Editat Iulie 28, 2015 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Salut, succes in proiect! Vezi daca alegi piese de directie , inclusiv barele de pe fata, sa ceri LHD, sa nu-ti trimita pentru volan pe dreapta. Amortizoarele sunt cam la ghici, si eu am Britpart, Cellular Dynamic, sunt relativ OK, dar bucsele de la cele de fata se cam rup. Daca schimbi bara de fata cu altceva si vrei sa o dai pe aia originala, da-mi de stire, poate o iau eu. Vezi ca un punct slab la motorul td5 e un surub la pinionul pompei de ulei, se slabeste, sare lantul de distributie si...poc motorul. Trebuie data baia jos si pus un Loctite pe filet. Altele...vor urma, dar e bine daca le previi. La cardane(fata mai ales) se pune o flansa daca o inalti, eu am pus de curand si chiar e nevoie. Bateria...merge oricare atata timp cat dimensiunile ei sunt apropiate de cea originala, dar trebuie sa tai putin din peretele cutiei de platic in care vine, cel din stanga cum te uiti la ea. Salutare, referitor la bara, cu siguranta o schimb (nu vreau bani pe ea), te anunt cum imi ajunge bara hd, multumesc ptr sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 28, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Totusi revin cu postul de mai devreme, am nevoie de cateva recomandari punctuale.....ptr cele 2 intrebari de la sfarsit ...multumesc flay Salutare, am inceput sa achizitionez una alta ptr proiectul meu de la http://www.paddockspares.com 1. 4pc Braided Brake Lines Discovery 2 1998-2004 - plus 2 inch 2. 50mm Flexible Extended Arches for Disco 2- set of 4 3. 40mm Spring Spacer Blocks - Rear Pair - Discovery 2 4. 30mm Aluiminium Wheel Spacers for Disco 2 and RR P38A - set of 4 5. Heavy Duty Steering Rods for Discovery 2 - with 4 ball joints 6. Floflex Polyurethane Bush Kit - Discovery 2 (stiu ca masina devine mai rigida dar nu ma deranjaza) Si mi-am cumparat si un kit de suspensie +2 de la ironman cu amortizor de directie....dar am pastrat pernele spate ptr moment... http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1293 Am 2 necunoscute care ma chinuie .... 1. daca am nevoie de vre-o modificare la senzorii de la pernele de aer de pe spate in momentul cand o sa-i pun inaltatoarele si suspensia +2 2. trebuie sa-i schimb bateria si nu stiu ce baterie sa-i pun, am inteles ca e buna Numax 120AH 1000 CCA...dar nu am gasit in romania iar una cu gel.... nu stiu ce model se potriveste...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 (editat) Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Revin tot eu: -la senzorii de la pernele de spate s-ar putea sa fie nevoie de resetare, vezi ce zic mariusg sau ferry , ei au perne, eu nu. Daca e, te ajut cu un Hawkeye, sa resetam senzorii. S-ar putea sa trebuiasca sa-i spui computerului de bord ca aia e noua inaltime normala. -la baterie, masori bateria actuala, daca e cea originala, si vezi dimensiunile (in weekend poate o masor pe cea originala de acasa). Vezi pe site-ul producatorului bateriei noi ce dimensiuni are, si alegi sa fie aproape de cea standard. Daca deja ai baterie non-LR, s-ar putea sa nu mai trebuiasca taiata cutia, dar daca e originala, trebuie, fiindca bateria originala are niste dimensiuni non-standard si noua baterie nu va incapea daca e de alta provenienta. Da un ochi pe site-ul asta, http://www.discovery2.co.uk/Rear%20Air%20Springs.html are multe informatii interesante de mare ajutor pentru modificarea Disco 2. PS uite si solutia pentru inaltare http://www.discovery2.co.uk/lift.html Editat Iulie 28, 2015 de flay Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Iulie 29, 2015 Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Pentru senzorii de inaltime sunt 2 solutii: - prelungiri ale tijelor senzorilor - din tester modificarea inaltimii pe care o calculeaza senzorii La baterie te las pe tine sa te uiti ( dai pe google "battery land rover discovery 2"), sunt milioane de variante in functie de buget. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 29, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2015 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Intre timp au inceput sa apara "bunatatile" :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate