extremeseby Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Jantele sunt doar cele cu offset 25 sau ai pus si distantiere? If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolacheandrei Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Re: Proiect Discovery 2 (inca unul) Daca mai ajungi in zona Buzaului da un semn sa murdarim jucariile stiu multe trasee interesante. Daca mai vrei sa dai bara spate in caz ca o mai ai o vreau. Off topic: are cineva o cruce cardanica de la cardanul fata cantra cost sau imprumut pana vin piesele mele din Anglia.am rupt aseara si vreau sa ies duminica . Andrei 0724084669 Toyota j12 TRACTARI AUTO 0724084669 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Redhatvale Postat Iulie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2016 (editat) Jantele sunt doar cele cu offset 25 sau ai pus si distantiere? Salutare, da sunt cu distantiere Salutare, dupa o perioada lunga in care nu am avut timp aproape de nimic m-am gandit sa mai pun una alta pe masina, am cumparate foarte multe chestii pe care nu am apucat sa le montez, asa ca m-am hotarat sa ma apuc de treaba.... Problema e ca am nevoie de indrumare unde(la cine) sa le montez.... 1. Blocant de la ashcroft pe spate si compresor arb 2. Power box psi special ptr td5...(il montez eu) si chit anulare egr, pe care trebuie sa-l montez la un mecanic sau un service Multumesc Editat Iulie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate