cos Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Nissan Y60 pick-up Voi verifica cu prima ocazie , nu mi-au parut diferite dar poate am fost atunci mai chior ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Nissan Y60 pick-up Voi verifica cu prima ocazie , nu mi-au parut diferite dar poate am fost atunci mai chior ... sau se poate sa fie bujii de 4.2 de dimensiuni diferite? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Nissan Y60 pick-up Nici nu poti crede ochilor ce bujii au indesat unii pe motoare ... pe motiv ca alea le-au dat la magazinul de piese deci alea sunt ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate